Ahahahaha yettim hayatım:)Elmira'nın meşhur olduğu zamanları iyi biliyorum.İlk bakınca fena değildi.Hatta bir kız vardı sadece ona baktırıyordu.Ve çok beğeniyordu.Sonra evlendi yurt dışına yerleşti anne oldu:)Son bir paylaşım yapmıştı kimse bu olacakları göremedi hatta elmira bile fal boş iş falan demişti.Burada elmira beğenenler çok fazlaydı..Eski sayfalara bak görürsün.Eski toprak Elmira:) ile ilgili eskiden baktırıp söyledikleri çıkan oldu mu arkadaşlar...eskiden baktıranlar yorum yazabilir mi?? uzun vade söyledikleri oldu mu?...inzivaya çekileneski toprak KK üyelerinden cevap bekleniyor
Beni evlendirmiyor:))Kuzey herkesi evlendiriyor mu?
Beni evlendirmiyor:))
Hatta, şimdiye kadar onlarca falcıya baktırdım (Cezmi, Tutku, Kuzey, Kadriye, Elmira, Belkıs Dişbudak, Emine, Yiğit, Zehra, Semi ve geçmişten ismini hatırlayamadıklarım), 1 tanesi bile beni evlendirmedi. En azından bu bakımdan hepsi de çok isabetliler:)))
Merak etmeyin. Ben 2 kez Kuzey'e baktırdım. İkisinde de evlendirme filan söylemediği gibi hafiften olumsuz da konuştu.Teşekkür ederim cevabınız için :)
Acaba herkese aynı şeyi mi söylüyo diye düşündüm de :))
Bu arada İstanbul'daki arkadaşlara bildireyim; Ankara'dan Zehra, İstanbul'a yerleşmiş. Ben 3-4 yıldır kendisine telefonla baktırırım. Memnunum. Tavsiye ederim.
elmira cok az yanılırdıEski toprak Elmira:) ile ilgili eskiden baktırıp söyledikleri çıkan oldu mu arkadaşlar...eskiden baktıranlar yorum yazabilir mi?? uzun vade söyledikleri oldu mu?...inzivaya çekileneski toprak KK üyelerinden cevap bekleniyor
kuzey bana şu an beraber olduğum kişiyle asla barışamayacaksın demişti sonra barışınca "duayla bilmem neyle döndütdün adamı sonuçta dedi. oysa kendine de söylemiştim dönmesi için birtakım şeyler yaptırdığımı. hem sevmediğini hem dönmeyeceğini hem de duaların tutmayacağını söylemişti.. 3 noktada da yanıldı. normalde pembecidir. ilk defa karanlık baktı yanıldıBenim de gidişat aynı şekilde :) anı çok iyi biliyor ama gelecek onda da yok anlaşılan. Teşekkür ederim :)
Selma Taşpınar mı??Kizlar Selmaya baktiran oldumu? Onceden bahceler evdemi nemi orda oturuyordu simdi maltepede , baktiran olduysa lutfe. Yazarmisiniz
Eğer o ise faldan hiç birşey anlamıyor, çok kötü yani, ben de 3 kez baktırmıştım zamanında , hiiç maltepelere gitmeye değmezSelma Taşpınar mı??
Ne kadara bakıyo. Bir de semi nasıl?Bu arada İstanbul'daki arkadaşlara bildireyim; Ankara'dan Zehra, İstanbul'a yerleşmiş. Ben 3-4 yıldır kendisine telefonla baktırırım. Memnunum. Tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?