tuğba ile enerjisi en çok tutan benim sanırım
bana verdiği tarihler en fazla +/- 1 hafta ile çıktı ama son zamanlarda nasıl bilmiyorum. son gidişimin üstünden bir seneye yakın zaman geçti.
yakın tarihler miydi? en korkunç fal deneyimimdi ya ben çok korktum
Neresi orası hangi semt kafe ismi neyakın tarihler miydi? en korkunç fal deneyimimdi ya ben çok korktum
Forum’dan bulmuştum onu da ismini bilmiyorum sadece forum sahibiydi ve büyü vs ile ilgilendikleri için daha çok biliyordukim o?
Neresi orası hangi semt kafe ismi ne
Ne kadara bakıyorTaksim damlalar türkü evi
Ne kadara bakıyor
Merhaba tutkunun bilgisini verebilirmisin rica etsemİçlerinden benim en begendiğim nedense tutku. Susuyorsun o anlatıyor. Olumsuzu da duymak istiyorsan çat çat söyler.
Merhaba bu tutku nerde bakıyor?tutku anda çok iyi bugün an itibariyle tekrar anladım anda çok iyi
bu forum değil yani? teleFonlamı baktırdınızForum’dan bulmuştum onu da ismini bilmiyorum sadece forum sahibiydi ve büyü vs ile ilgilendikleri için daha çok biliyordu
Evet telefon ile. Ama dediğim gibi büyücü gibi bir şey enerjisi farklı. Emin olup baktırın. Ben çok etkilendim. Normal'de fal baktırmayı çok severim ama bu kadar her şeyi bilmesine gerek yok. O yüzden daha baktırmambu forum değil yani? teleFonlamı baktırdınız
ozel mesaj atar misiniz?Evet telefon ile. Ama dediğim gibi büyücü gibi bir şey enerjisi farklı. Emin olup baktırın. Ben çok etkilendim. Normal'de fal baktırmayı çok severim ama bu kadar her şeyi bilmesine gerek yok. O yüzden daha baktırmam
Ben de numarasini rica ediyorumEvet telefon ile. Ama dediğim gibi büyücü gibi bir şey enerjisi farklı. Emin olup baktırın. Ben çok etkilendim. Normal'de fal baktırmayı çok severim ama bu kadar her şeyi bilmesine gerek yok. O yüzden daha baktırmam
Bende numarasını rica edebilirmiyimEvet telefon ile. Ama dediğim gibi büyücü gibi bir şey enerjisi farklı. Emin olup baktırın. Ben çok etkilendim. Normal'de fal baktırmayı çok severim ama bu kadar her şeyi bilmesine gerek yok. O yüzden daha baktırmam
Telde bakiyorBakırköy Tutku mu
Sormadan veremem yarın sorayım dönerim sizeBende numarasını rica edebilirmiyim
Evet telefon ile. Ama dediğim gibi büyücü gibi bir şey enerjisi farklı. Emin olup baktırın. Ben çok etkilendim. Normal'de fal baktırmayı çok severim ama bu kadar her şeyi bilmesine gerek yok. O yüzden daha baktırmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?