İstanbul'da Fal - Falcılar

7 dk demet in telefonunu bilen varsa bana ozelden yazabilir mi?

Eski toprak Elmira:) ile ilgili eskiden baktırıp söyledikleri çıkan oldu mu arkadaşlar...eskiden baktıranlar yorum yazabilir mi?? uzun vade söyledikleri oldu mu?...inzivaya çekilen eski toprak KK üyelerinden cevap bekleniyor

Gökçe’nin numarasını biri verebilir mi acaba? Bir de ne kadara bakıyor?

Ahahahaha yettim hayatım:)Elmira'nın meşhur olduğu zamanları iyi biliyorum.İlk bakınca fena değildi.Hatta bir kız vardı sadece ona baktırıyordu.Ve çok beğeniyordu.Sonra evlendi yurt dışına yerleşti anne oldu:)Son bir paylaşım yapmıştı kimse bu olacakları göremedi hatta elmira bile fal boş iş falan demişti.Burada elmira beğenenler çok fazlaydı..Eski sayfalara bak görürsün.

Kuzey herkesi evlendiriyor mu?

Kuzey herkesi evlendiriyor mu?
Beni evlendirmiyor:))
Hatta, şimdiye kadar onlarca falcıya baktırdım (Cezmi, Tutku, Kuzey, Kadriye, Elmira, Belkıs Dişbudak, Emine, Yiğit, Zehra, Semi ve geçmişten ismini hatırlayamadıklarım), 1 tanesi bile beni evlendirmedi. En azından bu bakımdan hepsi de çok isabetliler:)))

Bu arada İstanbul'daki arkadaşlara bildireyim; Ankara'dan Zehra, İstanbul'a yerleşmiş. Ben 3-4 yıldır kendisine telefonla baktırırım. Memnunum. Tavsiye ederim.

Teşekkür ederim cevabınız için :)
Acaba herkese aynı şeyi mi söylüyo diye düşündüm de :))

Google Play'den indirilen Fal Mabedi isminde bir uygulama keşfettim. Sadece cep telefonu ile kullanılabiliyor. İnternetteki www.gizlimabet.com sitesinin bir uygulamasıymış. Az sayıda ama gerçek falcılar var. Üstelik çoğu da eğitimli, başka meslek sahibi insanlar. (Her birinin özgeçmişi var)

Ben henüz bir tanesine baktırdım, gayet iyiydi (Kaan) İkisine daha gönderdim ama henüz onlardan geri dönüş olmadı. Yani onlar hakkında henüz bir fikrim yok. Yanlız galiba şöyle bir sıkıntı olabilir; Bazı falcılardan geri dönüş birkaç günü bulabiliyor. Benim fallardan biri, 3 gündür bekliyor. Bakıp inceleyebilirsiniz.

Kizlar Selmaya baktiran oldumu? Onceden bahceler evdemi nemi orda oturuyordu simdi maltepede , baktiran olduysa lutfe. Yazarmisiniz

Benim de gidişat aynı şekilde :) anı çok iyi biliyor ama gelecek onda da yok anlaşılan. Teşekkür ederim :)
kuzey bana şu an beraber olduğum kişiyle asla barışamayacaksın demişti sonra barışınca "duayla bilmem neyle döndütdün adamı sonuçta dedi. oysa kendine de söylemiştim dönmesi için birtakım şeyler yaptırdığımı. hem sevmediğini hem dönmeyeceğini hem de duaların tutmayacağını söylemişti.. 3 noktada da yanıldı. normalde pembecidir. ilk defa karanlık baktı yanıldı

Küba cafe Esra hanımı bilen var mı?

Elmiraya baktıanlardandım belki 8 defa baktırmışımdır. hep tutar diye bekledim. Çok boşluk zamanımdı keşke baktırmasaydım. Hiçbiri çıkmamıştı yqnlışlıkla bile tutan olmadı çok çok pahalı tavsiye etmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…