İstanbul'da Fal - Falcılar

North cafe kuzey yarın orada mı?

Dasdar Beşiktaş kuzey nasıl sence? Bugün gitmeyi düşünüyorum da

Mandal toprak, cafe north kuzey, asmin utku, mi cafe hande'ye baktırdım.
Başka kimlere baktırmamı önerirsiniz?

Derdim fal değil tam olarak... Bana yardım eden çıkarmı bilmiyorum yıllardır üzerimde bir basiretsizlik var kördüğüm gibi hiç bir şekilde şansım açılmıyor Nasıl bi yol izlemeliyim ,? Benim gibi olan varmı

Geçtiğimiz 2 hafta he yazmayı unutmuşım damlalar tuğbaya da baktırdım
Herkes farklı bi şey söyledi ya kime inanacağımı şaşırdım
Neler dediklerini kısaca yazsana burdan ya da özelden. Utku dışında ben de hepsine baktırdım. Ben sana işin olurunu söyleyebilirim az çok...

Kızlar hepinize selam:)Uzun zamandır falcıya gitmiyordum dün kadıköy'de dolanırken kahve içeyim dedim kendimi fal baktırırken buldum:)Aslında buraya yazayım mı diye çok düşündüm çünkü malum çıkmıyor hiçbiri.Baktırdığım kişiyi ilk defa duydum.Zaten cafede kim var bakacak dedim nur hnm dediler iyi baksın madem dedim.Her şey anlık gelişti yani.Fala gelecek olursak;İskambil+tarot+kahve üçünü bir baktırdım ben.Kadın direkt bir şehir adı söyledi bana.Buraya yerleşeceksin ilerde dedi..Valla bildi:)))Şimdilik hayal gibi geliyor sana bu dediğim ama gideceksin dedi.Yok düşünüyorum zaten dedim.Neyse bu iş para mevzularını kısa geçip asıl meseleye geleyim:))Bu adam dengesiz dedi:)maddi sıkıntısı var ailesinin yükü omzunda mahlemelik işleri var yani sorunu çok..Bununla olmaz ablam ayrıl sen bundan dedi:)))Valla doğru:)Seni seviyor istiyor kıskanıyor unutmak istiyor ayrılmak istiyor ama yapamıyor dedi..Ahahaha adama dengesiz diye isim de taktı.Bakalım bu dengesiz senin için ne düşünüyor?şeklinde konuşmaları oldu çok sevdim:)))E doğru kızlar adam dengesiz yani:)Bu iş sen istersen olur dedi bu adam hayatı ı seninle geçirir ama sen yıpranırsın değişmez bu böyle dedi.Çok şey söyledi hepsi gelecekle ilgili hiç geçmişimi kurcalamadı.Mesela ayrıldığım ve başkasıyla evlenen adamı ben sordum tarot kartına..Bir şeyler söyledi ama pek ihtimal vermedim dediklerine..Birbirimizi de sevdik enerjimiz de tuttu:)Hatta bana keşke sesimi kayda alsaydın aklında tutman zor olur dedi..Yapsaydım keşke çünkü çok şey söyledi..Yer adı iş para hatta gideceğim yerde tanışacaklarım falan vuuuu hepsini aklımda tutmam zor valla:)
Neyse kızlarcım bahar geldi giyinin süslenin takın takıştırın gezin:)Çok isterseniz arada falda baktırın..İnanın böyle baktırmak yani aniden hiç aklında yokken çok daha verimli oluyor.
Ha bir de;unutuluyor hiç unutmam ölürüm dediğiniz her kim varsa bir süre sonra hayali bile aklınıza gelmiyor..Zaman zamana bırakın..
Öptüm hepinizi:)

Kızlar şunu belirtmek istiyorum. Bu forumda hatta bu sayfaya yazan bi iki kişi hiç iyi niyetli değil. Mesela hiç param yok bana fal baktır intihar edecem sonra ben de sana baktırırım, yada nasıl biri o falcı bi baktırırmısım sonra parayşa baktorırım gibi kurnazca ve iyi niyetli olmayan davranışlar sergileyenler var.

Bu mesajımı okuyan zaten üzerine alınan alınır ve bu sadece bana söylemen birşey değil burdan bir kaç arkadaşada aynısını yapmış. Bilginiz olsun.

Şuna baktır sen sonuçları söyle gibi uyanıklık yapan. Bu tarz iyi niyetli olmayıp, kurnaz olan insanlara üzülüyorum. Böyle insanlar bu hayatta kalbi kadar kazanır sadece ne dilediğine kavuşur ne dilediğini yaşar yazık vala üzülüyorum.

Arkadaşlar her söylediği cikan bir falci gözleri görmüyor hisleri ile söylüyor ...beğenmeyene para iade

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…