symbol toprak bana da çıkmamıştı. beğenmemiştim hiçTaksim sembolde cem'e fal baktırmaya gittim, yoktu. Toprak'a baktırayım dedim ve açıkçası pek de memnun kalmadım. Öncelikle çok ortalama ve yüzeysel yaklaşıyor konulara, tavrını da genel olarak olumsuz buldum. Kartlarda çıkandan ziyade seninle ilgili şeyleri yorumluyor. Şimdiye dair söylediği şeylerin büyük bir kısmı tutmuyordu. Bence fazla sorarak ve verdiğin tepkiye göre ilerlemeye çalışıyor. Pek enerjimiz uyuşmadı açıkçası. gelecekle ilgili birtakım şeyler söyledi, bana çok olurmuş gibi gelmedi; ama bakalım bekliyoruz.
Merhabalar yeni üye oldum arada girip okuyodum meraktan. gökere nasıl ulaşabilirim. Nerede bakıyor acaba. Rica etsem biri telefonunu verebilir mi? Yada nerede bakıyor. Yurtdışında yaşadığımdan sadece telefondan baktırabilirim. O yüzden telefonunu bana özelden atabilirseniz çok sevinirim.Bu arada ben kadınlar kahvesi Leyla ya çok gitmişimdir özellikle aşk konusu ve yakın zamanlı çok söyledikleri çıkmıştır.Detaylı fal bakması hoşuma gidiyor.Gökeri çoğu kişi bilir bazı falları kısa zamanda çıkarken söylediği şeylerin bir kısmını da 1 sene sonra yaşamış biriyim.
göker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)Merhabalar yeni üye oldum arada girip okuyodum meraktan. gökere nasıl ulaşabilirim. Nerede bakıyor acaba. Rica etsem biri telefonunu verebilir mi? Yada nerede bakıyor. Yurtdışında yaşadığımdan sadece telefondan baktırabilirim. O yüzden telefonunu bana özelden atabilirseniz çok sevinirim.
Adını çok duydumgöker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)
siz baktıralı baya olmuş. Geçmiş yazışmaları arada girip okuyorum. Ama bi bulamadım adresini ve telefonunu. En son dedim ben üye olayım. Belki birinizde vardır sansımı deneyim. bu arda kullanıcı adımı değiştirdim burchiing benim. yanlis anlasilma olmasin die soliim dedimgöker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)
hoş geldiniz seda hanımAntalyada fal seda deneyin arkadaşlar ben ve annem çok memnun kaldık çok uygun fiyata ve çok ilgili davranıyor
göker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)
Özelden bi arkadaş telefonunu gönderdi gökerin. Yurtdışında yaşıyorum ben türkiyeden arkadaşıma yolladım. Arayıp konuşacaktı. Baktırsın memnun kalırsa bende baktıracam. Çok fal baktırdım. Ama işte bu dediğim hiç kimseyi bulamadımBen sordum nazar cafeye yokmuş, orda nereye gittini bilmiyorlar
kızlar bir ara laf cafe çiğdem'e baktırmıştım, ilk falından sonra o da bozuldu. genel olarak kadınlar bana tutturamıyor. erkek ve gay falcılar bende hep daha başarılı. var mı önereceğiniz biri?
detaylı derken nasıl bakıyor, en son ne zaman gittiniz?[/Karşı tarafın düşünceleri neler yaşadığı neler hissettiği ne zaman görüşeceksin ne söyleyecek gibi hatta çevresindeki insanlar gibi her konuda detay verebiliyor
Göker hala delikanlı modunda gay gerçigöker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)
Adını çok duydum
siz baktıralı baya olmuş. Geçmiş yazışmaları arada girip okuyorum. Ama bi bulamadım adresini ve telefonunu. En son dedim ben üye olayım. Belki birinizde vardır sansımı deneyim. bu arda kullanıcı adımı değiştirdim burchiing benim. yanlis anlasilma olmasin die soliim dedim
Telefonunu yazıyorum sizeAdını çok duydum
siz baktıralı baya olmuş. Geçmiş yazışmaları arada girip okuyorum. Ama bi bulamadım adresini ve telefonunu. En son dedim ben üye olayım. Belki birinizde vardır sansımı deneyim. bu arda kullanıcı adımı değiştirdim burchiing benim. yanlis anlasilma olmasin die soliim dedim
Ayy ayşe hanım ayaküstü cevaplamıştım sedayı biz nette bulduk kendisi hem bireysel hemde wengo astrocenter da sezgi adıyla bakıyor sayfasında aklınızın almayacağı kadar yorum var yani pek ihtiyacı olmasa gerek buralarda anılmayahoş geldiniz seda hanım
Teşekkür ederimTelefonunu yazıyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?