İstanbul'da Fal - Falcılar

buda bilrmediğinin kanıtı işte

Kimden bahsediyorsunuz

henuz gitmedim ama kendisine bilemiyorum fikriye nin pesindeydim aslinda son sayfalarda konusulmus bana da yakin o yuzden sordum gulsah i. baska giden bilen?

veya evinde bakanlardan cok sasirdim bildiklerine dediginiz? dedigim gibi uzak gelecegin cikmamis olmasi cok onemli degil yakin gelecek tahminleri genelde tutan gecmis ve anda sasirtan birini ariyorum .

merhaba kızlar

foruma yeni üye oldum bu konu için. normalde fal baktıran biri değilimdir. ama bi dengesize tutuldum. geçen sene temmuz ayında tanışmıştık dengesizlikleri baş gösterince kendimi falcılarda buldum bende. eylül ayında baktırdığım falcılar:
laf cafe kuzey; ilk kuzeye gitmiştim an'da çok iyiydi harf verdi ne yaşadığımızı bana yaşattığı yıkımı bilmişti geri dönücek 2 hafta süre veriyorum demişti bekledim arayan soran yok.
sonra bidaha kuzeye gitmiştim aynı şeyleri söyleyince kuzeye gitmekten vazgeçtim.
laf cafe andaç: anda gerçekten çok iyi kahve ve tarot bakıyordu. birde baktıklarını kağıda yazıyor. Hem seviyeli hem cana yakın oluşundan dolayı andaçın bendeki yeri ayrıdır. andaç ta ozaman yaşadığımız herşeyi bilmişti. hatta bu salak seni çok seviyor ama geçmişine takılı kalmış geçmişte darbe yemiş korkuları var demişti ki doğru 2 kere evlilikten dönmüş benim dengesiz o yüzden tüm dengesizliklerini beni sevmesine rağmen bana yansıttı. zaman vermişti ama verdiği zamanda da aramadı. ha bu arada sana birşeyle gelicek demişti bi istek bi hediye gibi birşeyle. bu arada andaça ikinci kez gitmeyin ilki kadar iyi bakmıyor bir iki ay sonra gidin.
laf kafenin hemen yanında küçük bi yer var andaçın verdiği zaman da dolunca ona gitmiştim. bi kadın bakıyordu ama ismini sormamışım ozaman. oda olayı bilmişti çok abartılı süslü cümleler söylemedi ama benim dengesizin bana karşı duyguları olduğunu 2 zaman diliminde hafta yada ay olabilir ama ay demek istemiyorum diyerek dönücek adım atıcak demişti.
mandal toprak: olayı bildi ancak çok kötü yorumlar yapmıştı. baya moralim bozuk çıkmıştım yanından bir daha hiç gitmedim kendisine
neyse sonra baktım aramıyor ben aradım, barıştık. barıştığımızda (ben yamaç paraşütü yapıyorum) bana yamaç paraşütü öğrenirmisin araşırdım filan demişti. andaçın falı geldi o an aklıma. demekki dedim ben aramasam bu bahaneyle aricaktı beni.
neyse şimdi yine kötüyüz. onun maddi zorlukları vardı yurt dışına gitme durumu vardı o sebeple tamamen bitirdi ilişkiyi. ama gidemedi yurt dışına. şimdi başkasıyla görüşmeye başlamış. hani ben falcıya gitmek istemedikçe beni buna zorluyo herif resmen.

bu olaydan dolayı mart başında tekrar andaça gittim. andaça gittiğimde (hayatında yeni biri olduğunu bilmiyordum) yine anı iyi bildi maddi sorunları olduğunu ve korkuları ve takıntıları olduğunu söyledi. yeni biriyle görüşüyor filan onları bilemedi belki ozaman görüşmüyorlardı. sen bunu biyerde kıstırıcaksın artık sıkılmışsın bu dengesizliklerinden demişti öylede bir planım vardı zaten sonra gelecekle ilgili tarih verdi.

beşiktaş kuzey: kuzey de ilişkiye dair yaşadığımız sorunları bildi. geçmiş ve anda iyiydi. ama kuzeyde yeni kişiyi bilemedi ben söyledim zaten kudurmuş vaziyette gittim kuzeye. adamın tüm psikolojik buhranlarını temizledim geçmişindeki takıntılarını giderdim hayata karşı hazır hale getirdim ve başkasıyla görüşmeye başladı acayip sinirliyim. kuzey bana o kızla aralarında bir çekim bir enerji olabilir ama ben adamın duygularının sende olduğunu görüyorum ama kafasında bitirmeye çalışıyor size dair inancını yitirmiş çünkü dedi. bu kızla şuan bir çekim var evet ama karakter olarak taban tabana zıtlar dedi. gelecekle ilgili tarih verdi. andaç ve kuzeyin tarihleri de adamın dönüş şekli de çok paralel. detayları yazmak istemiyorum.
zaten başkasıyla olduktan sonra benim için çok zor onla tekrar bişey yaşamam ama tek isteğim yüzüne karşı söyleyeceklerim var bunun için bir fırsatım olsun.

andaçı öneririm eğer hiç gitmediyseniz sizi çok rahatlatır. zaten benim için önemli olan falcının beni rahatlatması geleceğe dair söylediklerini kimse bilemez. bunu kendileride söylüyor zaten.

sevgiler herkese..

Slm kızlar asmin cafe de iyi bakan biri var mı onerebilrceginiz şimdi oraya gidiyorum

Güneş Serkan Nil hangisi daha iyi sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…