İstanbul'da Fal - Falcılar

100 tl. Sadece su bakıyor. Baya da yeterli bence. Sen bişey sorduğun anda burada suya düşüyor diyor ve sorduğum her şeyi çok doğru tarif etti o yüzden şaşırdım. Zeynep'e hiç gitmedim ben ama öyle olumsuz bir kadın değil Zehra. Hatta iletişimi çok iyi bence. Sadece mesela, bak tamam bu olacak ama bu senin hayrına değil sonu yine böyle olacak vs gibi söylüyor.

Kaça bakıyor sadece su mu bakıyor hemen randevu veriyormu çok olumsuz konusuyornu zeynep gbi
100 tl. Sadece su bakıyor. Baya da yeterli bence. Sen bişey sorduğun anda burada suya düşüyor diyor ve sorduğum her şeyi çok doğru tarif etti o yüzden şaşırdım. Zeynep'e hiç gitmedim ben ama öyle olumsuz bir kadın değil Zehra. Hatta iletişimi çok iyi bence. Sadece mesela, bak tamam bu olacak ama bu senin hayrına değil sonu yine böyle olacak vs gibi söylüyor.

Symbol Kadir mi mirza mı sizce?

sedef merhaba, uzun bi aradan sonra fal baktirasim geldi, yillardan beri eleye eleye elimde symbol serkanla telde fal bakan burak kaldi. yeni birini denemek istiyorum, zehrayi begendin sanieim telefonunu paylasman mumkun mu?

elmira yine gundeme gelmis sanirim, ben 1 kez telde 3-4 kez evinde baktirmistim bi donem, maalesef gelecekle ilgili hic bir dedigi olmadi kisa veya uzun vadede. ama hossohbet ve tatli biri

Özelden atarmısınız nosunu ve ücretini

Slm kızlar bu mandal cafe toprak nasıldır ben en son bir sene önce gitmiştim Tarot bakıyordu 45 e bakıyor sanırım sadece Tarot bakıyordu giden var mı toprağa çtesi giderim belki

Slm kızlar bu mandal cafe toprak nasıldır ben en son bir sene önce gitmiştim Tarot bakıyordu 45 e bakıyor sanırım sadece Tarot bakıyordu giden var mı toprağa çtesi giderim belki
Toprak geçmişi biliyor ama gelecek tahminleri fos birkaç arkadaşımla test ettik dedikleri cıkmıyor

Gelecek bana da çıkmamıştı ama anı bayağı iyi biliyor. Bugünle ilgili söylediklerine bakarak eğer atmanız gereken bir adım varsa karar verebilirsiniz. Bir de, bana geçen Temmuz ayında söylediği ve asla ihtimal vermediğim bir şeyin gerçek olduğunu yeni öğrendim. Geleceği bana tutturabilen henüz hiç olmadı ama gittiğim bomboş bir sürü kişi arasında gerçekten hisli diyebileceğim çok az kişiden biri.

Fidelle sağol cnm ben de gittiğimde beğenmiştim onu polyanaci değil neyse onu soyluyor bir gideyim hala 45 mi fiyati

Selam kızlar:)
Ben bu ara feci fala sardım yine.Sebebi hayatımı bambaşka bir yöne taşımak istiyorum:)))
Geçen gün inanna cafe de naz hanıma baktırdım.tarot+kahve fiyatı 60 tl idi.Naz hanım eskiden mozaik cafe de çalışıyordu.Belki bilen vardır.Ben ilk defa baktırdım.
Fena değil.En azından pişman olmadım:)Bana yapmak istediğim değişikliği söyledi yani bildi.Fakat gitmek istediğim yere değil başka bir yere gideceğimi yerleşeceğimi söyledi.Çok emin olma dedi.Orada bir iş yapacağımı o işten para kazanacağımı fakat bu paranın aşırı zengin olmak gibi değil de beni daha rahat ettirecek bir miktar olacağını söyledi.Kahrolsun faqirlik:)Sen şimdi sadece gidip gelmeyi düşünüyorsun ama kısa bir süre içinde tamamen yerleşeceksin dedi.Bakalım:)Benim dengesiz içinde bu adamdan bi halt olmaz bırak sen dedi.İstersen iletişim de kurarsın birlikte de olursun ama seni yıpratır yorar dedi.Ben de soru sordum tarot kartına.Dedim ki adam haftalardır ortada yok onun ya da ailesinden birinin başına bir şey mi geldi acaba?Naz hanım da hayır gelmemiş gayet iyi bunalım takılıyor yakında ses eder dedi.Ve dün akşam aynen dediği gibi ses etti gerçekten de bişeyi yokmuş.
Yeni birini gördü bana:)Hep öyle oluyo ya işte:))Hiç ummadığım bir yerde olacakmış.Bekliycez:)Ha bir de senden hoşlanan aslında seven aslan burçlu biri var ama onu da sen istemiyorsun çok büyük bir problemi var ve çözümü yok dedi.Evet doğru:)aslan burçlu böyle biri var ama olması çok zor.Arkadaş olarak hep sevicem ama özel olamaz.
Böyle işte kızlarcım:)Gelişmeleri yazıcam yine.

Kızlar çıkan fal haberi Kuzey’e bir ay önce baktırmıştım.4.aya dikkat etmemi söylemişti ve daha önce peşinden koştuğum adamın döneceğini söylemişti. Geçen gün yazdı beyfendi şuan kararsızım biraz ama falı çıktı. Bekleyen arkadaşlar için yazmak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…