İstanbul'da Fal - Falcılar

Merhaba kızlar fal baktırmaya gidicem. Melekler kahvesi Emre, Cafe laf Andaç, Mandal Cafe toprak hangisine gideyim?

Kerim var Kadıköy'de, eskiden Meleklerde çalışıyordu. Şimdi Mozaik Kafe'de Bahariye'de. Gayet iyidir.
BEN geçen hafta baktırdım kerim'e.Fena değildi.Baktırılabilir en azından pişman olmadım:)Şu ara baktırdığım falcılar bana hep aynı şeyi söylüyor.O yüzden denilenler çıkarsa hepsi bilmiş olacak:)Kerim de öyle.Enerjisi çok güzel ama çok pozitif .

Kızlar anadolu yakasında dedikleri - vadesi çıkan bi falcı önerebilir misiniz?
Konunun 10 sayfasını falan okudum ama çok bi şey bulamadım yardımcı olursanız çook sevinirim
Ben bu yakınlarda 3-4 falcıya gittim.En çok la porte cafe de ki kadını beğendim.FAkat adını unuttumBuraya yazmış olabilirim.İslambil tarot ve kahve üçüne aynı anda baktı.Çok şeker bi kadın..Şaşırtıcı detaylar söyledi..İsterseniz deneyin

Falı cıktı yani sevindim buna başka bilen varmıydı ? Tutku dışında

Arkadaşlar bana tutku’nun numarasını gönderebilir misiniz kendisine sorduktan sonra çooook çaresizim iyi bir falcı lazım acil

kerim bahsi geçmişken, bu adama daha önce eski yerine gittiğimde pek beğenmemiştim. şimdi bana baya etkili konuştu. hatta sevdiğinden ayrı kaldığında bazı pek de masum olmayan dualara yollara başvurup barışmışsınız, mutluluğunuz aslında o duaların sayesinde yani gururun kırılmasın ama yapay bi mutluluk filan dedi. ki gerçekten de barışmak için bazı o tarz işlere bulaşmışlığım da vardı. bunu bu kadar kendinden emin söyleyen de bi bu adam var. sanki beni tanıyor gibi baktı çok şaşırdım.

vay be. kerim nerede bakıyor acaba? ben de denemek isterim, fikirlerimi de yazarım mutlaka.

kerim randevulu mu bakıyor acaba, bir de ücreti ne kadardır? teşekkürler

Bu arada ben kadınlar kahvesi Leyla ya çok gitmişimdir özellikle aşk konusu ve yakın zamanlı çok söyledikleri çıkmıştır.Detaylı fal bakması hoşuma gidiyor.Gökeri çoğu kişi bilir bazı falları kısa zamanda çıkarken söylediği şeylerin bir kısmını da 1 sene sonra yaşamış biriyim.

uzun süre ara verdiğim için haftaya gidip baktırayım diyorum. taksim civarında önerilen kim var? son popüler olan kim?

detaylı derken nasıl bakıyor, en son ne zaman gittiniz?

Taksim sembolde cem'e fal baktırmaya gittim, yoktu. Toprak'a baktırayım dedim ve açıkçası pek de memnun kalmadım. Öncelikle çok ortalama ve yüzeysel yaklaşıyor konulara, tavrını da genel olarak olumsuz buldum. Kartlarda çıkandan ziyade seninle ilgili şeyleri yorumluyor. Şimdiye dair söylediği şeylerin büyük bir kısmı tutmuyordu. Bence fazla sorarak ve verdiğin tepkiye göre ilerlemeye çalışıyor. Pek enerjimiz uyuşmadı açıkçası. gelecekle ilgili birtakım şeyler söyledi, bana çok olurmuş gibi gelmedi; ama bakalım bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…