- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Ben de rica etsem Tutku’nun numarasını? teşekkürlerSize yolladım özelden
BEN geçen hafta baktırdım kerim'e.Fena değildi.Baktırılabilir en azından pişman olmadım:)Şu ara baktırdığım falcılar bana hep aynı şeyi söylüyor.O yüzden denilenler çıkarsa hepsi bilmiş olacak:)Kerim de öyle.Enerjisi çok güzel ama çok pozitif .Kerim var Kadıköy'de, eskiden Meleklerde çalışıyordu. Şimdi Mozaik Kafe'de Bahariye'de. Gayet iyidir.
Ben bu yakınlarda 3-4 falcıya gittim.En çok la porte cafe de ki kadını beğendim.FAkat adını unuttumKızlar anadolu yakasında dedikleri - vadesi çıkan bi falcı önerebilir misiniz?
Konunun 10 sayfasını falan okudum ama çok bi şey bulamadımyardımcı olursanız çook sevinirim
Gençler geçmişte fal baktırdığım ilk etapta çıkmamış gibi gelen ve tutturamadığını söylediğim tutku için yorum yazıyorum....şimdi geçmişe dönüp bakınca verdiği zamanlar dışında olaylar onun dediği gibi gelişti ve sonuçlandı. dediği herşeyi yaşadım bana içinde o h geçen birinden geçen 1 ayla ilgili bilgi alacaksın demişti oldu, eski erkek arkadaşınla martta tekrar deneyeceksiniz 3 günde bitecek. Seni senin onu sevdiğin kadar sevmiyo dedi.daha sonrasında çevrenden tamamen kaybolacak dedi. Fakat bu olaylar ocak ayında oldu.zor unutucam dedim unutursun merak etme dedi dediği gibi unuttum iyiydi bence. Tutkuda iş var :)
Diğerleri olumlu konuşmuştu evlilik falan demişlerdiFalı cıktı yani sevindim buna başka bilen varmıydı ? Tutku dışında
kerim bahsi geçmişken, bu adama daha önce eski yerine gittiğimde pek beğenmemiştim. şimdi bana baya etkili konuştu. hatta sevdiğinden ayrı kaldığında bazı pek de masum olmayan dualara yollara başvurup barışmışsınız, mutluluğunuz aslında o duaların sayesinde yani gururun kırılmasın ama yapay bi mutluluk filan dedi. ki gerçekten de barışmak için bazı o tarz işlere bulaşmışlığım da vardı. bunu bu kadar kendinden emin söyleyen de bi bu adam var. sanki beni tanıyor gibi baktı çok şaşırdım.
Nasıl bakıyor iyi mi TutkuTutku ne kadara bakıyor peki?
Baktırmadım ben, bilmiyorum maalesefNasıl bakıyor iyi mi Tutku
kerim randevulu mu bakıyor acaba, bir de ücreti ne kadardır? teşekkürlerkerim bahsi geçmişken, bu adama daha önce eski yerine gittiğimde pek beğenmemiştim. şimdi bana baya etkili konuştu. hatta sevdiğinden ayrı kaldığında bazı pek de masum olmayan dualara yollara başvurup barışmışsınız, mutluluğunuz aslında o duaların sayesinde yani gururun kırılmasın ama yapay bi mutluluk filan dedi. ki gerçekten de barışmak için bazı o tarz işlere bulaşmışlığım da vardı. bunu bu kadar kendinden emin söyleyen de bi bu adam var. sanki beni tanıyor gibi baktı çok şaşırdım.
detaylı derken nasıl bakıyor, en son ne zaman gittiniz?Bu arada ben kadınlar kahvesi Leyla ya çok gitmişimdir özellikle aşk konusu ve yakın zamanlı çok söyledikleri çıkmıştır.Detaylı fal bakması hoşuma gidiyor.Gökeri çoğu kişi bilir bazı falları kısa zamanda çıkarken söylediği şeylerin bir kısmını da 1 sene sonra yaşamış biriyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?