- 23 Mart 2018
- 38
- 14
- 18
- 38
sibel hanım size cevap yazamaz çünkü nefesi kesilmiş:):)Merhaba Sibel hanım.
Biz kadınlar meraklı canlılarız. Hayatımızın ipleri birazcık elimizden kayıversin hemen ne olacak ne bitecek merakı hortluyor içimizde ve soluğu falcılarda medyumlarda vs alıyoruz.
Son dönemde onlarca fal baktırmış, şu başlığın nerdeyse yarısını okumuş ve önerilen özellikli denilen çoğu falcıyı denemiş biri olarak konuşuyorum. Allah düşürmesin!
Kimi pembeci kimi karacı kimi bilmem neyci. Hepsinin ortak özelliği 1 ya da 1.5 ay sonrasına sizin umutlarınızı bağlamak. Size sabır iksirini bir kez daha yudumlatıp hülyalara daldırmak.
Paranın hiç önemi yok belki ama o umuda bağlı kalıp yarım yamalak kalan duygular, değmeyen beklentiler... Hangi kadın hangi canlı hak ediyor bunu?
Kiminin derdi sevgilisi kimininki kocası... Kimi çocuk sahibi olmak istiyor kimi büyü var mı derdine düşüyor.
Ne var biliyor musunuz? Nasip!
Nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden... Böyle miydi o söz?
Birilerinin hislerine inanarak değil aslında sadece içimizden geldiği gibi ve büyük resmi görerek yaşamamız gerek. Bu hayat bize mi ait, biz bu yaşadıklarımızı hak ediyor muyuz? O zaman kendi yüzüne söyleyebilmek gerek aynanın karşısına geçip. Kandırmadan kendini...
Türk toplumunda okumuş, parmakla gösterilen bir mesleği olan, pek çok insanın yerinde olmak istediği bir mevkiye sahip iken gidip onlarca saçma sapan insanın ağzının içine baktım. Şimdiyi, geçmişi, geleceği... Herhangi bir şeyi öğrenmek adına. Sonra durdum dedim ki sen bu musun? Aciz misin sen? Biri afralı tafralı nerdeyse suratına sövecek, biri parayı alıyor bön bön suratına bakıyor iki cümle uydurup. Yahu ne için ne hallere düşüyorum değer mi?
Değmez hanımlar değmez! Kimse için hiçbir şey için duruşunuzu bozmaya değmez. Anı yaşayın olduğu gibi. Demesi kolay elbet biliyorum. Kendim ne kadar direnirim bunu da bilmiyorum ama artık fal mal yok.
Bu hayat benim bu hayat bizim. Ne maddi olarak ne de manen yıpratılmanın, kendini paralamanın anlamı yok. Kabullenerek, kendine yatırım yaparak, kendini her geçen gün daha da geliştirerek yola devam etmeli. Hayat bu sürprizlerle dolu. Ve ben bir falcının ağzından o sürprizleri duyacağıma inanmıyorum artık. Hepsi papağan gibi aynı şeyi söylüyor zaten. Hepsi zamanı öteliyor. 1.5 ay sonrasına müşteriyi cepte tutma taktiği var herhaldebunlar arasında :)
Sözün özü ne paranızı ne umudunuzu bu insanlara yedirmeyin. İddialı iddialı konuşup yok dönecek yok olacak yok bilmem ne sözlerine bel bağlamayın. Gidin içinizden geldiği gibi yaşayın. Seviyorsanız söyleyin değdiğine inanıyorsanız peşinden gidin. İlerde neden yapmadım diyeceğiniz ne varsa yapın. Bir falcı aklıyla değil ama yüreğinizden geldiği gibi. Yüreğiniz de sus otur diyorsa zaten o insana değmiyor demektir. Bilemezsiniz belki bir falcıdan çok daha doğru konuşur içinizdeki o ses. Ona kulak verin.
nasip olayına inanmıyorum büyüye palavraya inanıyorum atı alanın Üsküdarı geçtiğine inanıorum bu hayat bana çalanın kandıranın insnaları kullannan kazandığı nı gosterdi nasipe inanmıorum nasip ypk emek var
Evet o, ahh ne tuaf benim arkadaslarim cok ne ovdude cikiyomush diye... tuh siz boyle soyleyince bilemedimSelma Taşpınar mı??
Metafizikci bioenerji hocam war. Kendisiyle bile bir çok konuda hem fikiriz. Sizi görmeden söyleyip atıp tutup sizi rahatlatmasını beklemeniz gerçekten mantıklı değil. Gidin sokak sokak dolaşın yüz yüze gelin falcılarla daha iyi. Kendizi tatmin etmek we rahatlatmak adınada yaptığınızın farkındayım. Bu arada bir fal baktırdığınızda en az 1 ay geçmesi lazım tekrar baktırabilmeniz için yada söylediklerinin çıkması gerekli. Her gittiğiniz falcı her baktırdığınız fal size negatif enerji we olumsuz şekilde geri dönüyor. Kısmetinizde kapanır bereketinizde gider olucak işlerinizde olmaz. Kendi kendize zarar sadece. Güwendiğiniz bildiğiniz enerjiyle uğraşan birini bulun we onun haricindede kimseye baktırmayın
Kuzenlerimle ne zaman fal baktırmaya gitsek gerçek falcılar beni tanımadığı halde burda ne işiniz war bu hanım çok iyi fal bakar der. Benim fal bakmama bile gerek yok aslına bakarsan. Enerji hocamla tanışmadan 1 hafta önce tarot kağıtlarımı yeniledim. Sonrasında hocam bana bakmayıda baktırmayıda yasakladı. Şimdiye kadar kime baktıysam benden korkmuştur. Falcılar bile bana zorla gel sen bana ben sana bakim diye kendinelerine baktırmaya çalışmışlardır. O piyasada gördüğün faclıların çoğu çakma. Enerjiyle uğraşan ya da geyler haricinde kimseyede güwenmem fal konusunda. Falın sizi etkilememesine şaşırdım. Ama söylediklerim %90 herkesi kapsayan aslı olan gerçekliklerdir. İşini iyi yapan insanlara sorabilirsinSiz faldan bisey anlamiyosunuz gibi gozukuyor:) yillardir telefonda fal baktirdim ve cok guzelde cikiyo eminlikle deye bilirim:) ve kismet kapanir falanda bosh bosh laflar ben haftada 3-4 kez baktiriyorum yillardir ve kismetim
Falanda cok guzel ruzimde .. o yuzden genel konusmayin bence, sizde oyleyse bashkalarindada oyledir diye bisey yok tatlim:)
Bana falcı bile demişti kendi kısmetini kendin kapatıyorsun diye zaten bir insanın kısmeti kapalı çıkmazdı ki sürekli fal baktırıyor bu da bir kısmet kapalılığı bence
Alev yada Zeynepacil falcı arıyorum kimi tavsieye edersiniz arkadaşlar?
numarası varmıAlev yada Zeynep
İkisininde varnumarası varmı
Canım ona kalırsa kuzey kuzey dediker fiyasko özge dediler rezalet bu fal enerji işi diye düşünüorum. Zeynepten çok memnun olanda var olmayandabakıyorum yine kapatılan spamlenen sahte hesaplar, kendini ya da komisyon aldığı kişiyi öven yorumlar. yahu gerçekten yeter. yıllardır aynısınız. bu tip insanlar yüzünden senelerce hocası falcısı medyumu astrologu dolandırılmadığım şehir dolandırılmadığım kişi kalmadı. isim vermeyeceğim ama forumda adı geçen ünlenmiş falcılar var ki onların bile profesyonel şekilde burada sürekli gündemde tutulduğu kanısındayım ki gerçekten kötüler çünkü. elmira dışında elle tutulur doğru düzgün falcı görmedim. geçmişte forumda adı geçen hocalar deseniz yüzde 90ı sahte. medyumu sahte. lütfen artık arkadaşlar. insanlar hem paralarını hem umutlarını yitiriyor sizin yüzünüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?