Merhaba, Serhat ne kadara bakıyor acaba?Yillar önce fal baktirdigim falciyi tekrar buldum! Bakirkoy Laf cafede baslamis Serhat! Bu sefer telefonunu alacagim dedim vermedi :/ neyse tavsiye ederim arkadaslar... Nisanlimdan ayrilip baskasiyla evlebecegimi soylemisti. O zamab inanmamistim ve soyledigi tarihte biriyle tanistim. Su an bir kizimiz var.
birazdan kadıköye gideceğim önerebileceğiniz falcı var mı kızlar?
Bence çok soru sormamak lazım fallarda bakan kişi ne kadar iyi olursa olsun çok sorunca kafasımı karışıyor bilmem ya saçmalıyorlar yada çelişiyorlarÖylemi iyi sevindim memnun kalmana evet bende cok soru sormuyorum kuzeye
bunk cafe dedikleri mi? soyledikleri ckiyor mu? an gecmiste nasil?Kerim var Kadıköy'de, eskiden Meleklerde çalışıyordu. Şimdi Mozaik Kafe'de Bahariye'de. Gayet iyidir.
Çok reklam isim bulmuşlar amaKadıköy baba vangada fal baktıran oldu mu kızlar?
Tutku telefonla bakıyor dimi?Gençler geçmişte fal baktırdığım ilk etapta çıkmamış gibi gelen ve tutturamadığını söylediğim tutku için yorum yazıyorum....şimdi geçmişe dönüp bakınca verdiği zamanlar dışında olaylar onun dediği gibi gelişti ve sonuçlandı. dediği herşeyi yaşadım bana içinde o h geçen birinden geçen 1 ayla ilgili bilgi alacaksın demişti oldu, eski erkek arkadaşınla martta tekrar deneyeceksiniz 3 günde bitecek. Seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyo dedi.daha sonrasında çevrenden tamamen kaybolacak dedi. Fakat bu olaylar ocak ayında oldu.zor unutucam dedim unutursun merak etme dedi dediği gibi unuttum iyiydi bence. Tutkuda iş var :)
Size yolladım özeldenTutku’nun numarasını alabilir miyim? :)
Size yolladım özelden
Bende numarasını rica edebilirmiyim
Bir ara Bunk Kafe'deydi, evet aynı kişi. Biraz farklı bir iletişimi var ; ama söyledikleri çıkıyor. Yani bazen söylediklerini neden söylediğini anlamıyorsunuz ama sonra aslında çok önemli anın bir noktasını anlattığını fark ediyorsunuz filan. ilginç biri, denenebilir. aklınızdaki neyse direkt net sormak lazım.bunk cafe dedikleri mi? soyledikleri ckiyor mu? an gecmiste nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?