- 10 Mart 2010
- 2.459
- 3.228
- 723
ben de telefonunu rica edeceğim, teşekkürler
Canım bi konuşayım isterse veririmben de telefonunu rica edeceğim, teşekkürler
Merhaba Ceren hanım size özelden yazamıyorum sordunuzmu acaba?Sormadan veremem yarın sorayım dönerim size
Akşam sorucam mutlaka haber veririmMerhaba Ceren hanım size özelden yazamıyorum sordunuzmu acaba?
Ben 4 sene önce tesadüfen gitmiştim kafeye baktırdım nikoya. Görüştüğüm biri için baktırmıştım banada olumsuzdu ama cıkmıstı. Bunla olmıcak sen baskasıyla olacaksın demişti oyle oldukızlar niko yu sormuştum oyle negatif bir falcı ben gormedimde duymadımda
olumsuz soylemek değil kasten negatif gibi sanki
Ben 4 sene önce tesadüfen gitmiştim kafeye baktırdım nikoya. Görüştüğüm biri için baktırmıştım banada olumsuzdu ama cıkmıstı. Bunla olmıcak sen baskasıyla olacaksın demişti oyle oldu
Ben iyiyim zaten de sizin bu çıkışınıza anlam veremedim. Ben nikoyu savunmuyorum zaten ayrıca size ne dediğini de bilemem bana negatif konuşmuş demişsiniz sadece bendede negatif konusmustu dedimbunla olmıycaksın diye her falcı diyebiliri benm kastettiğim ailendeki herkes ameliyat olcak sen kısırsın cocugun olmıycak boşancan birdahada asla evlenmiyecen gibi şeyleri bahsettiyorum canım ben sen iyimisin?
Ben bu konuda toprağı beğeniyorum. Boş ümit vermiyor.Yahu yok mu ilişki hakkında umut bağlamadan düzgün bakacak birisi? İstanbul avrupa yakası
O öyle boşver psikolojisi sağlam bozuk. Ancak millete özelden çok kötüyüm para vermesem sen baktırsan bende sana baktırıyım diye yemeye çalışır insanları. Kalbi kötü olan ne kazanır. Herkes kalbinin ekmeğini yer boşverBen iyiyim zaten de sizin bu çıkışınıza anlam veremedim. Ben nikoyu savunmuyorum zaten ayrıca size ne dediğini de bilemem bana negatif konuşmuş demişsiniz sadece bendede negatif konusmustu dedim
Neresiydi canım orası tam olarakBen bu konuda toprağı beğeniyorum. Boş ümit vermiyor.
Ne yaptın tatlım birinden bahsediyordun numarasını vermek için görüştün müYahu yok mu ilişki hakkında umut bağlamadan düzgün bakacak birisi? İstanbul avrupa yakası
Evet canım vereyim ben zamanında memnun kalmıştım bayağı oluyor. O zaman ki gibi bakıyorsa iyidir şu an nasıl bakıyor bilmiyorum bir görüş istersenNe yaptın tatlım birinden bahsediyordun numarasını vermek için görüştün mü
Baktırdıktan sonra bizede haber verir misinNe yaptın tatlım birinden bahsediyordun numarasını vermek için görüştün mü
Hepsi doğrumuydu? Hiç mi ii bişi demedi yaO zaman uzun bi ilişkim vardı 8 ay kadar daha süreceğini sonra sonlanacağını söyledi asla evlilik görmediğini söyledi babamın hastalığını söyledi. O zaman ki erkek arkadaşıma yapılan muskayı gördüğü rüyaları işte görevi askerlikti yaralanacağını vs söyledi daha çok erkek arkadaşım için baktırmak istedim ama ailem hakkında da hastalıkları falan söyleyince ben çok korktum o yüzden şu an baktırmam tekrar enerjim bitmişti kötü hissetmeye başlamıştım
Yok demedi hayat enerjim de iyice düştü. Umut vermedi belki de bilmiyorum.Hepsi doğrumuydu? Hiç mi ii bişi demedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?