bunu bende merak ediyorum. Bir de yine bostancida hatice hanim varmis onu duyan bilen var mi? eski sayfalarda adi gecmis ama cok bilgi goremedimTelve Gülşah’a baktırıp memnun kalan var mı? Gelecekle ilgili söylediklerini yaşayan var mı?
Geçmişi anı bile bilemiyorsa gitmeye değmez herhalde, ona göre yarın gideyim diyorum. Hatice’yi ben de hiç duymadımbunu bende merak ediyorum. Bir de yine bostancida hatice hanim varmis onu duyan bilen var mi? eski sayfalarda adi gecmis ama cok bilgi goremedim
cok cok eski syfalarda bir kac kisi soylemis baska bilgi yok bende merak ettim varsa bilen bilgilendirirse iyi olur. gulsah yorumlari genelde iyi sanirim. bir kez daha sormak istedim yinedeGeçmişi anı bile bilemiyorsa gitmeye değmez herhalde, ona göre yarın gideyim diyorum. Hatice’yi ben de hiç duymadım
Senin memnun olduğun yok mu? Baktırayım bendeGeçmişi anı bile bilemiyorsa gitmeye değmez herhalde, ona göre yarın gideyim diyorum. Hatice’yi ben de hiç duymadım
Her falcıda olduğu gibi yine kimi çok iyi demiş kimi kötü demiş :) yarın bi denerim olmazsacok cok eski syfalarda bir kac kisi soylemis baska bilgi yok bende merak ettim varsa bilen bilgilendirirse iyi olur. gulsah yorumlari genelde iyi sanirim. bir kez daha sormak istedim yinede
Valla çok uzun bi süre baktırmadım, şimdi maalesef tekrar baktırmaya başladım :) son zamanlarda Hande ve kuzey iyi gibiydi, en azından tutarlı baktılar. Gelecek şu ana kadar çıkmadı hiç. Ama memnunum diyebileceğim kimse yok maalesef.Senin memnun olduğun yok mu? Baktırayım bende
İlişkim için baktırmak istiyorum ama düzgün bakan kimse yokValla çok uzun bi süre baktırmadım, şimdi maalesef tekrar baktırmaya başladım :) son zamanlarda Hande ve kuzey iyi gibiydi, en azından tutarlı baktılar. Gelecek şu ana kadar çıkmadı hiç. Ama memnunum diyebileceğim kimse yok maalesef.
Hande’nin karşı tarafla ilgili analizi güzeldi. Kuzey’in de öyle :) ama ikisi de pembeci mi diye düşünmüyor değilim.İlişkim için baktırmak istiyorum ama düzgün bakan kimse yok
denerseniz soyler misiniz? kaca bakiyor acabaHer falcıda olduğu gibi yine kimi çok iyi demiş kimi kötü demiş :) yarın bi denerim olmazsa
denerseniz soyler misiniz? kaca bakiyor acaba
Ben baktirdim ona, cikiyo soyledikleri amma zamani yalnis soyledi soylediyi oldu amaMelekler kahvesi Koray nasıl
Enerji meselesimi aceba ban cok guzel bakti ve cikanlarda olduGünaydın kızlar, ben dün melekler kahvesi Koray’a gittim ama hiç memnun kalmadım. Başka neresi var isim ya da harf veren
Bana hic bisey cikmadi!!!Kızlar yardımınıza ihtiyacım var damlalar tuğba yakın verdiği tarihler çıkıyor mu?
Almira cafe enfale gittim. Memnun kaldım Mayıs’a kadar barışacaksın dedi olacak gibi. Daha var Ankara zehrayı aradım beğenmedim. Koray’ı da beğenmedim. Var mı başka önereceğinizA cok sasirdim ben cok beyendim bana net sh
Enerji meselesimi aceba ban cok guzel bakti ve cikanlarda oldu
Kızlar yardımınıza ihtiyacım var damlalar tuğba yakın verdiği tarihler çıkıyor mu?
Bundan 1 yıl önce çok değişik birine baktırdım ama çok acımasız babamın hangi ameliyatı olacağına kadar söylüyor. O yüzden istemiyorum korkuyorum aramaya. Sadece ilişkim hakkında istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?