Hayatta hiçbirşeyin akışını büyüyle değiştiremezsin çünkü öyle birşey yok. Falcılar da birşey bilmiyor geleceği buna göre şekillendirmedeneyimliler yazabilirler mi sürekli fal baktırmak ve eğer falcı gerçekten bir şeyleri görüyorsa onun dediği şeylere göre hareket etmek (işte şunu yaparsan böyle olur bunu yapmazsan bu böyle gerçekleşir/gerçekleşmez) ya da dualarla filan sevgili döndürmek , olayların ya da başkalarının hayatlarının akışına müdahale etmeye girer mi ve bu günah sayılır mı. bu tarz şeylere bulaşmışlığım olduğundan mı acaba hayatta bazı konularda sürekli aksilik yaşıyorum. her şeyim yolunda giderken birdenbire ne olduğunu anlamadan zorlukların sıkıntıların içinde buluyorum kendimi. var mı benzer şeyler yaşayanlar
Mandal kafe Toprak anı süper bilmişti bende. Ama size de öyle olur mu bilmem tabii. hislerinin epey kuvvetli olduğunu düşünmüştüm ben.Kizlar bana gelecek diilde ani bilen net soyleyen birini tavsie edermisiniz lutfen REKLAMSIZ
Hayatta hiçbirşeyin akışını büyüyle değiştiremezsin çünkü öyle birşey yok. Falcılar da birşey bilmiyor geleceği buna göre şekillendirme
Tesekkur ederim baktircam :) peki gelecek cikmadimi?Mandal kafe Toprak anı süper bilmişti bende. Ama size de öyle olur mu bilmem tabii. hislerinin epey kuvvetli olduğunu düşünmüştüm ben.
Hayır bana çıkmadı malesef. Ama bu forumdaki birçok kişiye çıkmış eskiden okuduğum kadarıyla.Tesekkur ederim baktircam :) peki gelecek cikmadimi?
Tiryaki cafeyi çok duymuştum gideyim dedim.Yakınındaydım da fakat söylediği her şey o kadar klişeydi ki.Yani kime desen uyar.Para gelecek nerden?bilinmezden:)))sende çok nazar var.niye acaba??öyle yıldızın düşük:)))Cafe leş zaten.Tek iyi tarafı kahvenin yanındaki suyu kapalı getirdiler..
Nevin’e de gitmiştim ben. Aynen ben de sizin gibi düşünüyorum, yarım saat falan hayatını anlatmıştı bana. Bir ton laf söylüyorlar, bir tanesi illa ki tutacak. Sezgileri falan olduğundan değil yani. Ama onu da bekleyip yaşarsınız zaten, pis bir mekanda o kadar zaman geçirip o insanlara 50-60 lira para bayılmaya hiç gerek yok.tiryaki cafede nevin miydi adını tam hatırlamıyorum ama ona baktırmıştım. kişilik analizi yaptı, öncesinde burç sorduğu için pek inandırıcı değildi. gelecekle ilgili söylediklerinden birini yaşadım sayılır, o da daha belirsiz ama gidişat onun dediği gibi şimdilik. tavsiye eder miyim? sanmıyorum, yüz tane söylenenden bir tanesi çıkacak diye gitmeye değmez :)
Telefon numarasını alabilir miyimBu arada İstanbul'daki arkadaşlara bildireyim; Ankara'dan Zehra, İstanbul'a yerleşmiş. Ben 3-4 yıldır kendisine telefonla baktırırım. Memnunum. Tavsiye ederim.
Birşeylerin akışı büyüyle değiştirilebilir. Tabii gerçekten büyü yapabilenlerin, çok çok az olduğunu bu işlerde ciddi geçmişi olan birisinden öğrendim. Yine bu kişinin ve Erhan Altunay'ın yazdıklarına göre, "iyi niyetli" bile olsa birisi için yapılan büyü, eğer gerçekleşirse, büyüyü yapana/yaptırana yansır. Çünkü iyilik amaçlansa bile, iyi denen şey herkese göre değişebilen, göreceli birşey. Hele kötü yönde, bir kişinin iradesini değiştirmeye yönelik çalışma, asla tavsiye edilmiyor ve illaki yine kötü bir şekilde yaptırana döner diye anlatıyorlar. Bu nedenlerle benim okuduğum, dinlediğim ciddi majisyenler, sadece kendi isteklerini (iyi istekler) gerçekleştirmek için, kendilerine büyü yaptırıyorlar.deneyimliler yazabilirler mi sürekli fal baktırmak ve eğer falcı gerçekten bir şeyleri görüyorsa onun dediği şeylere göre hareket etmek (işte şunu yaparsan böyle olur bunu yapmazsan bu böyle gerçekleşir/gerçekleşmez) ya da dualarla filan sevgili döndürmek , olayların ya da başkalarının hayatlarının akışına müdahale etmeye girer mi ve bu günah sayılır mı. bu tarz şeylere bulaşmışlığım olduğundan mı acaba hayatta bazı konularda sürekli aksilik yaşıyorum. her şeyim yolunda giderken birdenbire ne olduğunu anlamadan zorlukların sıkıntıların içinde buluyorum kendimi. var mı benzer şeyler yaşayanlar
Düzeltme: "büyü yaptırıyorlar" değil; "büyü yapıyorlar"Birşeylerin akışı büyüyle değiştirilebilir. Tabii gerçekten büyü yapabilenlerin, çok çok az olduğunu bu işlerde ciddi geçmişi olan birisinden öğrendim. Yine bu kişinin ve Erhan Altunay'ın yazdıklarına göre, "iyi niyetli" bile olsa birisi için yapılan büyü, eğer gerçekleşirse, büyüyü yapana/yaptırana yansır. Çünkü iyilik amaçlansa bile, iyi denen şey herkese göre değişebilen, göreceli birşey. Hele kötü yönde, bir kişinin iradesini değiştirmeye yönelik çalışma, asla tavsiye edilmiyor ve illaki yine kötü bir şekilde yaptırana döner diye anlatıyorlar. Bu nedenlerle benim okuduğum, dinlediğim ciddi majisyenler, sadece kendi isteklerini (iyi istekler) gerçekleştirmek için, kendilerine büyü yaptırıyorlar.
Gelecekte kesin olan bir kader çizgisi de yok. Birden fazla kader alternatifi var. Bu alternatiflerden birisini biz seçiyoruz ve o durum artık bizim kaderimiz oluyor. Bu seçimi yaparken, negatif enerjileri çekersek, negatif, pozitif enerjileri çekersek pozitif alternatif devreye girip kaderimiz oluyor.
Şegul'u bulursaniz lutfen bana da soyleyin.Bulamiyorum yillardirMelekler kahvesinde shengul varmish onceden onu nasil bula bilirim aceba kizlar duyan varmi?
Ayna Cafe Alev'e gideniniz var mi?Önerir misiniz?Ş
Şegul'u bulursaniz lutfen bana da soyleyin.Bulamiyorum yillardir
Merhabalar. Dün buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile Zehra diye bir bayana telefonda su falı baktırdım. Ankara'da yaşadığı için mecburen öyle oldu. Bazen İstanbul'a gelip gidiyormuş. Neyse. Burada tavsiye vermek pek istemiyorum aslında, benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir ama ben çok memnun kaldım. Yarım saat sürdü benim falım. Çok soru sormadım çünkü her şeyi söyledi. Bana sormadan her şeyi anlattı ve anlattığı şeyler çok yerindeydi. Yani bir ara, kadın yanımda da yüz ifademden aklımı mı okuyor dedim. Gelecekle alakalı dediği şeyleri bilemem tabi ama en azından gelecek için söylediği 2 şey çok olası şeylerdi. Öyle duymak istediğim şeyleri söylemedi. 7 dk. Demet'in uzun versiyonu diyebilirim. En azından kandırıldığımı hissetmedim kadının falında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?