Ortaya bir kase su alıyor ama asla ona bakmadan kağıda bişeyler karalıyor. Bakırköy sütlü kahvede çalışıyor. Ben asla tavsiye etmem. Kahve falı baktırırsan soru da soramıyormuşun öyle de saçma şartları var. Burda neden övülmüş hiç anlamadım.
Şu sitede muneli iceriginde yasak oldugu gunleri goruruz insallasindaaa yarappiiimmm ameeennnnDini içerik yasaktır.
Şu sitede muneli iceriginde yasak oldugu gunleri goruruz insallasindaaa yarappiiimmm ameeennnn
Deneyelim len çakal muneeee senden korkan senin gibi domuşuk gadin olsun
O günler için ölmüş olmam lazım, onu da çok beklersin, he ola ki ölürsem helvamı kavurmanı vasiyet ediyorum, kavurmazsan hortlar seni her dakika rahatsız ederim, malum 4 harfliyim, epey rahatsız edici olabilir, kabus olup üstüne çökebilirim, mesela bu gece denemesini yapalım, sabaha karşı kan ter içinde uyanırsan 3 kere mune dersin
Ne guzel yazmissin cok dokundukızlar çok uzun süre hemen her gün fal baktırmış biri olarak söylüyorum. kimse geleceği bilemez. anda da çoğu kez mantığımıza yatan şeyleri söyledikleri için doğru olduğuna inanıyoruz. eğer fal sizin için ucuz terapi yöntemiyse gidin. beni o karanlıkta biraz da olsa rahatlatan tek şeydi inkar edemem. ama bana hiçbir falcının dediği çıkmadı. kısa süreli tarihlerini yaşadığım oldu, iletişimler kurulduğu zaman oldu, sadece o kadar. kaderin diyen de çoktu, daha yaşanacak çok şey var diyen de...üstelik sevgilisi olduğunu öğrendiğim gün gittim, hayatında kimse olmadığını söylediler enerjimin en iyi tuttuğunu düşündüğüm falcılar. devamında bir haftasonu birlikte çok eğlendiklerini gördüm, bu kez de o sana gelecek ama sen karar vereceksin dediler. o son falımdı zaten, bir daha olmadı fal falan. size özellikle sürelerle ilgili beklentiye girmemenizi tavsiye ediyorum. çünkü eylülde gidersiniz ekim sonuna kadar tarih verirler, ekimde gidersiniz kasım sonu, kasımda gidersiniz aralık ... bu böyle devam eder. üstelik aynı kişi ve aynı olay için!
demek istediğim; rahatlamak için yine gidin. ama bir taraftan da karşındakinin vermediği bir şey var ki falcıdan almaya çalışıyorsunuz bunun farkına varıp yavaş yavaş törpülemeye çalışın. hata sizin miydi? olsun kabullenin ve neyi yapmamanız gerektiğinden ders alıp yola devam edin. karşı taraf mı hatalıydı? bunun cezasını mı çektirmek istiyorsunuz? boşverin onu canlı tuttuğunuz sürece size ceza olacak. ne kadar kısa sürede vazgeçerseniz o kadar kazanırsınız.
gerçek sevgi fala sardırmaz, gerçekten seven falcıya gitmene sebep olacak belirsizlikler yaşatmaz. karşınızdaki tutarsızsa sevmiyor diye kabul edin başka türlüsü beklenti. ve beklenti = acı!
hepiniz için çok mutlu olmanızı diliyorum.
merhaba..Kuzey'in dedikleri size çıkıyor mu?Bana harf verdi,işte bu yılın 2. yarısından sonra emeklerinin karşılığını alacaksın dedi falan...ama gelecek size kalmış dedi...Merhaba kizlar ben yine sapittim cok kotuydum bugun falcilara gittim yine:
Utku asmin kafe hic beyenmedim, soyledikleri inshallah cikar guzel seyler soyledi , amma benden soz aliyomus gibi geldi bana ve durumu hic goremedi puanim 2
Kuzey gittim gecenki gibi iyiydi amma ayni seyleri soyledi yeni bi sey yok ouanim 8
Gunesh hanima ikinci kez gittim cokk ve cok az bakdi amma kimsenin gormediyi bir seyi gordu puanim 9 dedikleri cikar inshallah
merhaba..Kuzey'in dedikleri size çıkıyor mu?Bana harf verdi,işte bu yılın 2. yarısından sonra emeklerinin karşılığını alacaksın dedi falan...ama gelecek size kalmış dedi...
Kuzey'in dedikleri ne kadar gecikmeli çıkıyor.??Ben kuzeyi aimda daha yeni taniyorum bir ay oldu taniyali 2-3 kez baktirdim, evet 2 seey cikti tarihi biraz yalnislikla amma cikti diyerlerinide bekliyorum simdilik
Tutkuya bi kere baktırdım anı geçmişi iyi bilemedi. Geleceğe dair olayların gelişmesi falan onun dediği tarihlerde ve şekilde gerçekleşmedi. Kuzey ondan daha iyi bence. Ama gelecekle ilgili çok iyi olacak düzelecek harika gibi şeyler söylese de kaptırmayın derim.hadi yaa..üzüldüm şimdi...aslında çok detaylı bakmadı başından savar gibi baktı..telde baktırmıştım...siz kime baktırıyorsunuz...ben böyle detaylı ,,,beni şok eden birilerini istiyorum.Buradan bir üyeden Hande adında birinin numarasını aldım meğersem sahteymiş yaaa...kandırıldım...baktırdığım Hande başka bir Handeymiş.Gerçek hande telde bakmıyormuş zaten.Bana bakan çok saçma baktı.Kahve bakıyor...Ahmet'i tanıyor musun.Mehmet'i tanıyor musun,özge diye biriyle telde konuşacaksın saçma sapan...Tutku nasıl siz baktırdınız mı?
artık kaptırmıyorum.sizin beğendiğiniz falcı var mı? söylediği çıkan,detaylı bakan birini istiyorum...içime sinmesi lazım...Tutkuya bi kere baktırdım anı geçmişi iyi bilemedi. Geleceğe dair olayların gelişmesi falan onun dediği tarihlerde ve şekilde gerçekleşmedi. Kuzey ondan daha iyi bence. Ama gelecekle ilgili çok iyi olacak düzelecek harika gibi şeyler söylese de kaptırmayın derim.
Burda Mirza ve Hande de beğeniliyor istanbuldaysan deneyebilirsin.telefondan baktıracaksan tutku ve Zeynep var. Tutkunun enerjisi benimle tutmasa da baya beğenenler olmuş o 20 dakika kadar bakıyorartık kaptırmıyorum.sizin beğendiğiniz falcı var mı? söylediği çıkan,detaylı bakan birini istiyorum...içime sinmesi lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?