İstanbul'da Fal - Falcılar

Merak etmeyin. Ben 2 kez Kuzey'e baktırdım. İkisinde de evlendirme filan söylemediği gibi hafiften olumsuz da konuştu.

her evlendirme söylediğine de olumlu konuşmuyor mesela evlenceksin ama şuşu olumsuzluklarda yaşanacak da diyor

Ne kadara bakıyo. Bir de semi nasıl?
Zehra kahveyi 50 liraya, suyu 100'e bakıyor diye hatırlıyorum.

Semi'ye 1 ay önce baktırdım ilk kez. Bir sürü falcı tecrübem var. En kötüsü Semi diyebilirim. Son derece vasat ve 250 lira!!! Mart ayı için bana söylediği 3 şey de çıkmadı. Ayrıca işleme yönlendirdi..istemedim.

Nişantaşında bir gey falcı war 100 tl ben baktırmadım ama kuzenim ısrar ediyor. Ona baktırmayı düşünüyorum. Şuan kuzenimle aram limoni konuşunca sizide baktırdıktan sonra bilgilendiririm

Yıllar önce şirinewlerde Medyum Cezmi diye bir gey medyuma gitmiştim. Akıllara zarardı. 30 kişi sırada beklerken muhabbet ettim. 10 sene 8 sene 5 sene dir gidenlerdi. Hepsi çok iyi baktığını ama zamanlarda arada şaşırdığını söylüyorlardı. Duyan bilen warmı ? Hiç unutamadığım bir faldı. Ne dediyse yaşadım gördüm şaşırdım.

cezmi yıllarca burada reklamı yapılan biriydi. tırıvırı fasafiso birisidir. sizde mi onlardan birisiniz

cezmi yıllarca burada reklamı yapılan biriydi. tırıvırı fasafiso birisidir. sizde mi onlardan birisiniz
Şirinewlerde cezmi gey ? Futbolcular dahi geliyordu. Öyle tırı vırı biri değil. Tek başına çalışan biri ewinde ağırlıypr herkesi. Şimdinin ücreti 300 500 diyebilirim. Aynı Cezmi olduğunu sanmam. Yıllardır giden Kadınlarla konuştum ilk gittiğimde

Semi. Çok pahalıymış.. enerji işi sanırım memnun olan da vardı semiden. Bu zehra ankaralı mı olan hangi falı ii çıkıyo mu

Benim bildiğim Cezmi, evinde bakmaz. Sadece telefonda bakar.

Benim bildiğim Cezmi, evinde bakmaz. Sadece telefonda bakar.
Aynı Cezmi değil. Sadece ewinde bakan biri. Boş beyaz lüks bir odası war. Futbolcular bile gidiyordu. Piyasadaki falcılar gibi değil. Medyumdu. Ücret olarakta yüksek

Bu yazıma ilave yapmak istiyorum. Bugün www.gizlimabet.com'un kurucusu Urum 2'ye baktırdım. Sadece mobilden Fal Mabedi'nden baktırılabiliyor. Durugörü. Fiyat 100 TL.

Eski üyeyim, reklamcı asla değilim. Eski mesajlarıma bakabilirsiniz.

Urum 2'yi ben çok beğendim. Benim için önemli olan, adamın karakteri, şu an ne yaptığı, nasıl bir insan olduğunu kesinleştirmekti. Tahminlerimin hepsini Urum, doğruladı. Ayrıca Urum'un söylediklerine benzer şeyleri, yıllar önce Göztepe Neval ve Tutku, İzmir Nergis, kısmen Datça Gülsüm de söylemişti.

Urum'un gelecekle ilgili söyledikleri konusunda şu anda birşey diyemem. Ya 10 gün ya da 10'lu bir tarih ve Haziran'ı beklemem gerek.

Merhabalar. Semi'yi tavsiye edenlerden biri de malesef benim. Bana baktığı fal fena değildi ve dediği şeylerden de yaşadıklarım olmuştu ama çoğu kişi hiç memnun ayrılmamış. Beni de yıldızın düşük vs diye işlem gibi şeylere yönlendirmek istemişti. O yüzden bir daha gitmek içimden gelmemişti. Herkese aynısını yapmış, zaten bundan sonra hiç gitmem.

Bir de bugun forumdan birinin tavsiyesi ile telefondan Edi diye birine fal baktırdım. Sanırım önceden bir cafede çalışıyormuş. Kahve ve tarot 80 tl. Yani enerjimiz tuttu kendisiyle. Çok tatlı bir beydi. Uzun uzun baktı, kestirip atmadı. Tüm sorularımı cevapladı. Benim ağzımdan hiç laf almadı, kendisi anlattı. Dediği şey için bekleyip göreceğim tabii.

Sizi görmeden enerjinizi almadan bakmasını sağlıklı we mantıklı bulmuyorum. Başta kim olursa olsun hacısıda hocasıda falcısıda medyumuda doktoruda hasta olmadan işlem yapabilirmi ? İnsanların sizi kandırmasına izin wermeyin lütfen.

Bunca zamanlık (Maalesef) tecrübelerime dayanarak söyleyebilirim; bazı özel eğitimlerle ve kişisel yeteneklerle, bir büyücü, bir majisyen, bir medyum vb bir takım negatif ve pozitif enerjileri çekebiliyorlar. (Bizim dilimizde bunlara cin deniyor) Gerçekte bu enerji çekme, onu yönlendirme, onunla iletişim kurma ve majisyenin/büyücünün isteği doğrultusunda pozitif veya negatif birşeylere (insanlara, olaylara) etki etme, yönetme işlerini çok çok az insan yapabiliyor diye biliyorum.
Günümüz bilimi, herşeyi maddi boyutta görmek, ispatlamak, deneye tabi tutmak istediği için, elbette bu tür oluşlara uzak haliyle. Ancak son zamanlarda kuantum denen alanda önemli tespitler yapıldı. Bir bakıma fizik ötesi alemde denilebilir.

İşte, yine ne yazık ki diyorum, bizlerin yaşadığımız bazı sıkıntılardan dolayı arayışımız da dürüst, güvenilir, başarılı ve gerçekten fizik ötesini görebilen insanlara (falcı diyelim basit bir tanımla) ulaşmak.

Gelecek konusunda da şunu söyleyebilirim; tek bir kader yok. Her birimizle ilgili birden fazla sayıda gerçekleşme ihtimali olan alternatifler var. Bizler çeşitli nedenlerle o alternatiflerden birisini seçip gerçekliğe dönüştürüyoruz. Yani kaderimiz artık bu şeçtiğimiz alternatif oluyor. Dolayısıyla falcıların da aslında "şöyle yaparsan böyle, böyle yaparsan şöyle olacak" diye anlatmaları bence daha doğru. Biz bir yolu seçip kaderimiz haline getirene kadar aslında önümüzde birkaç adet yol var.

Metafizikci bioenerji hocam war. Kendisiyle bile bir çok konuda hem fikiriz. Sizi görmeden söyleyip atıp tutup sizi rahatlatmasını beklemeniz gerçekten mantıklı değil. Gidin sokak sokak dolaşın yüz yüze gelin falcılarla daha iyi. Kendizi tatmin etmek we rahatlatmak adınada yaptığınızın farkındayım. Bu arada bir fal baktırdığınızda en az 1 ay geçmesi lazım tekrar baktırabilmeniz için yada söylediklerinin çıkması gerekli. Her gittiğiniz falcı her baktırdığınız fal size negatif enerji we olumsuz şekilde geri dönüyor. Kısmetinizde kapanır bereketinizde gider olucak işlerinizde olmaz. Kendi kendize zarar sadece. Güwendiğiniz bildiğiniz enerjiyle uğraşan birini bulun we onun haricindede kimseye baktırmayın

Kesinlikle sık sık bakılan fal insanın kısmetini kapatır

Ben çok iyi falcı bir elması bilirim üstüne tanımam. O da kıbrısta şuan bakmıyo galiba. Türkiyeye getittirirdi ünlüler. Bi ara 09.00-12.00 arası bakardı. Onun dışındakiler tırı vırı. Kıbrıstaki falcılar bile bilir elması laf dahi söleyemez çok iidr çünkü

Sizin bildiğiniz size, benim bildiğim bana.
Ayrıca üslubunuza dikkat edin ve nezaket sınırını aşmayın.
Sizin bana şöyle yapın, böyle yapmayın gibi direktif verme, akıl verme yetkiniz de, pozisyonunuz da yok.
Bir de lütfen, şu v harfi yerine w kullanmayın.

Merhabalar.. Ben bugün falcı sibele gittim.. Kendisiyle bir kaçkere telefonlaştık.. Çok yoğun çalışıyor maaşallah.. 1 haftanın sonuda buluşabildik.. Çok kızgındım aslında bu kadar beklediğim için 1 hafta ya az mı.. Fakat beklediğim her güne her dakikaya değdi.. İnanın abartmıyorum nefesim kesildi .. Zaten bu kadar etkilenmesem ilk mesajımı bu olay için yazmam.. Kadın aklımı başımdan aldı.. Ki ben çok meraklı değilimdir hatta inanmam bile diyebilirim .. Ama kesinlikle 1 kerede olsa sibel hanıma gitmenizi tavsiye ederim..

Sevgiler.;

Merhaba Sibel hanım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…