Evet ben de onun kesinlikle dobra biri olduğunu düşünüyorum. Ben en son Aralık’ta gitmiştim, fiyat yükseldi mi bilemiyorum.Fidelle sağol cnm ben de gittiğimde beğenmiştim onu polyanaci değil neyse onu soyluyor bir gideyim hala 45 mi fiyati
Sizin adınıza çok mutlu oldum. Kuzey’in fallarından umudu kesmişken bunu duymak bir nebze iyi geldi.Kızlar çıkan fal haberi Kuzey’e bir ay önce baktırmıştım.4.aya dikkat etmemi söylemişti ve daha önce peşinden koştuğum adamın döneceğini söylemişti. Geçen gün yazdı beyfendi şuan kararsızım biraz ama falı çıktı. Bekleyen arkadaşlar için yazmak istedim.
Emre’ye gitmeyin de kime giderseniz gidin bence. Hayatımda baktırdığıma pişman olduğum birkaç falcıdan bir tanesiydi. Bence acaip itici ve kötü elektriği olan bir insan, söylediklerini yargılıyor ve akıl vermeye kalkıyor. Para verip bir de üzerine aşağılanıyorsunuz. Söyledikleri de sözde beş sene sonrasına ait şeyler, ben kimsenin o kadar uzak geleceği hissedebildiğini sanmıyorum. Niye ağzının payını verip kalkmadım diye hala kızarım kendime. Serkan’a hiç gitmedim, Kuzey ve Toprakla ilgili herkes farklı bir şey demiş ama ikisi de denenebilir derim ben.Merhaba. 2 hafta önce Almira enfal'de fal baktırdım. Direk isim veriyor. Bana mayısı bekle dedi gerçi ama ben dayanamıcam. (İsim verdi ama dedikleri çıkacak mı, çıkmayacak'mı mayıs geldiğinde görücem.) Burada araştırdığım kadarıyla Mandal cafe toprak, North cafe kuzey, Melekler kahvesi Emre, Symbol cafe serkan. Sizce hangisi daha iyi?
Senin önerdiğin var mı peki?Emre’ye gitmeyin de kime giderseniz gidin bence. Hayatımda baktırdığıma pişman olduğum birkaç falcıdan bir tanesiydi. Bence acaip itici ve kötü elektriği olan bir insan, söylediklerini yargılıyor ve akıl vermeye kalkıyor. Para verip bir de üzerine aşağılanıyorsunuz. Söyledikleri de sözde beş sene sonrasına ait şeyler, ben kimsenin o kadar uzak geleceği hissedebildiğini sanmıyorum. Niye ağzının payını verip kalkmadım diye hala kızarım kendime. Serkan’a hiç gitmedim, Kuzey ve Toprakla ilgili herkes farklı bir şey demiş ama ikisi de denenebilir derim ben.
Toprak dışında ben laf cafe Çiğdem ve Mi cafe Hande’yi beğenirim. Kuzey konusunda ise çok kararsızım. İyi gününe denk gelirsen memnun kalırsın ama kimi zaman da başından savar, o zaman sinir eder insanı.Senin önerdiğin var mı peki?
symbol serkan ve kuzey aralarinda baktirdigim isimler. hangisi iyi derseniz bende ikiside basarili degildi serkan cok cok kisa bakiyor dedikleri cikmisti ama kisa vadeli ve oyle vurucu bir tespiti olmamisti. Kuzeyse karalamak icin cok erken ama cok genel bir faldi dediklerine zaman var henuz cikmadi sadece bir ayrinti verdi tutturdu oda oyle harfler ki herkes te var :) emre yi de baska uyemiz begenmemis toprak kaliyor sanirim size geriye.Merhaba. 2 hafta önce Almira enfal'de fal baktırdım. Direk isim veriyor. Bana mayısı bekle dedi gerçi ama ben dayanamıcam. (İsim verdi ama dedikleri çıkacak mı, çıkmayacak'mı mayıs geldiğinde görücem.) Burada araştırdığım kadarıyla Mandal cafe toprak, North cafe kuzey, Melekler kahvesi Emre, Symbol cafe serkan. Sizce hangisi daha iyi?
Toprağa giderim o zaman:)symbol serkan ve kuzey aralarinda baktirdigim isimler. hangisi iyi derseniz bende ikiside basarili degildi serkan cok cok kisa bakiyor dedikleri cikmisti ama kisa vadeli ve oyle vurucu bir tespiti olmamisti. Kuzeyse karalamak icin cok erken ama cok genel bir faldi dediklerine zaman var henuz cikmadi sadece bir ayrinti verdi tutturdu oda oyle harfler ki herkes te var :) emre yi de baska uyemiz begenmemis toprak kaliyor sanirim size geriye.
Bana ikisinin de olumlu dediği şey olumsuz sonuçlandı..maalesef ikisi de çok pembeciToprak dışında ben laf cafe Çiğdem ve Mi cafe Hande’yi beğenirim. Kuzey konusunda ise çok kararsızım. İyi gününe denk gelirsen memnun kalırsın ama kimi zaman da başından savar, o zaman sinir eder insanı.
Bana iş ile ilgili söylediği tarih geçeli 2-3 hafta oldu, ayrıca özel hayat için olumlu konuşmuştu, ikisi de olmadıÇıkan fal haberi veriyorum: Hande iş için mayıs ayını vermişti. Bugün itibariyle işe alındım
Çıkan fal haberi veriyorum: Hande iş için mayıs ayını vermişti. Bugün itibariyle işe alındım
Hande hangi cafede hangi semtçok sevindim canım yaa işte bnada tam tutmuştu hande
Evet yine randevu almanız gerekiyorHande mi cafede bakıyordu sanırım. Eskiden randevulu gidiliyordu yoğunluktan yine öyle mi bilgi verirseniz sevinirim
Mi cafe’de, tarot 50 liraydı.Hande hangi kafe de bakıyor ve ne kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?