İstanbul'da Fal - Falcılar

olmayacak diyenleri sormıyorum hayatında başkası var dıyenler kimlerdi cunku atan falcıda olmayacak diyebiliyor. handd zeynep tutku merak ettiğim bunlar onlaru konuşmamıştık

ben handeye hiç randevu alamadım, zeynebi de burda çelişiyo bilemiyo diyen çok diye aramadım hiç. ama tutku bilemedi ve bana fal baktığı gün enerjim inanılmaz düştü. anı bile bilememişti bende. ve falın içinde söylediğiyle çelişmişti. ama enerjilerini seviyorum diye kuzey ve mirzadan çok bahsettim burda. son dönemde sadece onlara gidiyordum ve ikisi de patladı. önceki dönemde de asmin kafe falcıları, kadınlar kahvesi, melekler kahvesi, kafe bi melek sevgi hepsi patlamıştı zaten. bakırköyden de laf kafe çiğdem, andaç çok fena çuvallamıştı. damlalar tuğba ve saadetin de dedikleri hep olumluydu. olmadı hiçbiri.

Ya tutku bence sevgilisi var demiştir ya keşke birde handeye gitsen. Digerleir evlilikmi dddi yani peki sen adamım hayatındaki kişiyi ogrenince hesap soruptepesine binmedinmi belki laylaylom bir ilişki..

Kaç kere fal bakıttın merak ettim

Kaç kere fal bakıttın merak ettim
benim için çok karanlık bir üç yıl var hayatımda artık. ve üç yıl boyunca kaç kere baktırdığımı ben de bilmiyorum. bi ara her gün, bi ara günde iki kere falan...bunlar hatırlayıp da yazdıklarım. hatırlayamadığım kimbilir kaç tane...fal bağımlılık yapan bir şey.

bende de başladı nasıl kurtulcam

Cnm kimse gerceyi bilmezse nasil oluyodu bazi fallar cikiyor ?

Ben hep burayı takip ediyorum. Örnek veriyorum bi fakcıdan iyi diyen olduysa bazıları kötü dior. Ama elmas için kötü dieni duymadım. Fal sık baktorıldığında olmuyo çıkmıyo yani ben de öyle en azından.

Canim bende mesela falin sik baktirdiindan asli diil ben haftada bir baktiririm ve cikiyor genelde diye bilirim , bence sadece her kesde farkli , bu arada su elmas kim merde oturuyor?

Kısa süreli iletişim tarihlerini vs yaşadım zaten bunu da yazdım. Ama iletişim kurmasını onlar bana aşık diye yorumlarken, adam canı sıkıldıkça boşta kaldıkça vakit geçirmek için arayabiliyor. Yani üç sene boyunca esas olay hep bir sonraki ay içinde olacak diye bekledim ben. Sadece paylaşmak istedim sizlerle ne yaşadığımı. Sonuçta sürekli umudu canlı tutmak zamanımızdan ve bizden götürüyo.

Canim bende mesela falin sik baktirdiindan asli diil ben haftada bir baktiririm ve cikiyor genelde diye bilirim , bence sadece her kesde farkli , bu arada su elmas kim merde oturuyor?
Canım elmas kubrısta orda çok popüler herkes bilir yani taksicisine kadar. Beş yıl önce korkudan gidemedik çünkü bi de pahalıydı. Şimdi bskıor mu bilemrm ama kubrısada gidemem zaten

sık baktırmakla alakası yok kızlar en sık baktırdıgım donem gecen sene bu zamanlar dı encok çıktığı zamanlardı ve aslında bence çıkması tesadüf çünkü bir ilişkime bir söylediklerine bakıyorum adam beni kafasından atmaya calışyormuş bunuda bana soyledi evvelki gün ima etti soylemedde ben anladım herneyse o "çıktı" dediğim zamanlar da ise boyna bana yazıo duruyordu cunku zatne kafasınsan atmaya henuz karar vermemişti bu kararı ye veridği için son zamanlardaki fallar hiç. çıkmıyor bana artık temelli. bir. ayrılık varki bu iş. çok uzadı nefret ediyorumlar beddualar havada uçuştu bitti. Ayrılık diyenler isede bilemedi. çünkü ya ayrılık ya görüşme vardır onemli olan bunun nedenini bilen falcılar ki oyle bi falcı yok henüz deselerki sende oda bıkacakaınız adamın şöyle bir durumu olucak ondan bitecek ama yok bunu diyenlerde olmadı
ayrılık var diyenler kafasında evlilik dusunmıyor oyuzden biticek demişlersiki bizim hikayenin sonu adam evlilik istemeii için değilde bambaşka bir nedenden ötürü oldu. bazı ları ise oyle abartarak ben başkasını bulcakmışım ona bitiriyorum diyecekmişimki oyüzden de olmadı bambaşka ve kimsenin bilemediği. bir nedenden ötüri bitti bizim hikaye...
ama en iyi. çıkan ve düşünce okuyanlar dersem utku, kuzey, tutku, hande, neriman derim...

Yok o umud iyi oluyo ina zaten son yorumumda yazdım açıkladım kimse gervek sebebi. bilemıyor. senin durumundada şunu diyeceğim naçizane olarak her erkek senin dediğin gibidir isterse en ahlaklısı olsun boyledir. Hiçbirfalcıda müşteri kaybetmemek için senin çoook sevdiğin birine erkek olsugu için klasik vakit geçirmek için senle konusuyor sakın aşk sanma bunu demez diyemez müşteri kaybeder...

Canım şunu demeyi unuttum 3 yıl demişain hiçbir adam takılmalık birine 3yıl boyuncs arada da olsa yazmazdı dogru soyluyo olabilirler bak biz hergun konusurduk 2bucuk yıldır ama bitti biten bitiyor aşk olasada aşk bitmez diyebirşey yok

Kafasına göre arada sırada arıyorsa cepte görmüştür bnce köşede dursun gibi öle iki üçgüne bir arıyorsa

OKUYUN

Eklentiler

• 8770FBCE-2E74-4631-BCA3-35BCB1128988.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 188
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…