İstanbul'da Fal - Falcılar

Sizin adınıza çok mutlu oldum. Kuzey’in fallarından umudu kesmişken bunu duymak bir nebze iyi geldi.

Merhaba. 2 hafta önce Almira enfal'de fal baktırdım. Direk isim veriyor. Bana mayısı bekle dedi gerçi ama ben dayanamıcam. (İsim verdi ama dedikleri çıkacak mı, çıkmayacak'mı mayıs geldiğinde görücem.) Burada araştırdığım kadarıyla Mandal cafe toprak, North cafe kuzey, Melekler kahvesi Emre, Symbol cafe serkan. Sizce hangisi daha iyi?

Emre’ye gitmeyin de kime giderseniz gidin bence. Hayatımda baktırdığıma pişman olduğum birkaç falcıdan bir tanesiydi. Bence acaip itici ve kötü elektriği olan bir insan, söylediklerini yargılıyor ve akıl vermeye kalkıyor. Para verip bir de üzerine aşağılanıyorsunuz. Söyledikleri de sözde beş sene sonrasına ait şeyler, ben kimsenin o kadar uzak geleceği hissedebildiğini sanmıyorum. Niye ağzının payını verip kalkmadım diye hala kızarım kendime. Serkan’a hiç gitmedim, Kuzey ve Toprakla ilgili herkes farklı bir şey demiş ama ikisi de denenebilir derim ben.

Senin önerdiğin var mı peki?

symbol serkan ve kuzey aralarinda baktirdigim isimler. hangisi iyi derseniz bende ikiside basarili degildi serkan cok cok kisa bakiyor dedikleri cikmisti ama kisa vadeli ve oyle vurucu bir tespiti olmamisti. Kuzeyse karalamak icin cok erken ama cok genel bir faldi dediklerine zaman var henuz cikmadi sadece bir ayrinti verdi tutturdu oda oyle harfler ki herkes te var :) emre yi de baska uyemiz begenmemis toprak kaliyor sanirim size geriye.

Toprağa giderim o zaman:)

Bana ikisinin de olumlu dediği şey olumsuz sonuçlandı..maalesef ikisi de çok pembeci

Hande’nin falan hiç bildiği olmuyo mu ya? Boşuna mı umutlanıyoruz? :)

Çıkan fal haberi veriyorum: Hande iş için mayıs ayını vermişti. Bugün itibariyle işe alındım
Bana iş ile ilgili söylediği tarih geçeli 2-3 hafta oldu, ayrıca özel hayat için olumlu konuşmuştu, ikisi de olmadı

merhaba arkadaşlar, bu başlığı uzun süre dışarıdan takip ettikten sonra üye olmaya karar verdim, benim de baktırdığım yerler var, herhangi biri çıkarsa yazacağım; şimdi bana anadolu yakasında gidilecek tarotcu lazım bugün :) önerilerinizi bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…