Mirza yı sen biliyor musun?çıktı mı gökçe
çok mu isabetli bakıyor?kahve mi tarot mu?Ama şuan tek baktırmak isteyeceğim kadın elmas. Yıllardır bilirim ama şuan kubrısa gitme şansım yok ve yanlış hatırlamıyısam geçen sene aradığım da bakmıyorum demişti. Ben o kadının üzerine falcı tanımam
Cnm gitme bence tubakımı nasıl mesela harf falan veriyor mu?ağzından laf mı alıyor yoksa?
onceden ozelden cevapladimçıkan bariz birşey miydi
Aaaa ya insanlar utanmiyou boyle baskalarinin acidinda 35 tl ne paraki onin icin bunu yapiyolar kim aip yaahadi yaa..üzüldüm şimdi...aslında çok detaylı bakmadı başından savar gibi baktı..telde baktırmıştım...siz kime baktırıyorsunuz...ben böyle detaylı ,,,beni şok eden birilerini istiyorum.Buradan bir üyeden Hande adında birinin numarasını aldım meğersem sahteymiş yaaa...kandırıldım...baktırdığım Hande başka bir Handeymiş.Gerçek hande telde bakmıyormuş zaten.Bana bakan çok saçma baktı.Kahve bakıyor...Ahmet'i tanıyor musun.Mehmet'i tanıyor musun,özge diye biriyle telde konuşacaksın saçma sapan...Tutku nasıl siz baktırdınız mı?
Cnm bende utkuya su, kahve ve cok tuaf bir kastlar adk karti dedi onlarla bakdi ve hic beyendim deyemem bana oyelden git git die biri israr edince inanib gittim amma hic deymez.arkadaşlar çok fazla falcıya gitmiş biri olarak şunu söyleyebilirim...Burda bahsedilen tutku, kuzay, asmin utku, beşiktaş nihal, zeynep, başak cafe sertaç ve saire hepsine gittim, bir tek Handeyi denemedim.....hiçbiri kötü değil, atmasyon da değil, ama tek başına yeterli de değil, olaylara bakış açıları kendi tarzlarında, ama sonuç genelde aynı yere geliyor...ben hepsinin söylediklerinden farklı bakış açısı alıp kendim birleştiriyorum , hepsi ayrı bir noktaya vurgu yapıyor...tek başına maalesef şuna gidin bu iş bitsin diyemiyorum, ancak hepsinin görüşünü alınca kafamda tarafsız bir sonuç oluşuyor....ama net yargılar için tutku, sertaç ilişkinin dinamiği için farklı bir bakış açısı sunuyor ve farklı balıyor, asmin utku da öyle( ama ben utkuya hem tarot, hem kahve hem su baktırdım, benim falım 25 dak sürdü, 130 tl falan ödedim)....yani tek bir falcıyla ben sonuca ulaşamıyorum malesef
Buradan bir üyeden aldım...Hande dedi verdi.Telde baktı ama gerçek Hande tel de bakmıyormuş zaten.Zaten gönder parayı hemen bakayım dedi normalde hani sıraya falan koyar değil mi profesyonel biri olsa yok hemen baktı.İsim sayıyor şunu tanıyor musun,bunu tanıyor musun....saçma sapan ya sinir oldum...Aaaa ya insanlar utanmiyou boyle baskalarinin acidinda 35 tl ne paraki onin icin bunu yapiyolar kim aip yaa
Shokum su an vallah ne desem ..Allah belasini versin! Utanmaz.Buradan bir üyeden aldım...Hande dedi verdi.Telde baktı ama gerçek Hande tel de bakmıyormuş zaten.Zaten gönder parayı hemen bakayım dedi normalde hani sıraya falan koyar değil mi profesyonel biri olsa yok hemen baktı.İsim sayıyor şunu tanıyor musun,bunu tanıyor musun....saçma sapan ya sinir oldum...
Katina kartları onlarCnm bende utkuya su, kahve ve cok tuaf bir kastlar adk karti dedi onlarla bakdi ve hic beyendim deyemem bana oyelden git git die biri israr edince inanib gittim amma hic deymez.
biride bana özelden yazmış benim bir tanıdığım var eeeeeeeEEEE!!!!!!!sorunu kökten çözüyor,derine iniyor,terapist gibi biri herşeyi hallediyor,ben gittim sevgilimi geri getirdi istersen telini vereyim.Yok dedim istemiyorum.Biride gene özelden yazmış medyumum diye...Shokum su an vallah ne desem ..Allah belasini versin! Utanmaz.
Zeynep nasıl??
Katina kartları onlar
peki seni dinliyorum zaten...Mirza nasıl?Toprak varmış bi de???aklını seviyorsan gitme degeceği 2cümleye degmez akıl saglıgın inan.. benm mesajlarımı oku
İşlem yapıyorum diyenelerin hepsi dolandırıcı..defalarca sınanmıştır, bilginize...günümüzde bunları yapan yok veya varsalar da biz bulamayız, onlar kimsenin peşinde koşup gel işlem yapayım demez çünkü, hatta herkesten gizlerler kendirlerini diye düşünüyorum, bizim ulaşabildiğimiz veya bize söylenen herkes şarlatan , artık bu konuda kuşkum yok, paranızı harcamayın arkadaşlarbiride bana özelden yazmış benim bir tanıdığım var eeeeeeeEEEE!!!!!!!sorunu kökten çözüyor,derine iniyor,terapist gibi biri herşeyi hallediyor,ben gittim sevgilimi geri getirdi istersen telini vereyim.Yok dedim istemiyorum.Biride gene özelden yazmış medyumum diye...
Noldu anlamadım?Aaaa ya insanlar utanmiyou boyle baskalarinin acidinda 35 tl ne paraki onin icin bunu yapiyolar kim aip yaa
peki seni dinliyorum zaten...Mirza nasıl?Toprak varmış bi de???
Ben beğendim, kesinlikle kötü değil, yorumları isabetli bence, ama kısa baktırmadım, uzun baktırdım ben...su, kahve, tarot, katina 30 dak civarındaworking19 sen utkuyu nası buldun ben zaman gitsem memnun kalıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?