100 tl. Sadece su bakıyor. Baya da yeterli bence. Sen bişey sorduğun anda burada suya düşüyor diyor ve sorduğum her şeyi çok doğru tarif etti o yüzden şaşırdım. Zeynep'e hiç gitmedim ben ama öyle olumsuz bir kadın değil Zehra. Hatta iletişimi çok iyi bence. Sadece mesela, bak tamam bu olacak ama bu senin hayrına değil sonu yine böyle olacak vs gibi söylüyor.Kaça bakıyor sadece su mu bakıyor hemen randevu veriyormu çok olumsuz konusuyornu zeynep gbi
sedef merhaba, uzun bi aradan sonra fal baktirasim geldi, yillardan beri eleye eleye elimde symbol serkanla telde fal bakan burak kaldi. yeni birini denemek istiyorum, zehrayi begendin sanieim telefonunu paylasman mumkun mu?100 tl. Sadece su bakıyor. Baya da yeterli bence. Sen bişey sorduğun anda burada suya düşüyor diyor ve sorduğum her şeyi çok doğru tarif etti o yüzden şaşırdım. Zeynep'e hiç gitmedim ben ama öyle olumsuz bir kadın değil Zehra. Hatta iletişimi çok iyi bence. Sadece mesela, bak tamam bu olacak ama bu senin hayrına değil sonu yine böyle olacak vs gibi söylüyor.
Özelden atarmısınız nosunu ve ücretiniMerhabalar. Dün buradan bir arkadaşın tavsiyesi ile Zehra diye bir bayana telefonda su falı baktırdım. Ankara'da yaşadığı için mecburen öyle oldu. Bazen İstanbul'a gelip gidiyormuş. Neyse. Burada tavsiye vermek pek istemiyorum aslında, benim beğendiğimi başkası beğenmeyebilir ama ben çok memnun kaldım. Yarım saat sürdü benim falım. Çok soru sormadım çünkü her şeyi söyledi. Bana sormadan her şeyi anlattı ve anlattığı şeyler çok yerindeydi. Yani bir ara, kadın yanımda da yüz ifademden aklımı mı okuyor dedim. Gelecekle alakalı dediği şeyleri bilemem tabi ama en azından gelecek için söylediği 2 şey çok olası şeylerdi. Öyle duymak istediğim şeyleri söylemedi. 7 dk. Demet'in uzun versiyonu diyebilirim. En azından kandırıldığımı hissetmedim kadının falında.
Ariyorum bulamiyorumŞ
Şegul'u bulursaniz lutfen bana da soyleyin.Bulamiyorum yillardir
Kadir'i bilmiyorum ama Mirza iyi bence. En azından bazı dedikleri çıkıyor.Symbol Kadir mi mirza mı sizce?
Kadir'i bilmiyorum ama Mirza iyi bence. En azından bazı dedikleri çıkıyor.
Sanırım orada ama saat 3'den sonra mı ne geliyordu. Gitmeden arayın bence.Teşekkür ederim :) bugün orada mıdır peki?
Sanırım orada ama saat 3'den sonra mı ne geliyordu. Gitmeden arayın bence.
Toprak geçmişi biliyor ama gelecek tahminleri fos birkaç arkadaşımla test ettik dedikleri cıkmıyorSlm kızlar bu mandal cafe toprak nasıldır ben en son bir sene önce gitmiştim Tarot bakıyordu 45 e bakıyor sanırım sadece Tarot bakıyordu giden var mı toprağa çtesi giderim belki
Ben baktırıcam cnm akşam yazarım buraya sonucuKızlar zehraya başka baktıran var mıı ??? Varsa beğendiniz mi?
İclerinde en dedikleri çıkan hangisiydiMandal toprak, cafe north kuzey, asmin utku, mi cafe hande'ye baktırdım.
Başka kimlere baktırmamı önerirsiniz?
Gelecek bana da çıkmamıştı ama anı bayağı iyi biliyor. Bugünle ilgili söylediklerine bakarak eğer atmanız gereken bir adım varsa karar verebilirsiniz. Bir de, bana geçen Temmuz ayında söylediği ve asla ihtimal vermediğim bir şeyin gerçek olduğunu yeni öğrendim. Geleceği bana tutturabilen henüz hiç olmadı ama gittiğim bomboş bir sürü kişi arasında gerçekten hisli diyebileceğim çok az kişiden biri.Slm kızlar bu mandal cafe toprak nasıldır ben en son bir sene önce gitmiştim Tarot bakıyordu 45 e bakıyor sanırım sadece Tarot bakıyordu giden var mı toprağa çtesi giderim belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?