İstanbul'da Fal - Falcılar

Aranızda gereksiz hamleler yapılmış, sabırla, pasif bir şekilde beklemeniz gerekiyormuş, aranızda bir ilerleme olacaksa bu kendiliğinden olacakmış, sizin hamlelerinizle değil; ama biriniz yaptığınız hamlelerle aradaki dengeyi bozmuş. Bu adama göre ilişkiniz tam bir kısır döngüde ve ilişki onun istediği gibi ilerlememiş, sorunların çözümü de yok ona göre. Hisleri de net değil sana karşı, kendisi de tam bilmiyor ne hissettiğini, içsel bir çatışma halinde. Sana karşı yaklaşımı da artık eskileri kapatıp, geleceği yoğunlaşalım şeklinde. Onun tarafina gelen kartların tamamı, ilişkiyi bitirmeye yönelik gelmiş. Sen de bir sürü emek verdim boşa gitti, şimdi de boşa çabalıyorum diye düşünüyorsun. Kendini elleri kolları bağlı, çaresiz hissediyorsun. Bu adama karşı davranışların güvensiz, kıskanç ve depresif sanırım, davranışların karşı tarafı boğmuş senin. Ben senin tarafina gelen kartlardan dolayı yanlış hamleleri yapan kişinin sen olduğunu düşündüm.

Tarot bakmıyorum bu arada, biraz anlarım sadece.

Son düzenleme:
Bu açılım sadece şu anı verir, böyle bir açılım attığında gelecek yorumu yapıyorsa falcı bil ki sallıyordur
hiç yanlış hamle yapmadım ama bilmiyorum..peki haber var mı bu adamdan sizce...ne görünüyor???

hiç yanlış hamle yapmadım ama bilmiyorum..peki haber var mı bu adamdan sizce...ne görünüyor???
Bu açılım sadece şu anki duygu-düşünce-davranışı verir, iletişim olur olmaz vs. bu açılımdan anlaşılmaz, şu an onun kafasında ilişkinizin bitmesi daha iyi şeklinde geldi, gelecekte düşüncesi değişir mi bilemem.
Ters azize yanlış hamle yaptığını söyler, pasif bir biçimde beklemek gerekirken adımlar atılmış.

ben mi yanlış hamle yapmışım,O mu yapıyor?ben şu an pasifim ve öyle kalmayı düşünüyorum..zaten ulaşmam imkansız gibi bir şey...

ben mi yanlış hamle yapmışım,O mu yapıyor?ben şu an pasifim ve öyle kalmayı düşünüyorum..zaten ulaşmam imkansız gibi bir şey...
Şimdiye kadar yaptığınız hamleler sonucunda durumunuz bu olmuş yani demek istiyorum. Onun mu senin mi bilemem; çünkü ortanıza gelmiş kart. Güvensiz ve kıskanç bir şekilde yaklaşım sergilemişsin şeklinde geldi kartlar, böyle bir durum varsa bunlar senin gereksiz adımların olarak düşündüm ben; ama ortak kart olduğu için net bir şey diyemem; çünkü ben kabataslak hakimim kartlara, tarot bakıcısı değilim.

teşekkür ederim...

Tarot falı ve kahve falı arasındakş fark ne tarotu bilmiyorum

tutkuya yine baktırdım beni bana anlattı gercekten anda çok iyi bence

Kesinlikle Toprağa gitmelisin anda çok çok iyi. Boş konuşmuyor asla, kartları çok çok iyi yorumluyor. Bana geleceği tutturamadı ama burda pek çok kişiye tutturmuştu. Çok da tatlı matrak bir çocuk enerjisi süper ben defalarca gittim. Ada’yı da burdan duyup gitmiştim ama bence hiç bir numarası yok.[/QUOTE]

[/QUOTE]
adaya hiç gitmediysen bir kez git bence, ben kötü olduğunu düşünmüyorum Adanın, sık sık gidince aynı şeyleri söylüyor, toprak ve ada aynı ayar geliyor bana, ama toprak daha sık gidilebilir, durum değiştikçe buna ayak uyduruyor, gelecek ada2da daha çok çıktı bende, yakın gelecek ama

adaya hiç gitmediysen bir kez git bence, ben kötü olduğunu düşünmüyorum Adanın, sık sık gidince aynı şeyleri söylüyor, toprak ve ada aynı ayar geliyor bana, ama toprak daha sık gidilebilir, durum değiştikçe buna ayak uyduruyor, gelecek ada2da daha çok çıktı bende, yakın gelecek ama[/QUOTE]
Toprakta an iyidi, ama gelecek hiç çıkmadı, 1,5 yıldır gidiyorum

Toprakta an iyidi, ama gelecek hiç çıkmadı, 1,5 yıldır gidiyorum[/QUOTE]

Bana yakın gelecek çıksın yeter ozmn ada toprak 2li yapayım

Kızlar merhaba buna yorum yapabilecek var mı benim için çok önemli hoşlandığım kişinin bana olan hislerini sordum bunlar açıldı para prensi kupa ikilisi ermiş hepsi düz

ne bakıyor?Tarot mu?Kahve mı? paylaşabilir misin tecrübelerini bizimle? bakımı nasıl??
Canım Tarot bakıyor cafe falcilari ile çok vakit harcadım ücret biraz yüksek ama ben çok memnunum her dediğini yaşadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…