İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba, Serhat ne kadara bakıyor acaba?

Ben taaa 2013 te symboldeyken gitmistim. Sonra ortadan kayboldu. Yeniden donmus. Laf cafede 50 lira aliyorlar.

Kızlar anadolu yakasında dedikleri - vadesi çıkan bi falcı önerebilir misiniz?
Konunun 10 sayfasını falan okudum ama çok bi şey bulamadım yardımcı olursanız çook sevinirim

Gençler geçmişte fal baktırdığım ilk etapta çıkmamış gibi gelen ve tutturamadığını söylediğim tutku için yorum yazıyorum....şimdi geçmişe dönüp bakınca verdiği zamanlar dışında olaylar onun dediği gibi gelişti ve sonuçlandı. dediği herşeyi yaşadım bana içinde o h geçen birinden geçen 1 ayla ilgili bilgi alacaksın demişti oldu, eski erkek arkadaşınla martta tekrar deneyeceksiniz 3 günde bitecek. Seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyo dedi.daha sonrasında çevrenden tamamen kaybolacak dedi. Fakat bu olaylar ocak ayında oldu.zor unutucam dedim unutursun merak etme dedi dediği gibi unuttum iyiydi bence. Tutkuda iş var :)

Son düzenleme:
Tutku telefonla bakıyor dimi?

bunk cafe dedikleri mi? soyledikleri ckiyor mu? an gecmiste nasil?
Bir ara Bunk Kafe'deydi, evet aynı kişi. Biraz farklı bir iletişimi var ; ama söyledikleri çıkıyor. Yani bazen söylediklerini neden söylediğini anlamıyorsunuz ama sonra aslında çok önemli anın bir noktasını anlattığını fark ediyorsunuz filan. ilginç biri, denenebilir. aklınızdaki neyse direkt net sormak lazım.

Symbol nişantaşı’nda çalışanlar ne kadar saygısız. Telefonda azarlar gibi konuşunca mirzaya gitmekten vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…