- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
bilemedi mi size?Ben beğenmedim kızlar sadece sıcakkanlı isterseniz baktırın
tutku nosu var mi lütfen verinYa aslinda her falimda mutlaka bir iki dedikleri cikiyor mesela kuzey is hayatimda yasayacagim seyi direk soylemisti ama ona ve digerlerine kalsa eski sevgilimle evliydik suan ama gel gorki suan baska biriyle evlilik planlari yapiyorum hic biri gormedi bunj bor tek tutku bey
bana askta bu gune kadar bir tek tutku bildi digerleri hep eski sevgilimle evlendirmisti tutku ise suan ki insani tarif etmisti ama kuzeyde iste yasayacagim seyi mesela tarihi tarihine bildi
Bakırköy Tutku muYa aslinda her falimda mutlaka bir iki dedikleri cikiyor mesela kuzey is hayatimda yasayacagim seyi direk soylemisti ama ona ve digerlerine kalsa eski sevgilimle evliydik suan ama gel gorki suan baska biriyle evlilik planlari yapiyorum hic biri gormedi bunj bor tek tutku bey
bana askta bu gune kadar bir tek tutku bildi digerleri hep eski sevgilimle evlendirmisti tutku ise suan ki insani tarif etmisti ama kuzeyde iste yasayacagim seyi mesela tarihi tarihine bildi
Evet en son 40 tl diye hatırlıyorumSymbol cafe nisantasinda fal fiyati sabit mi ne kadar?
Canım mesaj kutuna bakabilir misin ?evet su cok iyi denilen tutku nerdeyse herkes iyi demiş ona
iyi birini maalesef duymadim ama bostanci daki gulsah hanim iyi demisler eski sayfalarda ben baktirmadim belirteyim.birazdan kadıköye gideceğim önerebileceğiniz falcı var mı kızlar?
Evet Telve cafe Gülşah’ı ben de tavsiye edebilirimiyi birini maalesef duymadim ama bostanci daki gulsah hanim iyi demisler eski sayfalarda ben baktirmadim belirteyim.
oldu mu size dedikleri? veya anda soru sorarak mi ilerliyor?Evet Telve cafe Gülşah’ı ben de tavsiye edebilirim
Beğenirsen bana da söyler misin?Zehra hanima bugun baktiracaktim ama burda arkadas memnun kalmadigini soyleyince vazgectim bosuna param gitmesin. Sevgin hanimda hastaymis o yuzden bugunu iptal etti haftaici tekrar gorusup baska bir gun icin randevu alacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?