ben de onu soyluyorum yani genelde hep herkeste olabilecek harfleri veriyor inandirici gemeri bana.kendisi bakarken not almistim harflerimiz birebir ayni. su yok bu yok diyince kalan harfler baska biri demisti ve herkeste olabilecek harfler. daha oncede soyledim kotulemek istemiyorum sma tecrubemiz ayni ve cokta etkilenmedim kendisinden. utandirirsa paylasacagim.
haklisiniz bende cok ahim sahim bulmadim baktigi fali genel bir faldi tabiki birsey tuttu icinden. enerji meselesidir diyelim cok memnun olanlar da var.ben de onu soyluyorum yani genelde hep herkeste olabilecek harfleri veriyor inandirici gemeri bana.
zehra dediginiz telefondan bakan son zamanlarda ve eski mesajlarda adi sikca gecen bayan mi?ben falci zehrayla konustum sözleştim akşam için.kehanet ce su fali bakiyormus.ilişkiler için detayli olan kehanet dedi.kartlarla çinliler gibi bakiyormus.kehanet 150 su 100 tl.telefondan bakiyor.
aynen canim eski mesajlarda yazmislar daha cok.tavsiye ediyorlardi bayagizehra dediginiz telefondan bakan son zamanlarda ve eski mesajlarda adi sikca gecen bayan mi?
yorumlarinizi cok merak ediyorum hakkindaki gorusler hem cok olumlu hem cok olumsuz bir kac uyeye daha danistim hatta onunla ilgili genelde olumlu konusuluyor bakalim siz nasil bulacaksiniz. ben baktirmadim kendisine henuzaynen canim eski mesajlarda yazmislar daha cok.tavsiye ediyorlardi bayagi
Numarası neben falci zehrayla konustum sözleştim akşam için.kehanet ce su fali bakiyormus.ilişkiler için detayli olan kehanet dedi.kartlarla çinliler gibi bakiyormus.kehanet 150 su 100 tl.telefondan bakiyor.
ben de onu soyluyorum yani genelde hep herkeste olabilecek harfleri veriyor inandirici gemeri bana.
ozelden yazamiyorum sana nedenseNumarası ne
evet orasi oyle.ayriyiz şu an mesela terk etti beni barişicaksinzi diyor bakalim bugun barişciaz sozdesen ama çıktı demişsin burda.. sevgili olmuşsun işte..
Allah allah niye acabasen ama çıktı demişsin burda.. sevgili olmuşsun işte..
Banada verir misin numarasınıZehraya az once bende ulastim. Bana kehanet falindan bahsetmedi. Ankara disinda olanlara su fali bakiyorum 100 tl dedim bende baktirmayi dusunuyorum.
Banada verir misin numarasını
bu zehraya baktiran uyeler yorumlayabilir mi bir kac arkadasla ozelden gorustum gerci ama sizinde yorumlarinizi merak ettim.
Attım size mesaj lütfen atar mısınız numaraSanirim yeni uye oldugun icin ozel mesaj gonderemiyorum. Sen bana mesaj yollamayi dene oradan yazayim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?