İstanbul'da Fal - Falcılar

Canım ona kalırsa kuzey kuzey dediker fiyasko özge dediler rezalet bu fal enerji işi diye düşünüorum. Zeynepten çok memnun olanda var olmayanda
ben ona pek inanmıyorum. insanın gününde olması durumu olabilir ama kişiye göre enerjik değişimler yaşıyorsa fal bakmasın. aynı şey hocalar için de geçerli. zamanında bana önerilen hocalar falcılar medyumlar vardı. muhtemelen kendi kendilerini övdüler ya da komisyoncuları tarafından yönlendirildiler ve hem umutlarım hemde paralarım uçtu gitti. doğru kişileri bulana kadar defalarca kandırıldım. kandırıldım diyorum çünkü asla enerji uyuşmazlığı falan olduğuna inanmıyorum. piyasada işbilen çok az kişi var. ve bunları bulana kadar da 100 kere dolandırılıyorsunuz eğer kadir gecesinde doğmadıysanız

Canim sana Kim soylediki ben piyasadaki falcilari soyluyorum diye?

Oncelikle sunu soylemek isterim , sizin de cok buyuk probleminiz olsaydi Shukur Allaha olmasinda, sizde ´´zirt pirt le diilde her gun pirt pirt pirttt fal baktirirdiniz Eminim!!! Burdaki arkadaslarda fal yaptiran Zaten keyfden Yada je fini avutmakk icin gitmiyolarrrr sadece Gercekleri bilmek icin gidiyor herkes genelde kendisini avutmak icin diil. Ve men kendi 12 yillik tecrubeme dayanarak, yakinimda fal baktiranlarin tecrubesine dayanarak eminlikle soyluyorum ki her gun mu baktirdim fal ayda bir mi, hic alakasi Yok cokda guzel cikiyo. Bide soyle durum var siz diyosunuz ya 1 ay beklein ciksin die, ben zaten bi aylik baktirmiyorum yarin 1-2 gun bana lazim oldugu icin gidiyorum mesela, bi ay sonra soyledikleride cikiyo , yakin zamani soyledikleride. O yuzden bence herkese aid diildir bu, olsaydi bana hic cikmazdi bile fal.

Enerjiye inaniyorum evet , amma her gunmu ayda bir mi baktirmakla ne alaka ya Allah ashkina ben canli ornegi cikiyo bana her gun baktirsam bile, size ve hocaniza falan cikmiyosa o bashka :) opuyorum tatlim

Son düzenleme:
ben seni hedef almadım lütfen yanlış anlama. forumda ya da benzer platformlarda yıllardır süren bir gerçekten bahsettim. inan ki senin önerdiğin birini fark edip ona binaen yazmadım. yanlış anladın beni

Tabikide her falciya gidilmez guvendiim ve enerjisi olan birine giderim ve herseyde cikar 90% boyle dielim, shukur kismetimizde kapanmadi falcilar yuzunden hahahah

Kuzeye geldice, ben 1 kez gittim okadar mumkunsuz sheyler dediki, kendisinide pek sevmedim soguk tamam iyi birisi onu inkar etmiyorum amma cok soguk hemen bakiyim gitsin modundaydi. Amma hakkini yemek istemem sakin, soyledikler tarihi tarihine cikiyor bende . Bazi arkadaslara cikmamish bir arkadashimda yolladim ona hic ve hic cikmiyo, aradi hatta bana cikmiyo sana nasil cikmish sordu, bu yuzden artik eminim bazi falcilar bazilerimize baka biliyo bazilarimiza yok.

ben seni hedef almadım lütfen yanlış anlama. forumda ya da benzer platformlarda yıllardır süren bir gerçekten bahsettim. inan ki senin önerdiğin birini fark edip ona binaen yazmadım. yanlış anladın beni
Yok canim ben kendi uzerime neden aliniyimki sadece fikrimi soyluyorumki sik sik fal baktirmanin cikipda cikmamasiyla hiiic bi alakasi yoktur :)

Bakırköy almira cafe Enfal'e gittim bugün...ilk kez fal baktırıyorum kendisine, çok gerçekçi tespitleri var, çoğu cafe falcısından daha iyi bence, pembeci değil, olumsuzu da çat diye söylüyor...daha önce giden var mı?

Seneler önce arkadaşım gitmiş ona. Dediklerini çokça yaşadım diyor o zamanlar için. Yakın zamanlarda yine gitmiş. Ona da çok isabetli şeyler söylemiş ama gelecek için dediklerinin vakti varmış.

Seneler önce arkadaşım gitmiş ona. Dediklerini çokça yaşadım diyor o zamanlar için. Yakın zamanlarda yine gitmiş. Ona da çok isabetli şeyler söylemiş ama gelecek için dediklerinin vakti varmış.

Enfal telde bakıyor mu bakırköy çok uzak hıv gozum almıyor @working19 sen kimden duydun başarılımı bırde hangı cafe

bana çok ayrıntı söylemişti valla bende düşünmüyorum

Yani kuzey’e gelene kadar falın başında ve sonunda çelişenler, anı bile bilemeyenler asıl fiyasko. Kuzey’in gelecekle ilgili söylediği çıkmayacak gibi ama en azından tutarlıydı.

Ben dün birinin tavsiyesi ile remziye diye birine baktırdım çok memnun kaldım ilginç bi şekilde kaldığım yerin semtini bile söyledi. Son zamanlardakinin en iyisi diyebilirim. Remziye ve alev benim için artık

Ben dün birinin tavsiyesi ile remziye diye birine baktırdım çok memnun kaldım ilginç bi şekilde kaldığım yerin semtini bile söyledi. Son zamanlardakinin en iyisi diyebilirim. Remziye ve alev benim için artık

Taksimdeki Remziye mi?

Kızlaaarr selam hepinize:)
Yarın kadıköy'e gideceğim.Gitmişken fal da baktırayım diyorum:)Aklımda 2 yer var zodiac cafe ve sığınak cafe..Ne dersiniz?Sığınak cafe levent özellikle..Aranızda bu 2 cafeden birine gidip fal baktıran oldu mu?
Bu arada tiryaki cafe semra'ya baktırdım.Aman uzak durun.Kısa olması bir yana bu kadar klişe falda bakılmaz yani ayıp.

Semra’yı siz söyleyince hatırladım, benim çok moralimi bozmuştu. Zaten üzgün gidip daha da kötü vaziyette ayrılmıştım yanından. Gerçi o kafedekilerin hepsi birbirinden kötü, hepsi komşusuyla havadan sudan sohbet eder gibi fal bakıyor. Orda bir de Mira vardır ki her seferinde bana kurşun dökmek için ısrar etmiştir. Fal bakılan bu kadar kafe içinde neden özellikle buradan söz edilmiş bu forumda, ben hiç anlayamadım. Mekan deseniz bence zaten leş, falcıların hiç birinde iş yok ama ben de bu forumda okuduğum için aldanıp defalarca şans verdim.

Tiryaki cafeyi çok duymuştum gideyim dedim.Yakınındaydım da fakat söylediği her şey o kadar klişeydi ki.Yani kime desen uyar.Para gelecek nerden?bilinmezden:)))sende çok nazar var.niye acaba??öyle yıldızın düşük:)))Cafe leş zaten.Tek iyi tarafı kahvenin yanındaki suyu kapalı getirdiler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…