İstanbul'da Fal - Falcılar

Zehra hanımın numarasını bana da gönderebilir misiniz?

Zehra hanimin numarasini bana da gonderirmisiniz ? Aslinda eminde olamiyorum ama bana hep iliski konusunda fena patliyorlar hic biri bilemiyor garip bir sekilde

kizlar bu arada bias cafe gökçeyi yazmislar eski mesajlarda baktiraniniz var mi?
Ben bi kez baktırmıştım, fal boyunca sürekli çelişmişti. Dediği şeylerin de tam tersini yaşadım.

Kızlar bende bu gece baktıracağım zehra hanıma bende gelişmeleri yazarım size eskiden çok iyiydi ama bakalım hala iyi mi

Zehra hanimin numarasini bana da gonderirmisiniz ? Aslinda eminde olamiyorum ama bana hep iliski konusunda fena patliyorlar hic biri bilemiyor garip bir sekilde
Yalnız değilsiniz, nedense benim de aşk konusunda fallar hiç çıkmıyor :))

hiçmi çıkmadı kız:) yaaa banada çıkyr fallar ama sonu birtürlü. gelmiyor
Yok yaa aşk konusunda çıkan yok :) gerçi tarihler de gelmedi ama genellikle fallar çıkmıyor bana :))

Yalnız değilsiniz, nedense benim de aşk konusunda fallar hiç çıkmıyor :))
Ya aslinda her falimda mutlaka bir iki dedikleri cikiyor mesela kuzey is hayatimda yasayacagim seyi direk soylemisti ama ona ve digerlerine kalsa eski sevgilimle evliydik suan ama gel gorki suan baska biriyle evlilik planlari yapiyorum hic biri gormedi bunj bor tek tutku bey
Yok yaa aşk konusunda çıkan yok :) gerçi tarihler de gelmedi ama genellikle fallar çıkmıyor bana :))
bana askta bu gune kadar bir tek tutku bildi digerleri hep eski sevgilimle evlendirmisti tutku ise suan ki insani tarif etmisti ama kuzeyde iste yasayacagim seyi mesela tarihi tarihine bildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…