İstanbul'da Fal - Falcılar

ben de onu soyluyorum yani genelde hep herkeste olabilecek harfleri veriyor inandirici gemeri bana.

ben falci zehrayla konustum sözleştim akşam için.kehanet ce su fali bakiyormus.ilişkiler için detayli olan kehanet dedi.kartlarla çinliler gibi bakiyormus.kehanet 150 su 100 tl.telefondan bakiyor.

Zehraya az once bende ulastim. Bana kehanet falindan bahsetmedi. Ankara disinda olanlara su fali bakiyorum 100 tl dedim bende baktirmayi dusunuyorum.

Zehra hanımın eski müşterisiyim hemde baya eski lakin son 1 yıldır falan numarasını bulamıyorum banada atar mısınız rica etsem dediği her şeyi yaşayınca fellik fellik geri aramaya başladım zehrayı

bu zehraya baktiran uyeler yorumlayabilir mi bir kac arkadasla ozelden gorustum gerci ama sizinde yorumlarinizi merak ettim.

Bana 1 yıl öncesine kadar bakıyordu işte yaklaşık 1 yıl önce falan telefonum bozulduğu için numarasını kaybettim.
Bana söylediği çoğu şeyi yaşamıştım zor hatta imkansız dediğim şeyleri bile. Ama şuan ne durumda bilemiyorum.
Tekrar baktırmak istiyorum numarasını bulabilirsem.
Ben pişman olmamıştım baktırdığıma umarım bu sefer baktırdığımda da pişman olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…