- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmemKızlar kuzeyin dedikleri çıkıyor mu ne durumdasınız
Kızlar kuzeyin dedikleri çıkıyor mu ne durumdasınız
adi nedirbana atarmısın bılgılerını
canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmem
bana da atin lütfenherkese selam
filiz hanımın numarasını ben de almak istiyorum...bana mail atabilir misiniz ve telefondan bakıyor mu??
teşekkürler...
anladim canim valla bir kez daha gidicem bakalim tutturacak mi yarin barişicaz sözde eger yarin çikarsa paylasicam burdanBana herseferinde fatklı harfler verdi. şahsen hem özel hayat hem iş hem başkalaıryla ilgili
canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmem
anladim canim valla bir kez daha gidicem bakalim tutturacak mi yarin barişicaz sözde eger yarin çikarsa paylasicam burdan
tarihler her falda sarkqbilir canım bunu göz önüne al bana çoı ilginç. bir. şekilde 3 kere tarihiyle çıktı 1kez bayagı srkmıştı o sıralar ben çok negatif vesvese halinde idim ondan sarktı.. birde anlamadıhım şey sen 1yıl evvel baktırdın ya ozmna kadar hiçbirşey yaşamadnmı sevgilin ile ilgili
evet.mesela uzun ilişki demişti bana ben o cocukla asla uzun ilişki dusunmuyordum 1 sene oldu ama bakalim tekrar gitmek gerek.
aynen oldu aşkim.ben uzun ilişki dusunmuyordum ama 1 sene sevgili olduk persembe ayrildik.hande nasil?Oldumu yani ilşkiniz orasını anlamamıştım
evlilik dıyen varmı
handeye baktırdınmı
aynen oldu aşkim.ben uzun ilişki dusunmuyordum ama 1 sene sevgili olduk persembe ayrildik.hande nasil?
Bana daha önce e r k n harflerini vermişti ama kule olan bi ülke falan hiç duymadım kimseye dediğini.canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmem
kendisi bakarken not almistim harflerimiz birebir ayni. su yok bu yok diyince kalan harfler baska biri demisti ve herkeste olabilecek harfler. daha oncede soyledim kotulemek istemiyorum sma tecrubemiz ayni ve cokta etkilenmedim kendisinden. utandirirsa paylasacagim.canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?