İstanbul'da Fal - Falcılar

symbol toprak bana da çıkmamıştı. beğenmemiştim hiç

kızlar bir ara laf cafe çiğdem'e baktırmıştım, ilk falından sonra o da bozuldu. genel olarak kadınlar bana tutturamıyor. erkek ve gay falcılar bende hep daha başarılı. var mı önereceğiniz biri?

Bana symbol Nişantaşı fulya’nın söyledikleri çıkmıştı. Dün tekrar gittim, yine anı çok iyi bildi ama gelecek için dedikleri çıkar mı bilmiyorum.

Merhabalar yeni üye oldum arada girip okuyodum meraktan. gökere nasıl ulaşabilirim. Nerede bakıyor acaba. Rica etsem biri telefonunu verebilir mi? Yada nerede bakıyor. Yurtdışında yaşadığımdan sadece telefondan baktırabilirim. O yüzden telefonunu bana özelden atabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
göker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)

göker şu istiklal caddesinde ara sokaklardan birinde cafede çalışan genç çocuk değil mi ya? gerçi ben en son baktıralı 6 7 sene oldu ona şimdi orta yaşlı olmuştur:)
Adını çok duydum
siz baktıralı baya olmuş. Geçmiş yazışmaları arada girip okuyorum. Ama bi bulamadım adresini ve telefonunu. En son dedim ben üye olayım. Belki birinizde vardır sansımı deneyim. bu arda kullanıcı adımı değiştirdim burchiing benim. yanlis anlasilma olmasin die soliim dedim

Antalyada fal seda deneyin arkadaşlar ben ve annem çok memnun kaldık çok uygun fiyata ve çok ilgili davranıyor

Hoşbulduk nasıl inandırabilirim o olmadığıma mesela aynı anda görüntülü konuşma teklif edebilirim

Ben sordum nazar cafeye yokmuş, orda nereye gittini bilmiyorlar
Özelden bi arkadaş telefonunu gönderdi gökerin. Yurtdışında yaşıyorum ben türkiyeden arkadaşıma yolladım. Arayıp konuşacaktı. Baktırsın memnun kalırsa bende baktıracam. Çok fal baktırdım. Ama işte bu dediğim hiç kimseyi bulamadım Aliskanlik oldu baktirmadan duramiyorum:)

kızlar bir ara laf cafe çiğdem'e baktırmıştım, ilk falından sonra o da bozuldu. genel olarak kadınlar bana tutturamıyor. erkek ve gay falcılar bende hep daha başarılı. var mı önereceğiniz biri?

cem iyidir sahiden, kısa bakar biraz ama direkt tutuyor. sembolde değilmiş sanıyorum artık, nereye geçtiğini de söylemediler. belki biri denk gelir, yine bilinen bir yerlerde çünkü..

Telefonunu yazıyorum size

Hep aynı şeyler tekkerrür ediyor, 3-4 yeni üye aynı anda siteye üye olup kendi aralarında paslaşmalar, konuşmalar, şu Göker de arada bir patlak veren reklam mıdır nedir anlamadım gitti

benim sordugum meshur göker hani nazar çay ocagında bakan adam 2ay once gittim oraya nereye gitti. bilmiyoruz dediler şimdi bu arkds numara vercek ama dolandırıcı. gökermi. yoksa aslı mı nasıl bilebilceZki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…