Bende yazicakdim 3 yil takilmalik olsa hickimse aradi bir yazmiyoki :) sen benden ona kecdin bir seyler vardir kesinCanım şunu demeyi unuttum 3 yıl demişain hiçbir adam takılmalık birine 3yıl boyuncs arada da olsa yazmazdı dogru soyluyo olabilirler bak biz hergun konusurduk 2bucuk yıldır ama bitti biten bitiyor aşk olasada aşk bitmez diyebirşey yok
Bende yazicakdim 3 yil takilmalik olsa hickimse aradi bir yazmiyoki :) sen benden ona kecdin bir seyler vardir kesin
En iyisi oturup olacakları bekleyelimBirkaç yıl önce telefonda Eskişehirli Kadriye'ye baktırmıştım. Şu anı bile bilemiyor. Değmez ona baktırmaya.
Kibrisda uzak oraya gitELMASS KEŞKE ŞUAN BAKIYO OLSA onun gibi bir falcıya baktırıp bu defteri kapatmak istiyorum
cok merak ettim su elmasi, nasil bulsak onu aceba telefonunu falanOKUYUN
Ozele bakarmisin lutfenAcaba o elmas bu mu ama bence bu ya
merhaba...bu Hande'' nin numarasını alabiir miyim???Ben tutku yu tesadufen internette buldum, ve telefonda bakiyor. Ben cok memnun kaldim acikcasi, isyerimdeki calisitigim mudurumun ismine kadar bildi. Ve soyledikleri kuzeyinki ile ayniydi.
Ben oyle Cok kisiye baktirmadim acikcasi, sadece kuzey Ve tutku. Ve Cok enteresanki verdikleri tarihlere kadar ayni. Google tutku kaynak yazarsan ismi Ve telefonu cikar zaten
merhaba bu Hande nasıl...onun da numarasını alabilir miyim?mümkünse eğer onu da denemek istiyorum...siz memnun kaldınız mı??? nasıl bakıyor???Ben handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana
merhaba bu Hande nasıl...onun da numarasını alabilir miyim?mümkünse eğer onu da denemek istiyorum...siz memnun kaldınız mı??? nasıl bakıyor???
ben İstanbul dışındayım maaalesef...hande telde bakmıyor evet memnunum randevu almanız gerekiyor mi. cafe Beşiktaş yazın nosu çıkıyor
Hangi Hande'den bahsediyorsunuz?Ben de Hande diye birine baktırdım ama memnun kalmadım...Aynı kişi mi acaba?tel de baktırmıştım.Ya sonunu genelde evlilige bağlayan biri hande. Yani baktirdigin kişi için evlilik demese bile hayatına şu zamanda biri girecek evleneceksin diyor. Bana da Haziranda ela gozlu falan biri girecek evleneceğin kişi dedi. Isle okulla ilgili de bir suru şey dedi. Çıkmadı. Benim tekrar tercih edeceğim biri degil.
Hangi Hande'den bahsediyorsunuz?Ben de Hande diye birine baktırdım ama memnun kalmadım...Aynı kişi mi acaba?tel de baktırmıştım.
Ortaya bir kase su alıyor ama asla ona bakmadan kağıda bişeyler karalıyor. Bakırköy sütlü kahvede çalışıyor. Ben asla tavsiye etmem. Kahve falı baktırırsan soru da soramıyormuşun öyle de saçma şartları var. Burda neden övülmüş hiç anlamadım.kızlar neslihan iyimi su falı nasıl sütlü kahve yıldız tekniğin yanındaki sütlü kahbe mi. ordamı bakıyor gidenler bir yazsın neslihan da cok övülmüştü su falı baktırasım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?