- 4 Mart 2018
- 142
- 50
- 98
- 31
anladım canım o zaman sen hissetmişsin zatenBence başından beri kaderim falan değildi... zaten birbirimizden çok farklı insanlardık
Onu bilmiyordum ama o zaman da iki fal parası vermek gerek, öyle değil mi? Yani burda beğenenleri de çok, kötülemek için demiyorum asla ama söyledikleri de 70 lirayı hakedecekmiş gibi gelmiyor bana hiç. Zaten bana odaklanmıyormuş, söyleyeceklerini önceden ezberleyip gelmiş izlenmimi vermişti bana. Benim için o kadar vasattı ki, 10 dk içinde aklımdan uçup gitmişti tüm dedikleri.Mirza'dan 2 seans da alabiliyorsunuz...o zaman baktığı birşeye benziyor, soru sordukça cevaplıyor zaten, yoksa söyleyecekleri kısa
Ya evet, Mirza'nın odaklanma sorunu var sanki, benim de dikkatimi çekti, fal bakarken biryandan sağ sola laf yetiştiriyor falan filan, ama kötü olduğunu düşünmüyorum, ortam çok kötü, çok ses var, üç falcıyı oturtmuşlar küçük bir odaya, herkesin söylediğini herkes duyuyor ...fal için gördüğüm en sağlıksız ortam diyebilirim, böyle bir ortamda kimi koysan odaklanma sorunu yaşar zaten, ben ilk gidişimde birşey anlamamıştım faldan, uçup gitmişti, ama söylediği spesifik bir şeyden dolayı aklımda tekrar gitmeliyim algısını oluşturdu, geçen hafta gittiğimde iki seans aldım, daha tatmin ediciydi, kısa kesip göndermedi, sorularımın hepsini uzun cevapladı, anı biliyor, gelecek ile ilgili söyledikleri çıkar mı onu merak ediyorum, yakın döenmde kendisine baktırmaya başladığım için bu konuda fikrim yok...bu forumda Mirza'nın geleceiği tutturdukları var mı?Onu bilmiyordum ama o zaman da iki fal parası vermek gerek, öyle değil mi? Yani burda beğenenleri de çok, kötülemek için demiyorum asla ama söyledikleri de 70 lirayı hakedecekmiş gibi gelmiyor bana hiç. Zaten bana odaklanmıyormuş, söyleyeceklerini önceden ezberleyip gelmiş izlenmimi vermişti bana. Benim için o kadar vasattı ki, 10 dk içinde aklımdan uçup gitmişti tüm dedikleri.
ben yarın DAMLA ya baktıracağım. randevu verdi...bakalım. Paylaşşırım sizinle...Birde kızlar birşey diyeceğim en iyi falcı karşımızdaki kişinin düşüncelerinden ziyade niyetini okuyan falcı değilmidir. Mesela zeynep sadece düşünce okur arka planı asla göremez görsede yorumlayamaz adam evlilik düşünmüyordur yıldızınız yok der haklı olarak ama hayat anlık kararlar mucizeler yada şoklarla değişebilir...
Ama bazıları vardır illaki niyet okuyanlar. yani. taktik plan yapıyor sa onu şak diye soyleyen falcı en iyisidir. Ben zerre kadar inanmasamda en baştan sayayım Utku, Kuzey, Handr de bunu kısmen de olsa azıcıkta olsa gördüm. Varmı sizinde böyle tespitiniz yazın. Teyit edebildiğiniz durumlar oldumu?
Bı kim cezayiri neCezayiri ben duydum ecbed bakıyor sanırım. İyi diorlardı ona ama. Benim önereceğim bir isim var
ya 150 yazık günah en fazla ver 40 tl iç kahveni 150 tl şaşırmış bunlarBen gerçekten adam akıllı falcı olsun baktırmak istiyorum yarım yamalak istemiyorum. Konrısta meşhur elmas vardı bak kaç yıl önce pahalıya bakıyordu biz korkudan gidememiştik pahalıydı da. Türkiyeye getirtiolarmış fal için. Taksicisine kadar herkes bilir elması. Ama şuan bakmıyo diye duyum aldım. Bi de ankarada sevgi varmış beş kişi gidince bakıyomuş. 150 lira
İşteee çok iyi duydum yaa ama kadın çok iimiş de beş kişi gidilirmiş ben bi aramıştım kadını korktum kapadımBı kim cezayiri ne
ya 150 yazık günah en fazla ver 40 tl iç kahveni 150 tl şaşırmış bunlar
Çok güzel konuşmuşsun canım. Haklısın . Ama sık fal baktırınca fal düşününce de inan çıkmıyor. Ben hiç aklımda yokken uzun zaman sonra baktırdığım da Allah affetsin enerji ii oluyor sanırım oluyo yani. Bi de kahve falı fln bahane ya bnm eski esra die falcım vardır bak odaklandığında gün veriyo ya bana iki gün dedi oldu 16 gün sonra dedi oldu ama enerjisi kötü birde hemen işlem yapalım diyor o yüzden baktırmamkızlar çok uzun süre hemen her gün fal baktırmış biri olarak söylüyorum. kimse geleceği bilemez. anda da çoğu kez mantığımıza yatan şeyleri söyledikleri için doğru olduğuna inanıyoruz. eğer fal sizin için ucuz terapi yöntemiyse gidin. beni o karanlıkta biraz da olsa rahatlatan tek şeydi inkar edemem. ama bana hiçbir falcının dediği çıkmadı. kısa süreli tarihlerini yaşadığım oldu, iletişimler kurulduğu zaman oldu, sadece o kadar. kaderin diyen de çoktu, daha yaşanacak çok şey var diyen de...üstelik sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün gittim, hayatında kimse olmadığını söylediler enerjimin en iyi tuttuğunu düşündüğüm falcılar. devamında bir haftasonu birlikte çok eğlendiklerini gördüm, bu kez de o sana gelecek ama sen karar vereceksin dediler. o son falımdı zaten, bir daha olmadı fal falan. size özellikle sürelerle ilgili beklentiye girmemenizi tavsiye ediyorum. çünkü eylülde gidersiniz ekim sonuna kadar tarih verirler, ekimde gidersiniz kasım sonu, kasımda gidersiniz aralık ... bu böyle devam eder. üstelik aynı kişi ve aynı olay için!
demek istediğim; rahatlamak için yine gidin. ama bir taraftan da karşındakinin vermediği bir şey var ki falcıdan almaya çalışıyorsunuz bunun farkına varıp yavaş yavaş törpülemeye çalışın. hata sizin miydi? olsun kabullenin ve neyi yapmamanız gerektiğinden ders alıp yola devam edin. karşı taraf mı hatalıydı? bunun cezasını mı çektirmek istiyorsunuz? boşverin onu canlı tuttuğunuz sürece size ceza olacak. ne kadar kısa sürede vazgeçerseniz o kadar kazanırsınız.
gerçek sevgi fala sardırmaz, gerçekten seven falcıya gitmene sebep olacak belirsizlikler yaşatmaz. karşınızdaki tutarsızsa sevmiyor diye kabul edin başka türlüsü beklenti. ve beklenti = acı!
hepiniz için çok mutlu olmanızı diliyorum.
Kim bu merde canım bide ne kadarÇok güzel konuşmuşsun canım. Haklısın . Ama sık fal baktırınca fal düşününce de inan çıkmıyor. Ben hiç aklımda yokken uzun zaman sonra baktırdığım da Allah affetsin enerji ii oluyor sanırım oluyo yani. Bi de kahve falı fln bahane ya bnm eski esra die falcım vardır bak odaklandığında gün veriyo ya bana iki gün dedi oldu 16 gün sonra dedi oldu ama enerjisi kötü birde hemen işlem yapalım diyor o yüzden baktırmam
100 e bakıyo ayvalıkta ama baktırırsan direk işlem işlem diyor bakımı ii kötü diyemem bn baktırmıyorum amaKim bu merde canım bide ne kadar
Telefonda baktırdın o zaman?100 e bakıyo ayvalıkta ama baktırırsan direk işlem işlem diyor bakımı ii kötü diyemem bn baktırmıyorum ama
Ankaradaydı yüz yüze baktırdım. Tlfndada baktırdımTelefonda baktırdın o zaman?
Baktırma bence bu nasıl bi tavır...Kızlar şu sevgiden bahsetmiştim bugün kadına yazdım cevaba bakın . Geçen senede aradığımda aynını demişti bunla mı uğraşcam deyip kapadım.gerçekten çok ii bir falcıya baktırıp bu defteri kapatmak istiyorum. Dandiriklere 30- 50 vereceğime adam akıllı baktırayım 100-200.
Bildiğim elmas var kıbrısta o çok çok ii ama gidemem orayada onu da kubrısta herkes bilir ufak tefek falcısından tut taksicisine kadar ama bakıyo mu bakmıyo mu bilemem şuan. Kıbrısa da gidemem zaten . Sevgi ile yazışmama bakın kadın neyseee
çok sert yazmış baktırma bence boşverKızlar şu sevgiden bahsetmiştim bugün kadına yazdım cevaba bakın . Geçen senede aradığımda aynını demişti bunla mı uğraşcam deyip kapadım.gerçekten çok ii bir falcıya baktırıp bu defteri kapatmak istiyorum. Dandiriklere 30- 50 vereceğime adam akıllı baktırayım 100-200.
Bildiğim elmas var kıbrısta o çok çok ii ama gidemem orayada onu da kubrısta herkes bilir ufak tefek falcısından tut taksicisine kadar ama bakıyo mu bakmıyo mu bilemem şuan. Kıbrısa da gidemem zaten . Sevgi ile yazışmama bakın kadın neyseee
Sanki kadın sallamıyo bi kişi gitse gelsen de olur gelmesen de olur modunda yani ii sanki işinde iise baktırırım. Aradım 3-4 kişi olunca gelirim prensibim bu dedi. Kızlar son bi kez baktırıp fal defterini kapatmak istiyorum . Elmasa gidemeyeceğime göre.. bu kadında çok ii die duydumçok sert yazmış baktırma bence boşver
kızlar çok uzun süre hemen her gün fal baktırmış biri olarak söylüyorum. kimse geleceği bilemez. anda da çoğu kez mantığımıza yatan şeyleri söyledikleri için doğru olduğuna inanıyoruz. eğer fal sizin için ucuz terapi yöntemiyse gidin. beni o karanlıkta biraz da olsa rahatlatan tek şeydi inkar edemem. ama bana hiçbir falcının dediği çıkmadı. kısa süreli tarihlerini yaşadığım oldu, iletişimler kurulduğu zaman oldu, sadece o kadar. kaderin diyen de çoktu, daha yaşanacak çok şey var diyen de...üstelik sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün gittim, hayatında kimse olmadığını söylediler enerjimin en iyi tuttuğunu düşündüğüm falcılar. devamında bir haftasonu birlikte çok eğlendiklerini gördüm, bu kez de o sana gelecek ama sen karar vereceksin dediler. o son falımdı zaten, bir daha olmadı fal falan. size özellikle sürelerle ilgili beklentiye girmemenizi tavsiye ediyorum. çünkü eylülde gidersiniz ekim sonuna kadar tarih verirler, ekimde gidersiniz kasım sonu, kasımda gidersiniz aralık ... bu böyle devam eder. üstelik aynı kişi ve aynı olay için!
demek istediğim; rahatlamak için yine gidin. ama bir taraftan da karşındakinin vermediği bir şey var ki falcıdan almaya çalışıyorsunuz bunun farkına varıp yavaş yavaş törpülemeye çalışın. hata sizin miydi? olsun kabullenin ve neyi yapmamanız gerektiğinden ders alıp yola devam edin. karşı taraf mı hatalıydı? bunun cezasını mı çektirmek istiyorsunuz? boşverin onu canlı tuttuğunuz sürece size ceza olacak. ne kadar kısa sürede vazgeçerseniz o kadar kazanırsınız.
gerçek sevgi fala sardırmaz, gerçekten seven falcıya gitmene sebep olacak belirsizlikler yaşatmaz. karşınızdaki tutarsızsa sevmiyor diye kabul edin başka türlüsü beklenti. ve beklenti = acı!
hepiniz için çok mutlu olmanızı diliyorum.
özelden yazıştık diye hatırlıyorum seninle. hiçbiri bilemedi. enerjisini çok sevdiğim falcılar mirza ve kuzeydi. onlar da bilemedi. hatta ben emin olduktan sonra kuzeye gittim ısrarla bana hala aklında da hayatında da kimse yok dedi ki çok mutlu bir ilişki halindeydiler. zaten fal defterini kapattım. yine de enerji meselesi. gitmek istediğiniz sürece gideceksiniz elbet. olmasa da devam edeceksiniz. ama beklentiye kapılmayın fal için. gayriihtiyari tavsiyem. benim üç yılım gitti. az bi zaman dilimi değil. falcılar çünkü hep bir sonraki ay içinde daha farklı bir adım olacakmış gibi konuşur, ben de her iletişimde olacak gibi düşünürdüm. üstelik kesinlikle artık bir ilişkimizin başlayacağını söyledikleri süreçte sevgilisi olduğunu öğrendim.Şaşırdım ya peki kimlere gittin ve neler dediler yazsan keşke. özelikle hayatında başkası oldugunu kimler bilemedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?