İstanbul'da Fal - Falcılar

Biz kadınlar meraklı canlılarız. Hayatımızın ipleri birazcık elimizden kayıversin hemen ne olacak ne bitecek merakı hortluyor içimizde ve soluğu falcılarda medyumlarda vs alıyoruz.

Son dönemde onlarca fal baktırmış, şu başlığın nerdeyse yarısını okumuş ve önerilen özellikli denilen çoğu falcıyı denemiş biri olarak konuşuyorum. Allah düşürmesin!

Kimi pembeci kimi karacı kimi bilmem neyci. Hepsinin ortak özelliği 1 ya da 1.5 ay sonrasına sizin umutlarınızı bağlamak. Size sabır iksirini bir kez daha yudumlatıp hülyalara daldırmak.

Paranın hiç önemi yok belki ama o umuda bağlı kalıp yarım yamalak kalan duygular, değmeyen beklentiler... Hangi kadın hangi canlı hak ediyor bunu?

Kiminin derdi sevgilisi kimininki kocası... Kimi çocuk sahibi olmak istiyor kimi büyü var mı derdine düşüyor.

Ne var biliyor musunuz? Nasip!

Nasipse gelir şamdan yemenden nasip değilse ne gelir elden... Böyle miydi o söz?

Birilerinin hislerine inanarak değil aslında sadece içimizden geldiği gibi ve büyük resmi görerek yaşamamız gerek. Bu hayat bize mi ait, biz bu yaşadıklarımızı hak ediyor muyuz? O zaman kendi yüzüne söyleyebilmek gerek aynanın karşısına geçip. Kandırmadan kendini...

Türk toplumunda okumuş, parmakla gösterilen bir mesleği olan, pek çok insanın yerinde olmak istediği bir mevkiye sahip iken gidip onlarca saçma sapan insanın ağzının içine baktım. Şimdiyi, geçmişi, geleceği... Herhangi bir şeyi öğrenmek adına. Sonra durdum dedim ki sen bu musun? Aciz misin sen? Biri afralı tafralı nerdeyse suratına sövecek, biri parayı alıyor bön bön suratına bakıyor iki cümle uydurup. Yahu ne için ne hallere düşüyorum değer mi?

Değmez hanımlar değmez! Kimse için hiçbir şey için duruşunuzu bozmaya değmez. Anı yaşayın olduğu gibi. Demesi kolay elbet biliyorum. Kendim ne kadar direnirim bunu da bilmiyorum ama artık fal mal yok.

Bu hayat benim bu hayat bizim. Ne maddi olarak ne de manen yıpratılmanın, kendini paralamanın anlamı yok. Kabullenerek, kendine yatırım yaparak, kendini her geçen gün daha da geliştirerek yola devam etmeli. Hayat bu sürprizlerle dolu. Ve ben bir falcının ağzından o sürprizleri duyacağıma inanmıyorum artık. Hepsi papağan gibi aynı şeyi söylüyor zaten. Hepsi zamanı öteliyor. 1.5 ay sonrasına müşteriyi cepte tutma taktiği var herhaldebunlar arasında :)

Sözün özü ne paranızı ne umudunuzu bu insanlara yedirmeyin. İddialı iddialı konuşup yok dönecek yok olacak yok bilmem ne sözlerine bel bağlamayın. Gidin içinizden geldiği gibi yaşayın. Seviyorsanız söyleyin değdiğine inanıyorsanız peşinden gidin. İlerde neden yapmadım diyeceğiniz ne varsa yapın. Bir falcı aklıyla değil ama yüreğinizden geldiği gibi. Yüreğiniz de sus otur diyorsa zaten o insana değmiyor demektir. Bilemezsiniz belki bir falcıdan çok daha doğru konuşur içinizdeki o ses. Ona kulak verin.

Bravo!!!. Çok güzel yazmışsınız.

nasip olayına inanmıyorum büyüye palavraya inanıyorum atı alanın Üsküdarı geçtiğine inanıorum bu hayat bana çalanın kandıranın insnaları kullannan kazandığı nı gosterdi nasipe inanmıorum nasip ypk emek var

Merhaba ben sibel hanım değilim .. Ona giden müşterisiyim.. İsterseniz numarasını sizinle paylaşabilirim ..

Ben bu hayatta şu yaşıma kadar tek doğruyu savundum. Başımı yastığa huzurla koymak... Büyüymüş palavraymış sinsilikmiş yılanlıkmış... Bu ve bunun gibi her şey dileyen isteyen herkesin olsun. İstenen, arzu edilen o istek o kişi o olay her neyse saf, temiz bir yol ve istekle bana gelmiyorsa da varsın gelmeyiversin. Burda onlarca sayfayı karıştırınca o örnekleri de okudum. Büyü ile evlendim yazıyor ilerde benim için sorun olur mu başıma bir iş gelir mi diye soruyor. Bu demektir ki huzursuzluğu sarmış bile büyünün daha ne olsun. Kınamıyorum. Yanlış anlaşılmasın. Ama kader çizgisine bu kadar müdahale etmeyi de doğru bulmuyorum.

Psikiyatrik açıdan yaklaşıyorum olaya çaresizlik duygusuyla onsuz olamam mantığı ile bu yola giriyor insanlar. Yahu ben o adamdan önce de nefes alıyordum. Ekmeğim suyum bu adama bağlı değil ya benim. Biz kadınlar hemen onsuz ne yaparım diye ağlamaya başlıyoruz. Aslında oturup sakin kafayla düşünsek onsuz da bir hayatımız olabildiğini fark edeceğiz de erkeklerden daha fazla dramatize ediyoruz olayı.

Dünyadaki tek erkek o değil .Onu tanımadan önce de belki bir başkası için gözyaşı dökmüştük zamanında. O nasıl geçtiyse bu da geçer. Hayat denen şey bir dere gibi. Durmuyor. Akıyor ve biz o anın acısıyla acıyı gözümüzde daha da çok büyüterek bunu kabul etmek istemiyoruz.

Ha bir diğer inandığım olay da şu hayattan kimse yaşattığını yaşamadan gitmiyor. Hayat sizin istediğiniz o intikamı siz duymasanız bile, yıllar sonra olsa bile alıyor öbür tarafa falan kaldığını düşünmüyorum yani :)

Benim demek istediğim onlar o tip şahıslar kazanıyorlar istediklerini elde ediyorlar ama büyü ama belli bir kazanç araya birilerini sokma vs vs oturan kazanmıyor nasip kısmet lafları eskiden evliliklere karsı çıkan ları ailelerin korkutmalarıyla ortaya çıkmış lafsözden başka birşey değildir ruzkımızı biz seçeriz

Son cümlende dediğinde birtek erkekleri bulmuyor canım:) onlar okadsr kadını aldatıyor okadar kişinin hakkına giriyorlar hiçtr birşey olmuyor :) hep kadına oluyor çünkü bu inandırılmış

Siz faldan bisey anlamiyosunuz gibi gozukuyor:) yillardir telefonda fal baktirdim ve cok guzelde cikiyo eminlikle deye bilirim:) ve kismet kapanir falanda bosh bosh laflar ben haftada 3-4 kez baktiriyorum yillardir ve kismetim
Falanda cok guzel ruzimde .. o yuzden genel konusmayin bence, sizde oyleyse bashkalarindada oyledir diye bisey yok tatlim:)

Bana falcı bile demişti kendi kısmetini kendin kapatıyorsun diye zaten bir insanın kısmeti kapalı çıkmazdı ki sürekli fal baktırıyor bu da bir kısmet kapalılığı bence

Kuzenlerimle ne zaman fal baktırmaya gitsek gerçek falcılar beni tanımadığı halde burda ne işiniz war bu hanım çok iyi fal bakar der. Benim fal bakmama bile gerek yok aslına bakarsan. Enerji hocamla tanışmadan 1 hafta önce tarot kağıtlarımı yeniledim. Sonrasında hocam bana bakmayıda baktırmayıda yasakladı. Şimdiye kadar kime baktıysam benden korkmuştur. Falcılar bile bana zorla gel sen bana ben sana bakim diye kendinelerine baktırmaya çalışmışlardır. O piyasada gördüğün faclıların çoğu çakma. Enerjiyle uğraşan ya da geyler haricinde kimseyede güwenmem fal konusunda. Falın sizi etkilememesine şaşırdım. Ama söylediklerim %90 herkesi kapsayan aslı olan gerçekliklerdir. İşini iyi yapan insanlara sorabilirsin

Doğru söz söylemiş. Zırt pırt haftada 2 3 kere fal kapatmanın ne mantığı war ? Ne yaşıyorsunda her gün değişiyor hayatın. Söyledikleri henüz çıkmamış falcının misal sen gidip 2 gün sonra başka birine baktırıyorsun. Enerjini değiştiriyorsun enerjini kırıyorsun farkında olmadan negatif enerji yüklüyorsun kendine. Birisine fal baktırdığın zaman 1 ay 1,5 ay beklemen lazım bakalım dedikleri çıkıyormu diye. Baktın dedikleri çıktı aradan 1,5 ay geçmiş o zaman git baktır ona eywallah. Ama sen kalkmış baktırıyorsun her hafta buda kişinin psikolojik kendisini rahatlatmaktan başka birşey değil.hatta kandırmakta diye biliriz. Akıl war mantık war. Ben şuan fal bakılan cafelere bile girmiyorum. Enerjimi düşürüyorlar. Negatifleşiyorum. Güwenmediğim iyi enerji wermeyen kimseyede gal baktırmam
Bana falcı bile demişti kendi kısmetini kendin kapatıyorsun diye zaten bir insanın kısmeti kapalı çıkmazdı ki sürekli fal baktırıyor bu da bir kısmet kapalılığı bence

bakıyorum yine kapatılan spamlenen sahte hesaplar, kendini ya da komisyon aldığı kişiyi öven yorumlar. yahu gerçekten yeter. yıllardır aynısınız. bu tip insanlar yüzünden senelerce hocası falcısı medyumu astrologu dolandırılmadığım şehir dolandırılmadığım kişi kalmadı. isim vermeyeceğim ama forumda adı geçen ünlenmiş falcılar var ki onların bile profesyonel şekilde burada sürekli gündemde tutulduğu kanısındayım ki gerçekten kötüler çünkü. elmira dışında elle tutulur doğru düzgün falcı görmedim. geçmişte forumda adı geçen hocalar deseniz yüzde 90ı sahte. medyumu sahte. lütfen artık arkadaşlar. insanlar hem paralarını hem umutlarını yitiriyor sizin yüzünüzden

Canım ona kalırsa kuzey kuzey dediker fiyasko özge dediler rezalet bu fal enerji işi diye düşünüorum. Zeynepten çok memnun olanda var olmayanda

Kuzey’in çok da fiyasko olduğunu düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…