gidilebilir mi dersiniz oyleyse? an ve gecmiste nasildi?Ben bir kez gittim beğenmiştim. Hisleri var bence ve çok da gerçekçiydi söyledikleri. Ama gelecekle ilgili hiç bir dediği olmadı, olumlu veya olumsuz.
Valla ben tatmin olmuştum, özellikle anda epey iyiydi. Ne öyle peri masalı gibi bir tablo çiziyor, ne de tamamen olumsuz konuşup enerjisini mahvediyor. Hem iyiyi hem de kötüyü söylemişti. Geleceğin bana çıkmamasına siz aldırmayın, burda en beğenilen falcılar bile bende yanıldı gelecek konusunda. Bir kez gidip denemek iyi fikir olabilir.gidilebilir mi dersiniz oyleyse? an ve gecmiste nasildi?
Gelecek tahminleri bende hiç tutmadı, iyi konuşmuştu halbuki. Size kötü konuştuysa inşallah yine tutmaz.Dün Damlalar Tuğba'ya gittim...çok bilindik biri ve uhakkak herkes bir kez gitmiştir.....bana baktırdığın kişi kaderin değil dedi...merak ettiğim gelecek çıkar mı Tuğbada, eski gidenler Tuğbanın gelecek tahminleri tuttu mu sizde??
Hande’nin anla ilgili çok güzel tespitleri vardır, bunu nerden bilebildi dediğim şeyler çok olmuştur. Kişilik analizi çok iyidir ancak geleceği bana asla tutturamadı. Yine de ben mutlaka tavsiye ederim, en azından bir kere gidilmeli.Handeden yarın için randevu aldım. Nasıl sizce denenir mi?
Tutku ilk baktığı falda o kişi dönmeyecek o kızla evlenecek dedi kaderinde değil dedi ama ikinci falda ters söyledi aslında ilk baktığı doğruydu.Gökçe de dönmeyecek sana dedi.Zaten çok zaman geçti nerdeyse unuttum hala nişanlılar evlenmemişler 4 ayda nişan yapıp 10 aydır nişanlılar umrumda değil umarım mutlu olmaz diyorum kötüler mutlu olmasın...
Handeden yarın için randevu aldım. Nasıl sizce denenir mi?
Ya geç çıksa yine iyi. Ne kadar da güzel şeyler söyledi bana, o kadar üzülüyorum ki hala hiç birşey çıkmadı diye. Ben mi fazla ciddiye alıyorum bu fal işini bilemiyorum. Ama bana söylenen güzel şeylerin hiç biri olacak gibi görünmüyor. İnşallah hepinizin en güzel falları gerçek olur, buradaki herkes için dua ediyorum. Bugüne dek hiç hissetmediğim acıları bu yaşta hissediyorum ve sanki bir daha yüreğim hiç ferahlamazmış gibi geliyor. Ama dilerim burdaki herkes her ne için bunca para döküp fal baktırıyorsa umarım ona kavuşur. Aşksa aşk, evlilikse evlilik, bebekse bebek... Yok Handesiydi, Zeynebiydi, Utkusuydu, Tutkusuydu, fal baktırdığınız bu günler, bu isimler tatsız bir anı olarak kalır umarım.bencd dene herkese pembe tablo çizmiyır arkadaşlarımıda götürdüm onlars kaderin deil dedi mesela birde onun falı çok gec çıkıyor
Ya geç çıksa yine iyi. Ne kadar da güzel şeyler söyledi bana, o kadar üzülüyorum ki hala hiç birşey çıkmadı diye. Ben mi fazla ciddiye alıyorum bu fal işini bilemiyorum. Ama bana söylenen güzel şeylerin hiç biri olacak gibi görünmüyor. İnşallah hepinizin en güzel falları gerçek olur, buradaki herkes için dua ediyorum. Bugüne dek hiç hissetmediğim acıları bu yaşta hissediyorum ve sanki bir daha yüreğim hiç ferahlamazmış gibi geliyor. Ama dilerim burdaki herkes her ne için bunca para döküp fal baktırıyorsa umarım ona kavuşur. Aşksa aşk, evlilikse evlilik, bebekse bebek... Yok Handesiydi, Zeynebiydi, Utkusuydu, Tutkusuydu, fal baktırdığınız bu günler, bu isimler tatsız bir anı olarak kalır umarım.
Aklımdaki kişinin beni hala çok sevdiğini, beni çok özel bulduğunu, hatta kendinden çok üstün gördüğünü söyledi. Beni unutmak için bir iki kişiyle takılmış olduğunu ( bunlar doğru olabilir, teyid etme şansım yok ) ancak unutmayı başaramayıp onlardan da koptuğunu söyledi. Ona bir mail atmıştım, hiç cevap vermedi. Hande onun bu maile acaip sevindiğini, dönüp dönüp okuduğunu, nerdeyse ezberlediğini söylemişti. Onun asla kimseyle evlilik düşünmediğini, o yüzden de bu kişinin aramızdaki yaş farkını hiç takmadığını, bir ilişkiye başlayıp kafamız rahat bir şekilde çok uzun yıllar devam edeceğimizi de söyledi. Ve her gittiğimde bu kişinin çok yakında beni arayacağını söylüyor. Kimi zaman sekiz gün dedi, kimi zaman 12-13 gün. Ama o mesaj veya o telefon hala gelmedi. Yalnız şunu da söyleyeyim, belki anla ilgili tüm söyledikleri doğrudur. Peki geleceğin de olumlu olması gerekmez miydi diye sorarsan, çocukla benim aramda gerçekten ciddi engeller var. Ve erkekler kadınlar kadar asla cesur olmuyor maalesef.İyi dileklerin için saol ama açık yaz bmce ne dedıde cıkmadı hala sana okadar pembr ne soyledi ki bendeyeni randevu almıltım söndüm biran zaten modumda çok çok düşük
Selam pampalar bu akşam dizi var çekirdek çay sigara var fal Yok
Aklımdaki kişinin beni hala çok sevdiğini, beni çok özel bulduğunu, hatta kendinden çok üstün gördüğünü söyledi. Beni unutmak için bir iki kişiyle takılmış olduğunu ( bunlar doğru olabilir, teyid etme şansım yok ) ancak unutmayı başaramayıp onlardan da koptuğunu söyledi. Ona bir mail atmıştım, hiç cevap vermedi. Hande onun bu maile acaip sevindiğini, dönüp dönüp okuduğunu, nerdeyse ezberlediğini söylemişti. Onun asla kimseyle evlilik düşünmediğini, o yüzden de bu kişinin aramızdaki yaş farkını hiç takmadığını, bir ilişkiye başlayıp kafamız rahat bir şekilde çok uzun yıllar devam edeceğimizi de söyledi. Ve her gittiğimde bu kişinin çok yakında beni arayacağını söylüyor. Kimi zaman sekiz gün dedi, kimi zaman 12-13 gün. Ama o mesaj veya o telefon hala gelmedi. Yalnız şunu da söyleyeyim, belki anla ilgili tüm söyledikleri doğrudur. Peki geleceğin de olumlu olması gerekmez miydi diye sorarsan, çocukla benim aramda gerçekten ciddi engeller var. Ve erkekler kadınlar kadar asla cesur olmuyor maalesef.
Hande eroin gibi bir şey, bağımlılık yapıyor resmen. Ama tabii sevgilinle aranda nasıl konuşmalar geçtiğini bilemediğim için senin durumunla ilgili yorum yapamam. Belki senin bazı sözlerin veya hareketlerin de olumsuz sonuç yaratıyor olabilir. Ben kendi durumumla ilgili öyle birşeyin de olmadığına eminim çünkü aylardır konuşmuyoruz. Burda sevgilisiyle kavga edenlere falan imreniyorum biliyor musun, ben aylardır hasretim adamın sesini duymaya.Hayal kırıklığı na uğradım banada doncek dıyor ama biznormal kavga edıyırz o konusmalarımızı dönmeye yoruyırsa dıycek lafım yok hayalmkıeıklıgı onum yeirne terapiste gtsem adamı unutrdm
Canım bütün bir hafta platonik aşkımı bekliyorum yarına da gelene gidene bakarım dedim napçam bilmiyomAyıpsın panpa morelmen en eksi günümdeyim biri fal baksa iyi olurdu
Canım bütün bir hafta platonik aşkımı bekliyorum yarına da gelene gidene bakarım dedim napçam bilmiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?