İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben handeyide başta yanlış anlamışım pembeci diyordum çıkıyor gbi artık hande kuzey başka falcı yok bana
Kuzeyden ben de çok memnun kaldım normalde çok soru sorarım öyle bir faldı ki aklıma soru gelmediği gibi bildiği çok şey de oldu geçmiş ve düşüncelerle ilgili teşekkür ederim canım telefon için

Öylemi iyi sevindim memnun kalmana evet bende cok soru sormuyorum kuzeye

Mirza da herkesi eski sevgilisiyle evlendirenlerden mi?

Kizlar gizli mabet sitesi kurucusu Urum'a bakim yaptirdim. Fal mabedi uygulamasindan durugoru. Inanilmazdi. Simdiye kadar gecmisi guzel analiz eden bir cok falci oldu ama bu adam tarih vererek anlatti olup bitenleri. Ve verdigi tarihler birebir dogruydu ben inanamadim. Gelecekle ilgili soyledigi seylerde uzun vadeli degil yakin zamanda olacak seyler hatta engec 2 haftasi var sapma olmazsa. Tutarsa bilgi veririm

Aynen öyle reklam olmasın diye söylemek istemedim

Yillar önce fal baktirdigim falciyi tekrar buldum! Bakirkoy Laf cafede baslamis Serhat! Bu sefer telefonunu alacagim dedim vermedi :/ neyse tavsiye ederim arkadaslar... Nisanlimdan ayrilip baskasiyla evlebecegimi soylemisti. O zamab inanmamistim ve soyledigi tarihte biriyle tanistim. Su an bir kizimiz var.

Yeni mi başlamış? Ben bakırköydeyim de şu anda gitsem mi. Önceden nerde bakıyordu hiç duymadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…