İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar niko yu sormuştum oyle negatif bir falcı ben gormedimde duymadımda
olumsuz soylemek değil kasten negatif gibi sanki

kızlar niko yu sormuştum oyle negatif bir falcı ben gormedimde duymadımda
olumsuz soylemek değil kasten negatif gibi sanki
Ben 4 sene önce tesadüfen gitmiştim kafeye baktırdım nikoya. Görüştüğüm biri için baktırmıştım banada olumsuzdu ama cıkmıstı. Bunla olmıcak sen baskasıyla olacaksın demişti oyle oldu

Kızlar daha önce kadınlar kahvesinde çalışan dilek şuan nerde bilen var mı? Beşiktaşta yer açtı falan dediler ama bulamadım

bunla olmıycaksın diye her falcı diyebiliri benm kastettiğim ailendeki herkes ameliyat olcak sen kısırsın cocugun olmıycak boşancan birdahada asla evlenmiyecen gibi şeyleri bahsettiyorum canım ben sen iyimisin?

bunla olmıycaksın diye her falcı diyebiliri benm kastettiğim ailendeki herkes ameliyat olcak sen kısırsın cocugun olmıycak boşancan birdahada asla evlenmiyecen gibi şeyleri bahsettiyorum canım ben sen iyimisin?
Ben iyiyim zaten de sizin bu çıkışınıza anlam veremedim. Ben nikoyu savunmuyorum zaten ayrıca size ne dediğini de bilemem bana negatif konuşmuş demişsiniz sadece bendede negatif konusmustu dedim

Ben iyiyim zaten de sizin bu çıkışınıza anlam veremedim. Ben nikoyu savunmuyorum zaten ayrıca size ne dediğini de bilemem bana negatif konuşmuş demişsiniz sadece bendede negatif konusmustu dedim
O öyle boşver psikolojisi sağlam bozuk. Ancak millete özelden çok kötüyüm para vermesem sen baktırsan bende sana baktırıyım diye yemeye çalışır insanları. Kalbi kötü olan ne kazanır. Herkes kalbinin ekmeğini yer boşver
Değil mi Dasdar

O zaman uzun bi ilişkim vardı 8 ay kadar daha süreceğini sonra sonlanacağını söyledi asla evlilik görmediğini söyledi babamın hastalığını söyledi. O zaman ki erkek arkadaşıma yapılan muskayı gördüğü rüyaları işte görevi askerlikti yaralanacağını vs söyledi daha çok erkek arkadaşım için baktırmak istedim ama ailem hakkında da hastalıkları falan söyleyince ben çok korktum o yüzden şu an baktırmam tekrar enerjim bitmişti kötü hissetmeye başlamıştım

Hepsi doğrumuydu? Hiç mi ii bişi demedi ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…