İstanbul'da Fal - Falcılar

Kızlar kuzeyin dedikleri çıkıyor mu ne durumdasınız
canim kuzeye ben ilk bir sene once gittim.bana e r a n harfleri vermisti ve uzun ilişki demişti inanmaamiştim ve kule olan bir ülkeye gideceksiniz demişti.gecen hafta tesadufen tekrar gittim tekrar ayni harfleri verdi ve ayni şeyleri soyledi.burdan okuduguma gore de genelde herkese ayni harfleri veriyor ayni şeyleri soyluyor ben cok basarili bulmadim şahsen.ama onun dişida guzel durum analizi yapiyor cok ilgilenmedi ama maksimum on dakika surdu tavsiye etmem

Bana herseferinde fatklı harfler verdi. şahsen hem özel hayat hem iş hem başkalaıryla ilgili

kizlar ben de bir sürü falciya gittim deneyimlerimi paylaşmak istiyorum.besiktas kuzey,tuzla fikriye,bebek semi,beylikduzu sevgin aklima gelenler.kuzeyin bir sene sonra dediklerinin aynisini soylemesi enteresan geldi.ama onun disinda ilgisiz biraz ve cok kisa bakiyor.3 gün icerisinde veya 23 ünde sevgilimle barisacagimi soyledi.yarin 23 ü cikarsa haber vericem sizlere.onun disinda fikriye asla bu cocukla bir sey olmaz senin hayatina 5 sene sonra ufuk isimli biri girecek evleneceksin demişti.daha cok var yorum yapamiyorum.ama onun disinda soyledikleri fena degildi ama bence tuzlaya gitmeye degmez.sevginden herkes memnunmuş genelde.yildizname bakiyor kur'an i kerim de kullaniyor.kaderimde ayrildigim erkek arkadasimi gordugunu ayrilmayacagimizi soyledi bilemiyorum gorucwz onun disinda guzel durum tespitleri yapiyor ama biraz pahali 250 tl verdigi tarihler de hemen hemen cikmisti.semi beyin soyledikleri de beni etkilemişti acikcasi cok kendinden emin konuşmuştu.ama belki atmosferden ve hitap şeklinden de olabilir.tarihleri cikmamişti ama barişmiştik.

Bana aynı şeyleri söylemedi. Harflerin bi kısmını bana da söyledi, ama zaten o harfler var. Kule falan söylemedi bana. Gelecek şu an için çıkacak gibi durmuyor ama çok da kötü bi fal değildi.

anladim canim valla bir kez daha gidicem bakalim tutturacak mi yarin barişicaz sözde eger yarin çikarsa paylasicam burdan

tarihler her falda sarkqbilir canım bunu göz önüne al bana çoı ilginç. bir. şekilde 3 kere tarihiyle çıktı 1kez bayagı srkmıştı o sıralar ben çok negatif vesvese halinde idim ondan sarktı.. birde anlamadıhım şey sen 1yıl evvel baktırdın ya ozmna kadar hiçbirşey yaşamadnmı sevgilin ile ilgili

evet.mesela uzun ilişki demişti bana ben o cocukla asla uzun ilişki dusunmuyordum 1 sene oldu ama bakalim tekrar gitmek gerek.

Bana daha önce e r k n harflerini vermişti ama kule olan bi ülke falan hiç duymadım kimseye dediğini.

kendisi bakarken not almistim harflerimiz birebir ayni. su yok bu yok diyince kalan harfler baska biri demisti ve herkeste olabilecek harfler. daha oncede soyledim kotulemek istemiyorum sma tecrubemiz ayni ve cokta etkilenmedim kendisinden. utandirirsa paylasacagim.

Günaydın kızlar, ben dün melekler kahvesi Koray’a gittim ama hiç memnun kalmadım. Başka neresi var isim ya da harf veren

Yok mu kimsenin önerdiği bir cafe? İstanbul avrupa yakasında oturuyorum. Cafe46 nalan gittim beğenmedim, koray'da kısa bakıyor dedikleri uymadı bana. Bi Almira cafe isim verdi ama verdiği zamana daha var yorum yapmak için erken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…