İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben uzun zamandır baktırmıyorum. Forumu da takip etmiyordum. Bi ara hakkaten müptela olmultum. Neyse ki biraz törpüledim. Benimki meselem iş ve ex sevgiliydi her zaman. Herkes yok 1 ay sonra yok 3 hafta sonra tarzı konusarak hep ötelediler zamanı. Onlar tarih verdikçe ben umutlanıyorudum. Tutku bana 2 sene görüşme yok demişti. Bana tek o gelmiycek artık dönmüş arkasını gitmiş diyen nermindi onun dışındaki falcılar hep gelecek iletişim olacak tarzı baktılar. Bende umutla bekledim sonunda tak diye bıraktım bir süre bu fal durumlarını. Nerminin dediği gibi gitti gerçekten. Tutkunun iki sene dediği de dolmadı evet ama artık baktırısam da genel baktırıp anlık rahatlayıp geçiyorum. Geçmişten yazayım belki fikir olur.
Tutku 70₺bende hep tutarlıdır nedense sıkılırsam baktırıyorım. Nokta atışı çok oldu bende.
Zeynebi 70₺de burdan begenmeyenlerin aksine hep begenmişimdir. Aralarından çekersen kelimeleri dediği bi çok durumu yaşamışımdır.
Kuzey 50₺birtek bana tutmuyor sanıyorum hiç bir dediğini yaşamadım
Gökçe 40₺ilk zamanlarda çok iyi gibi geliyordu toplam 5 defa baktı bana tesadüf mü tutturdu bilmiyorum 2 dediğini yaşadım.
Mercan sayhan 100₺ ona baktırdım telde üzerinde karşılıklı konusma halinde sürekli öyle yapma ama sen ara onu erkekler söyledir böyledir tarzı arkadaşımdan tavsiye alır gibi sen ne merak ediyorsun sor diyo aşk durumu yada iş durumu diyorum aşk hayatı kimin iyi ki gibi tavsiye veriyormuşcasına konusuyor kötü enerji var sende ben bunu çözerim diyim fal sonunda bin tl istemişti. Memnun kalmadığımı belli ettim. Bana paranı almak için mi diyorsun deyip hakaret edip kapatmıştı teli.
Elmira 125₺ Mürekkep falı diye bişe baktı ben bu kadar pişman olmamıştım bir faldan 10 dk baktı hiç bişe anlamadım tam bakıma geçecekti teli çaldı açtı sonra konuştu teli kapattı teldekine saydırıken biri var görüşmüyorsun kan bagı dedi hayır dedim bu görüşmiyceğin anlamına gelmez dedi aşk mo senin sorunun dedi evli mi dedi yo hayır dedim suya da bakmadı gelcek bekle dedi bişeyler zırvaladı ama alakasız oldu ne zaman başladı ne zaman bitti sonra işim var çıkın dedi. Kovdu resmen.
Beşiktaşta barbarosta evinde bakan bi teyze vardı gittim 40₺ Anı bilemedi gelecek için de bişeler söledi hiç sözlerine güvenemedim.
Bahçelievlerde bir teyze vardı paşateyze 40 ₺ o bikaç bişe söylemişti ona da hiç ihtimal vermemiştim uzun vadede dediklerini yaşadım. Numarasını bulsam tekrar denemek isterim.
Taksimde Emine akkaya var 100₺ gittim argo konusan biri mal mısın bu kadar değer vermişsin bu b..k gibi adama tarzı konusuyordu sana dönecek hiç ummadığın anda gibi şeyler demişti iş ile alakalı bişeyi yaşadım sonra yakın bi arkadaşından darbe yiyeceksin demişti inanma bu kıza dedi kız benim çantamdan saatimi çalmış sonra kamera kayıtları ile görmüştüm bazı tarihler verdi onları yaşamadım ama.
Yiğit var 50₺ Samimi konusanları severim ama Noktalama işareti gibi kuzum kuzum diye hitap ediyor çok itici gelmişti. Beni hiç bölme dedi. Bakar bakmaz bu adam seni seviyor ama önünüzde çok engeller var dimi kuzum aileler mi konusmuyor kuzum onlar neden aileler neden küsmüşler kavga etmişler kuzum çalışmadığını görüyorum hibi gibi anı da ısabet ettiremedi bu şekilde tamamladı ama bu da fiyasko en son sorun varsa alayım dedi dedim aileler hiç tanışmadı şuan çalışıyorum aslında diye söylediğimde spordan geldim çok yogunlaşamadım dedi . Neden aldınız o halde filan gibi tartışmıştım.
Çekmeköyde nil diye biri var 50₺ bir kaç kişi birleşip bakabiliyodu topladım 5 kişi gittik tek tek aldı. 10 dk baktı Geçmişi çok iyi bildi gibi, harf verdi olanı söyledi nerdeyse ama geçmişi bende biliyorum gelecek ile alakalı bişe demediğinden tavsiye etmem.
Muzaffer muzo telde bakıyor okulda mı çalışıyor ne çok bekletmişti 70₺ Harf harf söyleyerek direkt isim biliyor bu kim diyor sevgilim şu kim arkadaşım fln tarzı konustuk. İsim bulma oyunu gibi sanki. Bak diyo nasıl biliyorum. Tamam isimlerde çok iyi nokta atışı biliyorda sonucu yok hani insanın eee diyesi geliyor geçmiş-gelecek-an -nolmuş -nolacak bunlar yok. Neticede bu isimleri bende biliyorum bana bilmediğim şeyler söylemeli. Tavsiye etmem.
Burak vardı 2 sene kadar önce baktırmıştım 50₺ o zamanlar.Soru cevap gibi konusuyor. Mantık yürütüyor gibiydi. Sevemedim.
Halkalı nermin 50₺ uzun bakar iyi bakar nokta atışı dedikleri çok olmuştır severim kendisini ama sık baktırdıgım için muhabbete dönmüştü son zamanlarda
Galiba ben susayım ve falcı bana anlatsın kafasındayım. Profesyonellik bence bunu gerektirir.

peki bunların içinden telde bakan en iyisi hangisi??ben telde bakan birini istiyorum...ban yardımcı olabilir misin??

2sene dediğin nekadar oldu peki şuan
sanada şöyle yaparsan şu olur gbisinden konuştumu tutku

2sene dediğin nekadar oldu peki şuan
sanada şöyle yaparsan şu olur gbisinden konuştumu tutku
Bana dediği şey 2 sene den önce görüşmeyeceksin keşke hiç görüşmesen bu adam gelecek pişman olup ama seni yine üzecek başa sarman söz konusu demişti

Bu arada toprak hande ve mirzaya gitmeyi düşündüm açıkçası yorumlara bakıldığında, hangisi daha iyi

Bana dediği şey 2 sene den önce görüşmeyeceksin keşke hiç görüşmesen bu adam gelecek pişman olup ama seni yine üzecek başa sarman söz konusu demişti

2sene nekadar uzagı hıssetmiş. ya mümkünmü acaba

handeye git handeye...

buarada bana gene sardılar mesajlarımı okudum baktımki. benmki. kuzey in dediği tarihte yine adım yapmış bende çıkmadı dıyordum cunku ondan 5gun oncd ben adım atmıştım meger tam dediği tarihte o adım atmış işleri b... m... k etmekte üstüme yok yokyok yani

Forumu uzaktan yaklaşık 3 senedir takip ederim. Sürekli de önerilere uyar giderim ama hiç yorum yazmadım. Gerek istanbul da gerek türkiyenin her bir yanından falcı olsun sevgili döndüren hacı hoca olsun gerçekçi olsun şarlatan olsun onlarca deneyimim oldu. Sozum meclisten dışarı ama kuzeyi öven insanlar arasında bazılarının anlaşmalı olabileceğini düşünüyorum.herkesi katmiyorum ama gerçekten bu kadar başarısız biri nasıl ovulur anlam veremiyorum. Bana bilemez ablama bilemez arkadaşlarıma bilemez. Yakınından bile geçemez. Ama adı hep mansettir. İnsan cidden hayret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…