İstanbul'da Fal - Falcılar

ELMASS KEŞKE ŞUAN BAKIYO OLSA onun gibi bir falcıya baktırıp bu defteri kapatmak istiyorum

Eklentiler

• 161EB2EF-8956-45EC-BA9F-356ED8A96B66.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 179
  • 0D8552A4-F7AD-4315-8FBD-EEE5B5246740.webp
    17 KB · Görüntüleme: 173
  • 9547A761-E1ED-49D6-8A89-02946AFE0350.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 177
  • 207E9252-1922-475B-AB9D-F9F57AB286FF.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 172
  • C40D53A5-8A66-47FA-A545-7FA0742A710C.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 165
Bende yazicakdim 3 yil takilmalik olsa hickimse aradi bir yazmiyoki :) sen benden ona kecdin bir seyler vardir kesin

Acaba o elmas bu mu ama bence bu ya

Eklentiler

• DFBDCFE3-05AD-4B5C-8A3B-DD70B4D66C7E.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 527
Bende yazicakdim 3 yil takilmalik olsa hickimse aradi bir yazmiyoki :) sen benden ona kecdin bir seyler vardir kesin

şimdide beni görmek bile istemiyor mesela dedimli. adama senngbi erkekler birkaç ay takılmalık gezerler sen okadar yıl nasıl sabrrttin dıyorum hata yaptım dıyor:)

Mesajlara baktım eski konuşmalarım elmas hakkında

Eklentiler

• CE41AFED-A401-4EB0-AD70-14017261A5E2.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 159
  • ED3AB553-1BD8-459C-9213-A0EB0F36AFA6.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 180
tutku su falı bakıyormu ya merak ediyorum
bizim durumlar çok karıştı hiç. boyle kabha etmemiştim değl onla değil hiçkimseyle

merhaba...bu Hande'' nin numarasını alabiir miyim???

Ben handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana
merhaba bu Hande nasıl...onun da numarasını alabilir miyim?mümkünse eğer onu da denemek istiyorum...siz memnun kaldınız mı??? nasıl bakıyor???

merhaba bu Hande nasıl...onun da numarasını alabilir miyim?mümkünse eğer onu da denemek istiyorum...siz memnun kaldınız mı??? nasıl bakıyor???

hande telde bakmıyor evet memnunum randevu almanız gerekiyor mi. cafe Beşiktaş yazın nosu çıkıyor

Hangi Hande'den bahsediyorsunuz?Ben de Hande diye birine baktırdım ama memnun kalmadım...Aynı kişi mi acaba?tel de baktırmıştım.

kızlar neslihan iyimi su falı nasıl sütlü kahve yıldız tekniğin yanındaki sütlü kahbe mi. ordamı bakıyor gidenler bir yazsın neslihan da cok övülmüştü su falı baktırasım var

kızlar neslihan iyimi su falı nasıl sütlü kahve yıldız tekniğin yanındaki sütlü kahbe mi. ordamı bakıyor gidenler bir yazsın neslihan da cok övülmüştü su falı baktırasım var
Ortaya bir kase su alıyor ama asla ona bakmadan kağıda bişeyler karalıyor. Bakırköy sütlü kahvede çalışıyor. Ben asla tavsiye etmem. Kahve falı baktırırsan soru da soramıyormuşun öyle de saçma şartları var. Burda neden övülmüş hiç anlamadım.

Arkadaşlar bu forumda çok eski üyeyim, yıllarca burda bahsedilen çoğu falcıya gitmişimdir, günde 2 ayrı fal baktırdığım dönemler oluyordu, bağımlılık gibi ama hiç biri tatmin etmedi.. İsim tutturanlar ya da birkaç yaşanmış genel şeyleri bilenler oldu ama asla tatmin etmedi.. sonra enerji çalışmaları, aile dizilimleri, astroloji, şamanik çalışmalar, seminerler, hem merakım vardı bu konulara, hemde ilişkim konusunda çökmüş durumda arayış içindeydim sürekli... Bunlara çok para döktüm zamanında, ama hiç birşey elde edemedim ders oldu bana maalesef..
sıkıntılı olduğum dönemlerde esma çekerdim, bunun yanlış olduğunu öğrendikten sonra içimden salavat ve tevhid çekmeye başlamıştım..
Sonra bir zikirle tanıştım, hakikaten onca yıl boyunca aradığım buymuş diyebildiğim tek şey bu zikir oldu.. hayatımdaki problemler bir bir çözülmeye başladı, tevbe, salavat ve tevhid den oluşuyor, burda biliyorum eski hallerimi, benim gibi sıkıntıda olup arayış içinde olan bir sürü kişi var, ve bu zikre başlayanların yaşadığı güzelliklere birebir şahit oldum, başlar başlamaz içinize verilen huzuru hissedeceksiniz, rüyalar güzelleşiyor, ve hiç ummadığınız lütuflar yaşamaya başlıyorsunuz, burda ihtiyacı olanlara bir nebze faydam olursa mutlu olurum.. hemen başlayın derim, veysel karane zikri deniyor buna, burda nasıl yapıldığını paylaşıyorum

UYGULANMASI: SABAH ve AKŞAM GÜNDE 2 KERE VE HERGÜN YAPILMALI.

1-Bir Euzü besmele çektikten sonra ;100 kere “ TEVBE ESTAĞFURULLAH” söylemek...
2-(Besmele söylemeden ) En az 132 kere (Peygamberimize) SALAT-I ŞERİFE söylemek.(Daha fazla sayıda da söyleyebilirsiniz. Sayı sınırı yok.)
3-Salat-ı şerifleri söyleyip , bitirdikten sonra Euzü besmele çekip “MUTLAKA” 3 İhlas ve 1 Fatiha okuyup salatı şeriflerle birlikte sevaplarını ” Yüce Peygamberimize , ehlibeytine,ailesine,akrabalarına ve arkadaşlarına,tüm peygamberlere ve tüm salih kullarının ruhlarına" hediye ettim (Dikkat bağışladım değil Hediye Ettim) denilecek...
4- Bir Euzü besmele çekip , en az 100 kere “ LA İLAHE İLLALLAH “ söylenecek.
***Not : Zikiri bitirdikten sonra 3 ihlas ve 1 Fatiha okunmayacaktır...***

Konuyla belki tam ilgisi yok ama eski bir fal müdavimi olarak herkese ulaşsın istedim, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…