Belki de o gün gününde değildi enerjimiz tutmadı. Ama enerjisi güzelKuzey’in çok da fiyasko olduğunu düşünmüyorum.
ben ona pek inanmıyorum. insanın gününde olması durumu olabilir ama kişiye göre enerjik değişimler yaşıyorsa fal bakmasın. aynı şey hocalar için de geçerli. zamanında bana önerilen hocalar falcılar medyumlar vardı. muhtemelen kendi kendilerini övdüler ya da komisyoncuları tarafından yönlendirildiler ve hem umutlarım hemde paralarım uçtu gitti. doğru kişileri bulana kadar defalarca kandırıldım. kandırıldım diyorum çünkü asla enerji uyuşmazlığı falan olduğuna inanmıyorum. piyasada işbilen çok az kişi var. ve bunları bulana kadar da 100 kere dolandırılıyorsunuz eğer kadir gecesinde doğmadıysanızCanım ona kalırsa kuzey kuzey dediker fiyasko özge dediler rezalet bu fal enerji işi diye düşünüorum. Zeynepten çok memnun olanda var olmayanda
Kuzenlerimle ne zaman fal baktırmaya gitsek gerçek falcılar beni tanımadığı halde burda ne işiniz war bu hanım çok iyi fal bakar der. Benim fal bakmama bile gerek yok aslına bakarsan. Enerji hocamla tanışmadan 1 hafta önce tarot kağıtlarımı yeniledim. Sonrasında hocam bana bakmayıda baktırmayıda yasakladı. Şimdiye kadar kime baktıysam benden korkmuştur. Falcılar bile bana zorla gel sen bana ben sana bakim diye kendinelerine baktırmaya çalışmışlardır. O piyasada gördüğün faclıların çoğu çakma. Enerjiyle uğraşan ya da geyler haricinde kimseyede güwenmem fal konusunda. Falın sizi etkilememesine şaşırdım. Ama söylediklerim %90 herkesi kapsayan aslı olan gerçekliklerdir. İşini iyi yapan insanlara sorabilirsin
ben seni hedef almadım lütfen yanlış anlama. forumda ya da benzer platformlarda yıllardır süren bir gerçekten bahsettim. inan ki senin önerdiğin birini fark edip ona binaen yazmadım. yanlış anladın beniCanin sans Kim soylediki ben piyasadaki falcilari soyluyorum diye?
Oncelikle sunu soylemek isterim , sizin de col buyuk probleminiz olsaydi Shakir Allaha olmasinda, sizde ´´zirt pirt le diilde her gun pirt pirt pirttt fal baktirirdiniz Eminim!!! Burdaki arkadaslarda fal yaptiran Zaten keyfden Yada je fini avutmakk icin gitmiyolarrrr sadece Gercekleri bilmek icin
Tabikide her falciya gidilmez guvendiim ve enerjisi olan birine giderim ve herseyde cikar 90% boyle dielim, shukur kismetimizde kapanmadi falcilar yuzunden hahahahDoğru söz söylemiş. Zırt pırt haftada 2 3 kere fal kapatmanın ne mantığı war ? Ne yaşıyorsunda her gün değişiyor hayatın. Söyledikleri henüz çıkmamış falcının misal sen gidip 2 gün sonra başka birine baktırıyorsun. Enerjini değiştiriyorsun enerjini kırıyorsun farkında olmadan negatif enerji yüklüyorsun kendine. Birisine fal baktırdığın zaman 1 ay 1,5 ay beklemen lazım bakalım dedikleri çıkıyormu diye. Baktın dedikleri çıktı aradan 1,5 ay geçmiş o zaman git baktır ona eywallah. Ama sen kalkmış baktırıyorsun her hafta buda kişinin psikolojik kendisini rahatlatmaktan başka birşey değil.hatta kandırmakta diye biliriz. Akıl war mantık war. Ben şuan fal bakılan cafelere bile girmiyorum. Enerjimi düşürüyorlar. Negatifleşiyorum. Güwenmediğim iyi enerji wermeyen kimseyede gal baktırmam
Yok canim ben kendi uzerime neden aliniyimki sadece fikrimi soyluyorumki sik sik fal baktirmanin cikipda cikmamasiyla hiiic bi alakasi yoktur :)ben seni hedef almadım lütfen yanlış anlama. forumda ya da benzer platformlarda yıllardır süren bir gerçekten bahsettim. inan ki senin önerdiğin birini fark edip ona binaen yazmadım. yanlış anladın beni
Bu almira elmira azerimi?Bakırköy almira cafe Enfal'e gittim bugün...ilk kez fal baktırıyorum kendisine, çok gerçekçi tespitleri var, çoğu cafe falcısından daha iyi bence, pembeci değil, olumsuzu da çat diye söylüyor...daha önce giden var mı?
Sadece telde baktırdım Elmira'ya ben, konuşması düzgün , nereli olduğunu hiiç bilmiyorum...Bu almira elmira azerimi?
Kuzey’in çok da fiyasko olduğunu düşünmüyorum.
Bakırköy almira cafe Enfal'e gittim bugün...ilk kez fal baktırıyorum kendisine, çok gerçekçi tespitleri var, çoğu cafe falcısından daha iyi bence, pembeci değil, olumsuzu da çat diye söylüyor...daha önce giden var mı?
Seneler önce arkadaşım gitmiş ona. Dediklerini çokça yaşadım diyor o zamanlar için. Yakın zamanlarda yine gitmiş. Ona da çok isabetli şeyler söylemiş ama gelecek için dediklerinin vakti varmış.
bana çok ayrıntı söylemişti valla bende düşünmüyorum
Ben dün birinin tavsiyesi ile remziye diye birine baktırdım çok memnun kaldım ilginç bi şekilde kaldığım yerin semtini bile söyledi. Son zamanlardakinin en iyisi diyebilirim. Remziye ve alev benim için artık
hayır işi falcılık deil yani kafede çalışmıyorTaksimdeki Remziye mi?
Semra’yı siz söyleyince hatırladım, benim çok moralimi bozmuştu. Zaten üzgün gidip daha da kötü vaziyette ayrılmıştım yanından. Gerçi o kafedekilerin hepsi birbirinden kötü, hepsi komşusuyla havadan sudan sohbet eder gibi fal bakıyor. Orda bir de Mira vardır ki her seferinde bana kurşun dökmek için ısrar etmiştir. Fal bakılan bu kadar kafe içinde neden özellikle buradan söz edilmiş bu forumda, ben hiç anlayamadım. Mekan deseniz bence zaten leş, falcıların hiç birinde iş yok ama ben de bu forumda okuduğum için aldanıp defalarca şans verdim.Kızlaaarr selam hepinize:)
Yarın kadıköy'e gideceğim.Gitmişken fal da baktırayım diyorum:)Aklımda 2 yer var zodiac cafe ve sığınak cafe..Ne dersiniz?Sığınak cafe levent özellikle..Aranızda bu 2 cafeden birine gidip fal baktıran oldu mu?
Bu arada tiryaki cafe semra'ya baktırdım.Aman uzak durun.Kısa olması bir yana bu kadar klişe falda bakılmaz yani ayıp.
Tiryaki cafeyi çok duymuştum gideyim dedim.Yakınındaydım da fakat söylediği her şey o kadar klişeydi ki.Yani kime desen uyar.Para gelecek nerden?bilinmezden:)))sende çok nazar var.niye acaba??öyle yıldızın düşük:)))Cafe leş zaten.Tek iyi tarafı kahvenin yanındaki suyu kapalı getirdiler..Semra’yı siz söyleyince hatırladım, benim çok moralimi bozmuştu. Zaten üzgün gidip daha da kötü vaziyette ayrılmıştım yanından. Gerçi o kafedekilerin hepsi birbirinden kötü, hepsi komşusuyla havadan sudan sohbet eder gibi fal bakıyor. Orda bir de Mira vardır ki her seferinde bana kurşun dökmek için ısrar etmiştir. Fal bakılan bu kadar kafe içinde neden özellikle buradan söz edilmiş bu forumda, ben hiç anlayamadım. Mekan deseniz bence zaten leş, falcıların hiç birinde iş yok ama ben de bu forumda okuduğum için aldanıp defalarca şans verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?