- 10 Mart 2010
- 2.459
- 3.228
- 723
Attım size mesaj lütfen atar mısınız numara
Aradım kehanet 150 tl dedi sence iyi mi? Bir de güzel bakıyor dimiGonderdim numarasini. Ben sevgin hanimida denemek istiyorum. Daha once deneyenler zehra ve sevginle ilgili bilgi verebilir mi
Bana kehanetten bahsetmed ya Allah Allah direk su fali dediAradım kehanet 150 tl dedi sence iyi mi? Bir de güzel bakıyor dimi
Ben bugün haber veririm sana ona göre baktırırsınBana kehanetten bahsetmed ya Allah Allah direk su fali dedi
bana akşam bakacak biraz bekleyin iyiyse söylerim öyle baktırırsınızZehra hanimin numarasini bana da gonderirmisiniz ? Aslinda eminde olamiyorum ama bana hep iliski konusunda fena patliyorlar hic biri bilemiyor garip bir sekilde
Ben bi kez baktırmıştım, fal boyunca sürekli çelişmişti. Dediği şeylerin de tam tersini yaşadım.kizlar bu arada bias cafe gökçeyi yazmislar eski mesajlarda baktiraniniz var mi?
biri iyi diyor biri kötü ben de randevu aldim ama kararsizimKızlar bende bu gece baktıracağım zehra hanıma bende gelişmeleri yazarım size eskiden çok iyiydi ama bakalım hala iyi mi
Super olur aslinda haber vermenizi bekliycembana akşam bakacak biraz bekleyin iyiyse söylerim öyle baktırırsınız
Yalnız değilsiniz, nedense benim de aşk konusunda fallar hiç çıkmıyor :))Zehra hanimin numarasini bana da gonderirmisiniz ? Aslinda eminde olamiyorum ama bana hep iliski konusunda fena patliyorlar hic biri bilemiyor garip bir sekilde
Yalnız değilsiniz, nedense benim de aşk konusunda fallar hiç çıkmıyor :))
Yok yaa aşk konusunda çıkan yok :) gerçi tarihler de gelmedi ama genellikle fallar çıkmıyor bana :))hiçmi çıkmadı kız:) yaaa banada çıkyr fallar ama sonu birtürlü. gelmiyor
Canım kaçta bakacak sana? bende çok merak ediyorum daBekleyin kızlar bana bugün bakacak. İyi değilse boşuna para vermeyin çünkü 150 tl verdim zehra hanıma
Ya aslinda her falimda mutlaka bir iki dedikleri cikiyor mesela kuzey is hayatimda yasayacagim seyi direk soylemisti ama ona ve digerlerine kalsa eski sevgilimle evliydik suan ama gel gorki suan baska biriyle evlilik planlari yapiyorum hic biri gormedi bunj bor tek tutku beyYalnız değilsiniz, nedense benim de aşk konusunda fallar hiç çıkmıyor :))
bana askta bu gune kadar bir tek tutku bildi digerleri hep eski sevgilimle evlendirmisti tutku ise suan ki insani tarif etmisti ama kuzeyde iste yasayacagim seyi mesela tarihi tarihine bildiYok yaa aşk konusunda çıkan yok :) gerçi tarihler de gelmedi ama genellikle fallar çıkmıyor bana :))
Gece 12 gibi canımCanım kaçta bakacak sana? bende çok merak ediyorum da
12 gecmis ya cok meeak ediyorum unarim begenirsiniz bosa gitmez 150 tlGece 12 gibi canım
Umutsuzluk insana her şeyi yaptırıyor maalesef bakıcak 10 dakikaya12 gecmis ya cok meeak ediyorum unarim begenirsiniz bosa gitmez 150 tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?