- 23 Mart 2018
- 14
- 14
- 3
- 33
Bende baktirdim ona beyendim aynen ablam beyenmedi amma ondan soz kopariyomusben arkadaşımla baktırdım asmin cafe de can var çok iyi bildi ama arkadaşım memnun kalmadı, bana berdiği tarihten önce dedikleri oldu
Bende baktirdim ona beyendim aynen ablam beyenmedi amma ondan soz kopariyomus
söz koparıyomış derken nasıl yani ??? size baktığı fal tuttu muBende baktirdim ona beyendim aynen ablam beyenmedi amma ondan soz kopariyomus
Ben dün bakırköyde toprağa gittim 45₺ anda iyiydi. 10 dk kadar baktı. Geçmişten de tutturduğu oldu işte asıl meselede fotoya bakmak istedi baktı bunun için mi yanıp tutusuyorsun dedi. taktik de verdi gez foto at sosyal medyada aktif ol. O seni seviyor. Tıpış tıpış gelecek gibisinden 3 gün 3 haftada geri dönecek gibi konustu gelecekten sadece. Onun dışında çok aman aman bişe demedi. Ben çok zannetmiyorum döneceğini ama bekliycem gelişme olursa yazarım.
Ben dün bakırköyde toprağa gittim 45₺ anda iyiydi. 10 dk kadar baktı. Geçmişten de tutturduğu oldu işte asıl meselede fotoya bakmak istedi baktı bunun için mi yanıp tutusuyorsun dedi. taktik de verdi gez foto at sosyal medyada aktif ol. O seni seviyor. Tıpış tıpış gelecek gibisinden 3 gün 3 haftada geri dönecek gibi konustu gelecekten sadece. Onun dışında çok aman aman bişe demedi. Ben çok zannetmiyorum döneceğini ama bekliycem gelişme olursa yazarım.
bana da çoğu falcı foto göster dedi ama tuğba vardı takaimde bi cafede hatırlamıyorum o foto göstermeden her şeyi anlatmıştıAynı şeyi bana da dedi ya kısmen
Foto görmek istedi. Gösterdim bunu mu sevdin dedi bunun mu bi tarafını kaldırdın dedi saydı da saydı beni gömdü anlayacağınız 3 var 3 gün 3 hafta 3 ay dedi
Toprak da klasik çıktı ya
Bana baktigindan simdilik 1 sey oldu, bekliyorum, soz kopariyo derken yani cok soru soruyodu ablama , bana sormadan direk soyledi mesela, amma orda kafedeki kizlar onu cok ovdu soyledikleri cikiyomus deyince bende hemen ona gittimsöz koparıyomış derken nasıl yani ??? size baktığı fal tuttu mu
Tugba damlalar mi? O hic bisey gormuyo ben onu hic beyenemedin dedikleride tersine cikdi vallahibana da çoğu falcı foto göster dedi ama tuğba vardı takaimde bi cafede hatırlamıyorum o foto göstermeden her şeyi anlatmıştı
Tuzla Fikriye benim geçen sene 7 ay içinde 3 kez gittiğim biri, çok kötü olduğunu düşümüyorum, dünya kadar yol gidip, üstüne bir de 100 tl verdim ama elle tutulur hiçbirşey söylemediği gibi, söyledikleri de havada kalıyor, kimden bahsediyor, neden bahsediyor belli değil, ayrıca zaman soruyorsun ,onu zaten hiiç bilmiyorS sparkly tuzladaki fikriye icin surekli gittiginizi yazmissiniz rica etsem bilgisini alabilir miyim? kendisi ulu orta hoslanmiyormus sanirim ama uzak bir yerde aylardir ariyorum irtibat kuramadim. Gidip te bakmiyorum size diye donmek var . Ozel mesaj atamiyorum sanirim buradan yazmak zorunda kaldim.
Tuzla Fikriye benim geçen sene 7 ay içinde 3 kez gittiğim biri, çok kötü olduğunu düşümüyorum, dünya kadar yol gidip, üstüne bir de 100 tl verdim ama elle tutulur hiçbirşey söylemediği gibi, söyledikleri de havada kalıyor, kimden bahsediyor, neden bahsediyor belli değil, ayrıca zaman soruyorsun ,onu zaten hiiç bilmiyor
Hayır yaşamadım, çok ta fazla bir şey söylemiyor zaten, ben de onun hakkında iyi yorumlar okuduğum için gittim, ilk falnda anlık durum ile ilgili 1-2 b,ldiği şey var diye ikinciye gittim, çok az şey söyledi, sonra herhalde ikincinde modunda değildi diye üçüncüye gittim, onda da çok fazla birşey söylemedi, sürekli bana kızım evleneceksin ama kiminle ve ne zaman bilmiyorum, ama evleneceksin deyip durdu, hatta moral verdi, bak benim kızım hala evlenmedi, o da var moral bozma gibilerinden, bunlar için 2 saat yolculuk, benzin parası ve 100 tl verdim, bir daha da gitmedimhakkindaki yorumlar genelde cok olumluydu o yuzden ariyorum onu aslinda. 3 kez gitmissiniz dediklerini hic yasadiniz mi?
Hatta birara acaba hiç evlenemeyeceğimi gördü de söylemek mi istemedi de böyle konuştu diye düşündüm, zaten kelime dağırcağı çok dar , ağızından kerpetenle laf alıyorsunHayır yaşamadım, çok ta fazla bir şey söylemiyor zaten, ben de onun hakkında iyi yorumlar okuduğum için gittim, ilk falnda anlık durum ile ilgili 1-2 b,ldiği şey var diye ikinciye gittim, çok az şey söyledi, sonra herhalde ikincinde modunda değildi diye üçüncüye gittim, onda da çok fazla birşey söylemedi, sürekli bana kızım evleneceksin ama kiminle ve ne zaman bilmiyorum, ama evleneceksin deyip durdu, hatta moral verdi, bak benim kızım hala evlenmedi, o da var moral bozma gibilerinden, bunlar için 2 saat yolculuk, benzin parası ve 100 tl verdim, bir daha da gitmedim
Ben bir kez gittim beğenmiştim. Hisleri var bence ve çok da gerçekçiydi söyledikleri. Ama gelecekle ilgili hiç bir dediği olmadı, olumlu veya olumsuz.bostanci telve cafe gulsahtan bahsedilmis son zamanlarda yakin oturuyorum ama hic duymamistim. Birde ona giden begenen var mi? An da gecmiste gelecekte nasildir tavsiye eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?