İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar her söylediği cikan bir falci gözleri görmüyor hisleri ile söylüyor ... beğenmeyene para iade
Beğenmeyene para iade edilecekse önce baksın beğenirsek para verelim, niye önden para sonradan fal madem bu kadar iddialıysa?
Mune

Son düzenleyen: Moderatör:
Kartal’da fal bakan Türkana giden varsa yorum yapabilir mi kahve yada Tarot bakmıyor kağıda yazıyormuş çok önemli gidip de memnun kalanınız var mı

Soylediklerini anlik durumu degerlendirmede ele alin.Gelecegi kimse bilemez zaten.
Ne alaka? Cok guzel
Bilenler var gelecegi. Tugba ne simdiyi ne geckisi nede geleceyi bilemedi bana. Hic bi zmn evli olmadigim hslde evlenmishsin bir cocuhun var dedi bosanmishdin. Ohaaaa fosun fosu yani!!! Ben kendim icin konusurum hic ve hic beyenmedim basklarini bilemem artik.

Destekliyorum evet vardir oyle insafsiz birisi burda! Aldanmayin kizlar iyiki yazmissin

Asmin utkuya fal baktıranlar söylediklerini yaşayan var mı ?
geçen yıl baktırmıştım utkuya. ama bu kadar boş sallayan bir falcı daha görmedim. o dönem sürekli belirsizlikte olan ilişkim için gitmiştim. bu adamın çocuğu var boşanmış vs. dedi ki adamın çocukluğunu bile biliyorum ama hiç evlenmedi yani :) üstelik o kadar negatif enerji almıştım ki. insan sallıyorsa da biraz doluya sallar dimi yaa...

bna çogunlugu çıkmıştı falın kuzey utku hande tutku bnde Best

Kuzey bana aklımdaki kişinin karakteri ile ilgili olumsuz konuştu ama olacak dedi. Böyle konuştuğu var mı başka? Genel olarak bildi gibi.

Kuzey bana aklımdaki kişinin karakteri ile ilgili olumsuz konuştu ama olacak dedi. Böyle konuştuğu var mı başka? Genel olarak bildi gibi.
Valla Kuzey bana karakterle ilgili ne söylemişti hatırlamıyorum ama çok kısa zamanda barışacaksınız ve çok uzun süre boyunca hayatında olacak dediği kişiyle tam bir yıldır küsüz. Ben dört ay evvel ona çok olumlu bir adım attım halde durum hala böyle. Umut kırmak istemem ama varın gerisini siz düşünün diyorum sadece.

Benim de gidişat aynı şekilde :) anı çok iyi biliyor ama gelecek onda da yok anlaşılan. Teşekkür ederim :)

Benim de gidişat aynı şekilde :) anı çok iyi biliyor ama gelecek onda da yok anlaşılan. Teşekkür ederim :)
Umarım anı biliyordur. Çok seviyor dediği kişinin aslında benden nefret ettiğini bile düşünmeye başladım artık. Neyse yine de hepimizin dilekleri gerçekleşsin diye dua ediyorum.

Umarım anı biliyordur. Çok seviyor dediği kişinin aslında benden nefret ettiğini bile düşünmeye başladım artık. Neyse yine de hepimizin dilekleri gerçekleşsin diye dua ediyorum.

Bende anda çok iyiydi, karakterini de çok güzel tarif etti. 6 hafta gibi bi süre söyledi düzelmesi için. Bana pek öyle gelmiyo ama hepimiz için hayırlısı neyse o olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…