İstanbul'da Fal - Falcılar

Allah'ımmmmm kahinvangaya fal baktirdim.boyle rezil bır fal görmedim.Hem 5saat bekletti hemde igrenc ötesi bir fal gönderdi.bence falcilar bilgi vermeyince cuvalliyorlar.ben mesela bunu yapmaya başladım son fallarda gercekten çok uçuyorlar.

Bu tutku nerde bakıyor canm

Bu toprak hangi cafe canm

tutku anda çok iyi bugün an itibariyle tekrar anladım anda çok iyi

merhaba. ben aslında son bir kez gökçeye baktırmak istiyorum ama gökçeye en son ekimde gitmiştim. şimdi sanırım kapanmış bias kafe. şu an nerede bakıyor bilgin var mı?

merhaba. ben aslında son bir kez gökçeye baktırmak istiyorum ama gökçeye en son ekimde gitmiştim. şimdi sanırım kapanmış bias kafe. şu an nerede bakıyor bilgin var mı?

İyi miydi gökçe bende numarasını istiyorum olan varsa yazabilirmi

İyi miydi gökçe bende numarasını istiyorum olan varsa yazabilirmi
aslında tam olarak bilemedi ama kimseyle görüşmediği dönemde isminde i'nin baskılandığı i'si uzun biriyle ciddi bi ilişkiye başlayacak demişti. şu an sadece konuşuyolar demişti ama isminde uzun i olan kızla o dönem tanışmadılar. çok sonrasında tanışmışlardı. ve şu an birlikteler. kendime genel olarak baktırmak istiyorum o yüzden. ha önceki fallarında tarihleri de söyledikleri de çıkmamıştı ama bir tek o falında çıktı. ve o gün söylemişti, bugün bomba gibiyim hep nokta atışı yapıyorum demişti. bi kez denemek istiyorum. belki yine iyi gününe gelirim.

resmen bilmiş ozaman ya ee telefonu oşan yokmı biri verse bana ya

O kızla tam olarak ne zaman tanıştıklarını ilebilirmisn ki, belki senin bildiğinden daha önce tanışmışlardır?

resmen bilmiş ozaman ya ee telefonu oşan yokmı biri verse bana ya
Allah aşkına kızlar Gökçe burda en çok şişirilen falcılardan biri gerçekten bence hiç bir numarası yok. Birşeyi çıktıysa inanın tesadüfen çıkmıştır. Günü gününe uymaması da değil olay, bir söylediğiyle iki cümle sonrası bile çelişip duruyor. Sallarken bile insan en azından tutarlı sallar, buna dikkat edecek kadar bile umursamıyor yaptığı işi. Ben tam beş kez gittim belki bu sefer iyi olur diye, çünkü burdan duyup da memnun kaldığım bir sürü falcı var. Herkese söylediği bence üç aşağı beş yukarı aynı şey. Ve durumunuz ne olursa olsun aklınızdaki kişiyle iletişime geçip onun egosunu şişirmemenizi öğütlüyor. Ezberlediği tek cümle bu. Güya ebced hesabıyla falan bakıyor ama ebced bildiğim kadarıyla bayağı karmaşık birşey, bu forumda konuşulan kimsenin bunu gerçekten bildiğini düşünmüyorum ben.

Kızlar merhabaa. Dün Şişhane'deki 7 dk. Demet'e gittim ilk defa. 3 seans aldım. Çok fazla fal baktırdığım için zamanında öyle isim vs. bilen falcılar beni etkilemez ama Demet'ten şoklar içinde çıktım :) Hayatımdaki heeeeer şeyi anlattı kadın. Şöyle olmuş böyle olmuş şöyle yapıyosun bilmem ne diye pat pat söyledi :) Geleceğe dair çok fazla konuşmuyor anladığım kadarıyla, ne sorarsan onu cevaplıyor. Tabiiki olumsuz konuştu :) O yüzden baktıranlara falları çıktı mı çokk merak ediyorum.

Seninen begendiğin kimler?

7dk.da bakması, evinde bakma sı, uçuk fiyatı yla tambir reklamasyon hizmetinden başka birşey değil bencd demet.. ki olumsuz konuşuyor sa iyi falcı mı oluyormuş hiç. anlamıyorum bazen hemcinslerimi

7dk.da bakması, evinde bakma sı, uçuk fiyatı yla tambir reklamasyon hizmetinden başka birşey değil bencd demet.. ki olumsuz konuşuyor sa iyi falcı mı oluyormuş hiç. anlamıyorum bazen hemcinslerimi
Genelde hep olumsuz konuşuyor mu bilmiyorum. Bana sadece beklediğim şeyin olmayacağını, üzerine gidersem yine üzüleceğimi, bırak bu salak işleri falan dedi. Evet 7 dk. olayı çok ilginç, ben de ilk defa böyle bir şeyle karşılaştım ama dün 5 kişi daha vardı benden hariç; senelerdir gidenlermiş 2'si. Diğerlerinin 4. baktırması falanmış, Demet abla ne dediyse oldu falan dediler. O yüzden burdan baktıranların yorumlarını merak ediyorum.

Bu arada bence çıkan ve beğendiğimi de yazayım. Mirza'ya daha önce 1 kere baktırdım ve akabinde dediği 2 şey olmuştu ve önemli şeylerdi benim için. Bu hafta sonu yine baktırdım ve çokk ilginç bi şekilde dediği 1 şey dün oldu ve eskiyle alakalıydı, gündemde olan, olma ihtimali olan bir şey değildi. Kesinlikle bir kez daha gideceğim bir falcı kendisi.

O kızla tam olarak ne zaman tanıştıklarını ilebilirmisn ki, belki senin bildiğinden daha önce tanışmışlardır?
yok ben tam olarak ne zaman ne şekilde tanıştıklarını biliyorum. öncesinde ismini cismini varlığını bile bilmiyordu. bizim ortak çevremiz çok fazla aynı yerde doğduk büyüdük ve o süreçte görüşüyorduk. zaten kızla ortak çevremizden biriyle aynı ortamdayken tanıştı. benimki çok sıkıntılı, istemesem de herşeyinden bir şekilde haberdar oluyorum.

merhaba..Kuzey'in dedikleri size çıkıyor mu?Bana harf verdi,işte bu yılın 2. yarısından sonra emeklerinin karşılığını alacaksın dedi falan...ama gelecek size kalmış dedi...
Bana da kuzey yklın ilk 6 ayı emek vereceksin son altı ayı emeklerin karşılığı alacaksın tarzı konusur. Defalarca şans verdim 5 defa fln baktırdım toplamda çıkıyor çıkıyor dedikleri için kuzeye ama her defasında konusma şu şekilde. Bana sürekli Sevgilin ile iletişim sorunları vs var ama madalyonun öteki yüzünde bakmak lazım seni seviyor özlüyor görüşmelerini vesaire olacak 7 hafta sonra iş ile alakalı 6 hafta sonra gelişme olacak terfi gibi maaş artışı gibi diyor. Herkese güvenme anlatma diye telkin eder. Sorun varda alayım der Bişe sormak istediğinde ben neyden bahsediyorum sence yada ben en başta neyden bahsettim diye bir tavır takınır. Azarlanıp dönersiniz kısaca. Nasıl bu usluba dayanıyorsunuz bilemedim.

çok doğru söylüyorsun.Aynen öyle yaptı.Gerçi ben telde baktırdım ama söylediği şeyler hemen hemen aynı gibi duruyor.Resmen azarlıyor,beni öyle şoklara sokan bir falcı olmadı maalesef...Dur bakalım vadesi tutacak mı?Ama vadesi tutsa bile 2. bir şans vermem.Tutku'ya baktıracağım.O nasıl bilmem...

canim tecrubeli biri olarak soruyorum sana hangi falcinin dedikleri en cok cikti gelecekle ilgili?ben tubaya gitmeyi dusunuyordum ama yazini okuyunca fikrim degisti gelecekle ilgili en cok tuttursn hangisi????
bu saydığınız kişilerden hangisi telde bakıyor acaba??

Tuba telde bakıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…