İstanbul'da Fal - Falcılar

Baktırdığım falcılardan bahsediyim:

Kıbrısta meryem ve şengüle baktırdım ama inanın hatırlamıyorum bile çok

Mihriye ya da fikriye ikisinden birine baktırdım tam anlamıyla fiyasko

Esra: enerjisi beni kötü yapıyor bir de bazen kendine göre yorumluyor asla kötü diyemem verdiği günler her daim çıktı eğer odaklanırsa güzel bakıyor. Ama işlem yapalıma getiriyor o yüzden dikkat!

Zeynep: garip bi kadın kesinlikle boş diyemem kötü değil ama enerjisini sewmiorum çok sık baktırınca evet çıkmadı bana ama ilk falında bahsettiği kişi ile tanıştım ama evlencen dedi bana o kişi ile evet çocuk istiyordu yüzük bakıoduk gösteriodum fln evlenmedik sanırım düşünceyi okuyup ona yoruyo evliliğe. Fakat bu çocuk hiç piyasada yokken hangi lwhirde yaşadığını uzun isimli olduğunu ve evlncen dedi ve ben inanmadım hadi ordan demiştim ve gerçekten tanıştım sewgili oldum. Evlenmedim ii ki de evlenmedim ewlnsem boşanırdım zeynep çok sık bakınca saçmalıyor

Alev: enerjisi mükemmel paracı değil esra gibi üç gün dört gün gibi kesin konuşmasada bi hafta için de fln diyor hisleri çok ii şuan ki fal baktırdığım kişi hislerine güveniorum enerjisini seviyorum

Kuzey: evet enerjisi süper ama bana çıkmadı enerji meselesi sanırm

Ama şuan tek baktırmak isteyeceğim kadın elmas. Yıllardır bilirim ama şuan kubrısa gitme şansım yok ve yanlış hatırlamıyısam geçen sene aradığım da bakmıyorum demişti. Ben o kadının üzerine falcı tanımam

çok mu isabetli bakıyor?kahve mi tarot mu?

Aaaa ya insanlar utanmiyou boyle baskalarinin acidinda 35 tl ne paraki onin icin bunu yapiyolar kim aip yaa

Cnm bende utkuya su, kahve ve cok tuaf bir kastlar adk karti dedi onlarla bakdi ve hic beyendim deyemem bana oyelden git git die biri israr edince inanib gittim amma hic deymez.

Aaaa ya insanlar utanmiyou boyle baskalarinin acidinda 35 tl ne paraki onin icin bunu yapiyolar kim aip yaa
Buradan bir üyeden aldım...Hande dedi verdi.Telde baktı ama gerçek Hande tel de bakmıyormuş zaten.Zaten gönder parayı hemen bakayım dedi normalde hani sıraya falan koyar değil mi profesyonel biri olsa yok hemen baktı.İsim sayıyor şunu tanıyor musun,bunu tanıyor musun....saçma sapan ya sinir oldum...

Shokum su an vallah ne desem ..Allah belasini versin! Utanmaz.

Shokum su an vallah ne desem ..Allah belasini versin! Utanmaz.
biride bana özelden yazmış benim bir tanıdığım var eeeeeeeEEEE!!!!!!!sorunu kökten çözüyor,derine iniyor,terapist gibi biri herşeyi hallediyor,ben gittim sevgilimi geri getirdi istersen telini vereyim.Yok dedim istemiyorum.Biride gene özelden yazmış medyumum diye...

İşlem yapıyorum diyenelerin hepsi dolandırıcı..defalarca sınanmıştır, bilginize...günümüzde bunları yapan yok veya varsalar da biz bulamayız, onlar kimsenin peşinde koşup gel işlem yapayım demez çünkü, hatta herkesten gizlerler kendirlerini diye düşünüyorum, bizim ulaşabildiğimiz veya bize söylenen herkes şarlatan , artık bu konuda kuşkum yok, paranızı harcamayın arkadaşlar

working19 sen utkuyu nası buldun ben zaman gitsem memnun kalıyorum valla
Ben beğendim, kesinlikle kötü değil, yorumları isabetli bence, ama kısa baktırmadım, uzun baktırdım ben...su, kahve, tarot, katina 30 dak civarında

Telde bakıyorlar mı acaba???bana öyle lazım...aslında ben bakla falı baktırmak istiyorum.Bir zamanlar baktırmıştım,kadının telini kaybettim.Çok memnun kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…