İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana hiç. gecikmeli. çıkmadı ya erken ya tam vadesinde çıktı sadece son 3tür adımı ben atıyorum yani. yönü karışabiliyor benden mi. ondam mı diye...
Yön tüm falcılarda karışıyor...adam arayacak diyorlar, ama arayan ben oluyorum...göremiyorlar yönünü, sadece iletişim olacağını görüyorlar, ama adm arayacak diye atıyorlar bence, hepsi karıştırıypr bunu

Kuzey bana 3 Aydır 2 hafta sonra arayacak diyor ve hiç olmadı. Tutku da tekrar iletişim ve barışma var ama kısa sürecek tekrar ayrılacaksınız demişti o da olmadı

bu Utku telde bakıyor mu?eğer bakıyorsa bana verebilir misin??
Bilmiyorum ben asmin cafeye gitmiştim, yüz yüze baktırdım, zaten bence gidebiliyorsanız yüz yüze baktırın, telefon verimliliği % 50 azaltıyor bence

Bilmiyorum ben asmin cafeye gitmiştim, yüz yüze baktırdım, zaten bence gidebiliyorsanız yüz yüze baktırın, telefon verimliliği % 50 azaltıyor bence
su falı bakan birini biliyor musunuz...telde bakacak ama...veya ebced hesabı yapıyorlar ..

Bence 10mdak için de o para verilebilir, eğer söylediği bir cümle senin gözünü açacaksa verilir bence, zaman çok ta önemli değil bence, kafanda takıntı yaptığın bir konuda sana faydalı olacak tek bir cümle için verilir bu para, ve evet tutku belki olumsuzu çat diye söyleyen biri, ama ben arada kendime gelmek için ona baktırırım, bir sürü polyanna yaklaşım ile rüyaya daldığın bir dönemde uykudan uyandırabiliyor, ama olaylar bazen ne onun dediği gibi olumsuz, ne de diğerlerinin dediği gibi olumlu ...

Arkadaslar ben eski sevgilimden ayrılalı neredeyse 1 yıl olucak. Asla iletişim kurmadık karşılaşmadık ve en önemli detay bana asla geri dönmeye çalışmadı benimle ilgili bir şeyler öğrenmeye çalışmadı en azından benim kulağıma gelmedi. Bu sürede çoğu falcı yuvarlak cevaplar verdi diye düşünüyordum özellikle hande ve toprak. Hani soyle olursa sana donucek boyle olursa sana donucek gibi. Ama hic inanmasam da geri döndü. Bir-kac gündür soktayim. Gökçeye temmuz ayından bu yana gidiyorum ve o günden itibaren ne zaman baktırsam gelecek bekle dedi, handeye ne zaman gitsem falda eski sevgilimle ilgili az da olsa bir şeyler söyledi ve şöyle olursa donucek dediği şeyler vardı. Toprak zaten nasıl döneceğine neler diyecegine kadar bildi ona değinmiyorum bile. Sizlerle paylasmak istedim surekli buradan faydalanip yeni birilerini ogrenip ciktiginda da haber vermemezlik yaomak istemedim. Son olarak da ben falci falci gezmektense artık bu 3 luye indirgedim gittiklerimi çünkü benim sanırım başkalarıyla enerjim tutmuyor

merhaba bu Toprak telde bakıyor mu?bakıyorsa numarasını alabilir miyim??benimde böyle bir durumum var da yardımcı olursan sevinirim...

Arkadaşa karşıdaki kişinin hayatında biri var demiş tutku. Ama kız başkasının olmadığından eminmiş mesela... gereksiz yere olumsuz konuşması daha kötü. Bazen boşuna moral bozuyo olabilir... 70 tl çok diye düşünüyorum. Adamlar bu işi yapmak için bi okul falan okumuyor o kadar parayı hak etmiyorlar. Söylediklerinin de garantisi yok. Altı üstü fal

Hayy Allah razı olsun senden çıkıpta yazan biri hele şükür:) yalnız bir sorum var oda şu
1yıl dır hiç iletişim kurmadı diyorsun hande toprak kıvırdı sandım diyorsun ya ya tesadüf olmadıgına emin misin çünkü 1yıl çok uzun bir süre gerçekten.. onemli olan nasıl oldugunu ve onun bu süreçte neler yaptıgını bilmeleri. toprağa hiç gitmedim oyüzden handeyi sorayım dedim, sana ne dedi vadesi neydi istersen özelden yazabilir misin çok merak ettim

Gökçeye gitsem mi değişik biri istiyorum burda çıktı diyenleri göre bilirmiyim?
Birde hangi cafede nerde bakıyor
Toprakta hande gbi iyi falcı ymış o hangi cafede

Kız şuan emin değil ama belki ilerde ogrenek tutku bukonuda atacak biri değl bence gordugunu demiştir

Kız şuan emin değil ama belki ilerde ogrenek tutku bukonuda atacak biri değl bence gordugunu demiştir
şöyle de olabilir.Evet kişinin bir ilişkisi yoktur ama kalbinde başka birisi vardır.Bazı şeylerden çok da emin olmamak lazım.Zaten en çok emi,n olduğumuz konularda yanılıyoruz

şöyle de olabilir.Evet kişinin bir ilişkisi yoktur ama kalbinde başka birisi vardır.Bazı şeylerden çok da emin olmamak lazım.Zaten en çok emi,n olduğumuz konularda yanılıyoruz

işte kalbi bana sorsan Allahtan başkası kimse bilemez onlar kafasını okuyorlar düşüncelerini.. kafasında bir kıza odaklıdır onu görmüştür mesela.. tabi ne falcılar vae olayları goruyorlar zeynep gni kafasındaki lere gore yorum yapmıyorlar

Senin bu bahsettiğin falcılardan özellikle şunu denemelisin dediğin var mı ?

Bende de benzer durum oldu, bana da sadece Tutku bastıra bastıra başka kadın yüzünden aranız limoni demişti, ama ben de çok eminim ki bu kadınla gerçekte sevgili değil bir şey değil, sadece arkadaşça konuşmalar zaman zmaan geçiyor, ama tutkunun kasttetiği adamın kafasını karıştıran başka kadın var anlamındaydı, yani ben öyle olduğunu düşünüyorum, tutkuyu savunmak anlamında değil, ben toplasan 4 kez baktırdım kendisine, ama onun dışında yüzlerce kez başkalarına baktırmışlığım var, söylemek istediğim falcı bazen olayı farklı aktarmış olabilir, teğet geçmiş oabilir, ya da olduğundan fazla abartmış olabilir, olan olayı net aktarabilse zaten biz de falcı falcı dolaşmazdık, ama tutku biri var dediyse illa sevgili değil, belki sadece kafasını meşgül eden biridir diye düşünmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…