İstanbul'da Fal - Falcılar

ikisinede gitmedim ama toprak ıyıdıyorlsr onu bende soruyorum cevaplar larsa gidicem
Hatta bazıları şarlatandan ziyade yetersiz olduğunu veya bu işi yapamayacağının farkında bile değil bence, bunlara da birşey yapmaya çalışan ama beceremeyen grup diyorum...kısacası yok bizim istediğimiz gibi

Ben işlemmiş şuymuş buymuş inanmıyorum çok harry potter gibi bişi yok bağlama yok başka bişi öle bi dünya yok yaaa kimsede ne duydum ne gördüm tamamen hurafe. Öyle şeyler oldaydı kemdilerine hayırları olurdu

Bence de , biz kendi düşüncelemelerizle kendimizi bağlıyoruz, ya da ne bileyim çevresel olaylardan dolayı, belki vardır ama söylendiği kadar çok değil, bunlara kalsa nerdeyse herkese büyü yapılıyor, herkes büyü yaptırıyor....mümkün mü allah aşkına, bu zamanda bunu yapabilen yok ki zaten bunlar yapılsın, söylenenlerin binde biri belki gerçekte öyledir

yapmaya teşebbüs etmek, yapmaya çalışmak ve gerçekten yapmak arasında fark var....günümüzde ilk ikisi yapılıyor, üçüncüsünü gerçekleştiren kalmadı

Ben beğendim, kesinlikle kötü değil, yorumları isabetli bence, ama kısa baktırmadım, uzun baktırdım ben...su, kahve, tarot, katina 30 dak civarında

Aaa utku suya da mı başlamış. vay be kombine baktırmışsın utkuya:) çok acayuo deılmı ya her falcının ayrı bir. ozeliliği var oda kelimeleri soyluyor mesela.. sana nelerddn bahsetti okadar uzun baktırdın evlilik kiminle olcagı felan mı?

Yaptıranlar var bence ama yapılan kişiye kötü etki yaratıyo işini gücünü olumsuz etkiliyo

Güngören de şennur diye evinde bakan birini duyan bilen var mı?

Sakinnn brn anladigim kadar bazilari bizim zaif noktamizdan istigade ediyor boyle ahlaksizlikmi olur yaa bu ne ya biz burda derd paylsiyoz falci ariyoz onlar para yapmak derdinde tuhhhh ayip

arkadaşlar az öne binnaz da yeni bir yorumcuya İnci Diyarlı ya tarot attım.kartlarım şöyle:ters azize,ters kader çarkı,ters savaş arabası,ters dünya,ters para sekizlisi,asılan adam düz,kupa kraliçesi ters...bana dedi ki mayıs veya haziranda iletişim olacak, bi de kasım da biriyle tanışacaksınız...lütfen anlayan varsa bi kaç yorum yapabilir mi?siz ne diyorsunuz?

Savaş Arabası aşk hanesinde ters belirdiğinde ilişkiye yönelik ikilem, kararsızlık ya da yol ayrılıklarının göstergesidir. Bu durum bazen partnerler arasındaki bir uzlaşma sorunu olabileceği gibi bazen farklı yönlerde ilerleme kararına işaret edebilir. Birçok Tarotçu aşk hanesinde ters beliren Savaş Arabası kartını ayrılık olarak yorumlamaktadır. Bunun sebebi ise düz iken aynı yönde ilerlemek isteyen sfenkslerin kart ters döndüğünde farklı yönlerde ilerlemek istemeleridir. Bu durum ayrılığın habercisi olabileceği gibi düşünce ayrılıkları ya da partnerler arasındaki farklılığın da işareti olabilir. En genel anlamıyla ters Savaş Arabası aşk hanesinde uyumsuz bir duruma işarettir. Bir şeyler ilişkinin ilerlemesine engeldir ve kontrol altına alınmak zorundadır.

Bu açılım sadece şu anı verir, böyle bir açılım attığında gelecek yorumu yapıyorsa falcı bil ki sallıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…