Hande eroin gibi bir şey, bağımlılık yapıyor resmen. Ama tabii sevgilinle aranda nasıl konuşmalar geçtiğini bilemediğim için senin durumunla ilgili yorum yapamam. Belki senin bazı sözlerin veya hareketlerin de olumsuz sonuç yaratıyor olabilir. Ben kendi durumumla ilgili öyle birşeyin de olmadığına eminim çünkü aylardır konuşmuyoruz. Burda sevgilisiyle kavga edenlere falan imreniyorum biliyor musun, ben aylardır hasretim adamın sesini duymaya.
Dua edeceksen bana tamamyarın gece ilk bana bak kanka haftatada türbeye gidiyom bak
Dua edeceksen bana tamam
İçme canım bugün of um. Sen ismimle dua et ben atarım sana isimleri hangi türbeye gidecenedecem tabiki haftaya gıdıyorum içeyimmi panpa
İçme canım bugün of um. Sen ismimle dua et ben atarım sana isimleri hangi türbeye gidecen
Kimden bahsediyorsunuzgelecek konusunda cok takintili degilim aslinda o konuda en iyisinin bile tahmin yaptigini dusunuyorum andan yola cikarak oda yakin gelecek. yillar sonra her dedigini yasayanlar var ben denk gelmedim sahsen. olasi tahminler bana yetiyor denenebilir oyleyse diger yorumlarda da begenilmis.
bostanci telve gulsah i sormustumKimden bahsediyorsunuz
Kızlar cafe bias kapanmış sanırım gökçenin numarasını özelden atabilir misiniz
Bana cikmadi hicDün Damlalar Tuğba'ya gittim...çok bilindik biri ve uhakkak herkes bir kez gitmiştir.....bana baktırdığın kişi kaderin değil dedi...merak ettiğim gelecek çıkar mı Tuğbada, eski gidenler Tuğbanın gelecek tahminleri tuttu mu sizde??
Soylediklerini anlik durumu degerlendirmede ele alin.Gelecegi kimse bilemez zaten.Bana cikmadi hic
Sende buyu var deyip islem yaptirtmayi teklif ediyor.Başka su falı bakan önerir misiniz yaa
İşlem teklif eden kimmiş?Sende buyu var deyip islem yaptirtmayi teklif ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?