İstanbul'da Fal - Falcılar

Burda Mirza ve Hande de beğeniliyor istanbuldaysan deneyebilirsin.telefondan baktıracaksan tutku ve Zeynep var. Tutkunun enerjisi benimle tutmasa da baya beğenenler olmuş o 20 dakika kadar bakıyor
Tutku bende hiçbir zaman 20 dak sürmedi, 10, bilemedin 15 dak, kıs sürüyor yani...ama öz ve kısa diyelim falı

Mirza telde bakıyor mu?nasıl peki bakımı??
Sanmıyorum telde baktığını, ben iki kez baktırdım yüz yüze, ilkinde tek seans aldım, ikincisinde iki seans aldım, iki seans aldığım fal beni tatmin etti, anlık durum doğruydu, geleceği test etmek için uzun bir süre var, ama burdanbir arkadaş yazmış, birkaç sayfa önce, 3 yıldır ara ara mirzaya baktırıyormuş, ona çıkmamış, ama zaten geleceği kimsenin bilemeyeceğini düşünüyorum ben artık, çünkü kaderi % 80 biz çiziyoruz, önceden belli değil yani, benim son dünya görüşüm böyle, anlık durum için gidilebilir ama Mirzaya

bakımı nasıl mesela harf falan veriyor mu?ağzından laf mı alıyor yoksa?
ağzından laf almıyor, buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kendini kanıtlamış biri zaten, ama söylediği olayları oturtmak sana kalıyor, ama yabana atılacak biri değil tutku, ama biraz kısa .....

ağzından laf almıyor, buna ihtiyacı olduğunu sanmıyorum, kendini kanıtlamış biri zaten, ama söylediği olayları oturtmak sana kalıyor, ama yabana atılacak biri değil tutku, ama biraz kısa .....
baktıracaktım sonra vazgeçtim.Burada bir kaç kişi tutmadı falan deyince insan etkileniyor.

Bana hiç. gecikmeli. çıkmadı ya erken ya tam vadesinde çıktı sadece son 3tür adımı ben atıyorum yani. yönü karışabiliyor benden mi. ondam mı diye...
bi de Tutku yu deneyeyim bakim o da eksik kalmasın...Hande diye yutturdular birini bana hala canım sıkılıyor yaa..

bi de Tutku yu deneyeyim bakim o da eksik kalmasın...Hande diye yutturdular birini bana hala canım sıkılıyor yaa..

Aman boşver canım ama tutkuyu dene merak ettim burayada yaz sonucu handeye istanbula gel birlikte gidelim terapistim oldu o benim:)

arkadaşlar çok fazla falcıya gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim...Burda bahsedilen tutku, kuzay, asmin utku, beşiktaş nihal, zeynep, başak cafe sertaç ve saire hepsine gittim, bir tek Handeyi denemedim.....hiçbiri kötü değil, atmasyon da değil, ama tek başına yeterli de değil, olaylara bakış açıları kendi tarzlarında, ama sonuç genelde aynı yere geliyor...ben hepsinin söylediklerinden farklı bakış açısı alıp kendim birleştiriyorum , hepsi ayrı bir noktaya vurgu yapıyor...tek başına maalesef şuna gidin bu iş bitsin diyemiyorum, ancak hepsinin görüşünü alınca kafamda tarafsız bir sonuç oluşuyor....ama net yargılar için tutku, sertaç ilişkinin dinamiği için farklı bir bakış açısı sunuyor ve farklı balıyor, asmin utku da öyle( ama ben utkuya hem tarot, hem kahve hem su baktırdım, benim falım 25 dak sürdü, 130 tl falan ödedim)....yani tek bir falcıyla ben sonuca ulaşamıyorum malesef

Sana enerjisi tutmamış canım utkunun yoksa aslımda cok iyi bana ve bir arkadaşıma aramızda gecen diyaloglara kadar soyledi ki 2yıldır orda oldugu surece baktırıdm hayayıma giren ve aynı hızla çıkan bir kişiyle tanışcagımı ve sonucu bana bilmişti bunun dısında bir ili şey daha bildi bana onım gbi kimse bilmdi. bana kesinlikle boş değil burda ilk yazdıgım falxı utku ama tek eksisi onunda modunu bulmam lazım

Aynı kişi için tutku bana seviyo ama çok değil sen kesinlikle daha çok seviyorsun derken, kuzey ikiniz de birbirinize aşıksınız demişti. Bu anlamda tutku daha olumsuz konuşuyor diyebiliriz. Bana 20 dakika baktı hatta daha uzun baktığını yazmıştı forumda arkadaşlar ondan sinir oldum. Zaten 70 tl alıyo. Neden 15 dk için o kadar para vereyim. Geçmişinde 2 buçuk yıllık takıntılı bi ilişkin olmuş dedi fakat öyle bişey yok. Bu ilk sevgilimdi. Bunun gibi olmayan şeyler söyledi bişey anlamadım tutkudan

Bu

bu Utku telde bakıyor mu?eğer bakıyorsa bana verebilir misin??

Burda ki en iyi yorumlardan biri bu falcılar bir insan ve gördüklerini duyduklarını yads hisseddiklerini. herneyse kendi. bilinçaltı ve gecmişleriyle yorumluyor lar ama sonuc hep gizli onemli olan arkadaşın dediği gbi çıkarım yapabilmek sonuc bu çıkarma ya bağlı ne guzel anda cogusu olumlu konusuyor sa.. ben eskiden cok takardım karaları baglardım biri olmayacak dedi diye artık ben veriyorum kararı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…