İstanbul'da Fal - Falcılar

Hep aynı şeyler tekkerrür ediyor, 3-4 yeni üye aynı anda siteye üye olup kendi aralarında paslaşmalar, konuşmalar, şu Göker de arada bir patlak veren reklam mıdır nedir anlamadım gitti
Geçmiş yazışmalarda adını duyduğum için sordum. Geçmiş yazışmalar reklamsa boşa zaman ve para vermiyim. Baktıran varmı aranızda. Yada gerçekten tavsiye edebileceğiniz biri. Yurtdışında yaşadıpımdan gidemiyorum. Sadece telefonda baktırabiliyorum. Birde her yeni üyeye reklam gözğyle bakmayın. Doğrudur reklamını yapmak için üye olup konuşmalarda yapıyolardır. Ama bilgi edinmek için üye olmak gerekiyor dimi. Doğal olarak yeni üyr kategorisinde başlıyoruz. ben buraya reklam için diil sadece fal baktırmak istediğimden ve bilgi edinmek için üye oldum. İnanın insanın hevesini kaçırıyosunuz.

Son düzenleme:
Ben
Göker e çok fal baktırmış biri olarak söylediklerini birebir yaşadığım zamanlarda oldu bir sene geçmiş söylediği şeyi yaşamışım ama zaman konusuna takılmamak lazım edi yi de beğendim telefonda ama onun dediği çıkar mı bilmiyorum kuzey çook iyi yalnız anda iyiler tabi gökerin çıkan çok şeyi olduğu için bende yeri ayrı

Hep aynı şeyler tekkerrür ediyor, 3-4 yeni üye aynı anda siteye üye olup kendi aralarında paslaşmalar, konuşmalar, şu Göker de arada bir patlak veren reklam mıdır nedir anlamadım gitti
Herkes beğendiği falcıyı yazıyor sonuçta burada tutku çok şişirilmiş göker 10 kat daha iyi hakkını vermek lazım ama kimse bana Tutku'ya baktır demedi Zehra yazmışlar aynen fosss bunlar yazılıyorsa gökerin de yazılması lazım ama iyiler de tavsiye ediliyor kuzeye de bu siteden ulaştım sonuçta

benim sordugum meshur göker hani nazar çay ocagında bakan adam 2ay once gittim oraya nereye gitti. bilmiyoruz dediler şimdi bu arkds numara vercek ama dolandırıcı. gökermi. yoksa aslı mı nasıl bilebilceZki
canım bana kuzeyin telefonunu sen vermiştin çok memnun kaldığımı söylemiştim göker in numarasını veririm istersen WhatsApp tan bakıyor tanıdığına göre resmini de gönderir sana herhangibir yere bağlı değil şu anda

benim sordugum meshur göker hani nazar çay ocagında bakan adam 2ay once gittim oraya nereye gitti. bilmiyoruz dediler şimdi bu arkds numara vercek ama dolandırıcı. gökermi. yoksa aslı mı nasıl bilebilceZki
Daha önceki yazılardada nazar çay ocağı die geçiyordu evet. Onun telini istedim
göker dediğiniz bu nazar çay ocağında çalışan dimi geçmiş yazılarda öle okumuştum. Bana yolladığınız telefon onamı ait? Kuzeyide çok duydum sizden ricam onun telinide yollayabilirmisiniz:) birde erenköy şebnemi çok duydum ama galiba o telde bakmıyo. İstanbula gittiğimde onada gitmek istiyorum. Onunda teli varsa birinizde onuda alabilirmiyim. ara ara okuyodum yazıları ama bi fırsatını bulup üye olup soramadım. Şimdi toplu soruyorum

Nazarda çalışan meşhur göker kuzeyi de yazıyorum size benim bayanlarla enerjim tutmuyor bir tek Leyla diyorum ben Ayten i denedim laf cafe de bir kadın vardı biz diye konuşuyordu onu da beğenmedim mesela ama laf cafe deki Andaç ve Kuzey çok iyiydi bir de edi var dejavu dan ayrılmış onu da buradan bir arkadaş verdi telini ama ilk defa baktırdım o da iyiydiama yeni baktırdım çıkarsa yazarım

Teşekkğr ederim göndermişsiniz:) benimde bayanlaral pek enerjim tutmuyor geçenlerde istanbula geldiğimde sevgi cafede sevgi hanıma baktırmıştım. Çok genel konuşuyodu sevmedim. Bakırköydede çok gitmişliğim var suna vardı oda anı biliyo ama gelecek fos çıkmıştı. Neyse ben kuzeyle gökeri denicem. Çok sağolun

Aynen kuzeyden bende memnunum göker gerçek gökerse numarasını yaz kuzum yaa inşallah ucuz dur ama göker hande kuzey methini. çok duymuştım ama göker hiç. nasip olmadı bana peki neden ordan ayrılmış kimsede yerini bilmiyordu sen bana nosunu ve fiyatını yazsana

Kerim de 80’e bakıyormuş, bi fal için de fazla bu paralar

Dene canım bir de senin yorumunu alalım

Orası kötü bir yerdi bayanlar çok rahatsız oluyormuş nosunu yazdım canım ama fiyatını sen konuş çünkü tarot kahve su yıldızname çok fal çeşidi var fiyat ona göre değişiyor

kızlar bedelini kendim ödediğime göre kimsenin kınamasını istemiyorum. sadece bilgi sahibi olanlardan bilgi almak istiyorum. gittiğiniz güvendiğiniz falcılardan biri sevdiğinizle barışmanız için size dua muska benzeri şeyler önerse yapar mıydınzı bu birinci sorum. ikinci sorum bu tarz şeylerin günah kısmı ne boyuttadır. anlatıldığı gibi lanetli midir? ve tövbesi var mıdır ?

Bana da numarayi iletir misiniz?Tesekkurler.
Göker hala delikanlı modunda gay gerçi
Goker'in telefonunu bana da iletir misiniz?Tesekkurler.

Kerimin ve gökerin numarasını alanlar baktırdınız mı? Burdan yazarsanız bilgi sahibi oluruz?

Merhaba, bu tarz konuları konuşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok, öncelikle bunu söyleyeyim. Hepimiz insanız, nefsimize yenik düşebiliriz.
Falcılardan biri bana böyle bi şey önerse yapmazdım, şu sıralar ben de kalbimdeki kişi ile ilgili çok dua ediyorum ama hayırlısını istiyorum.
Bu tarz şeylerle dönenlerin hayırlı olmadığını, sonrasında daha kötü şekilde bittiğini duydum hep.
Birisini kendi iradesi dışında, dışarıdan müdahaleyle döndürmek onun hayatını etkilemektir bana göre, o yüzden sonucun iyi olmayacağını düşünürüm. Ama tabii ki tövbesi vardır diye düşünüyorum.
Yalnız bunlar benim düşüncem, bilgisi olanlar daha iyi aydınlatabilir. :)

P purring e katiliyorum kimsenin sizi elestirmeye veya kinamaya hakki yok acikcasi kimsenin haddine dusmez. Dogru veya yanlis sizin dogrunuz sizin yanlisinizdir. Sahsi fikrim de farkli degil bu sekilde dondurmenin sonuclari sizin acinizdan daha uzucu olabilir buyunun nihai sonucu degistirmeyecegini sadece gel gitler seklinde erteleyebilecegini dusunuyorum. Bu tarz seylere cok inanmamakla beraber onemli olanin katiksiz inanciniz oldugu fikrindeyim. Dua da boyledir. Dua edip Allah tarafindan kabul olacagindan bunun herkesin hayrina olacagindan suphe etmemek gerekir. Bazense ne yaparsak yapalim olmaz ama yine hic birsey imkansiz da degildir. Kendi fikrim bende yaptirmazdim ne yapana guvenirim ne de o sekilde gelince kalici ve hayirli olacagina. O sekilde dondurdugunuzu kimse bilmesede o bilmesede sizin icinizde hep bileceginiz gercegi de cabasi. Bu gercek sevgi sahibi olma sansinizi elinizden alir hep suphe icinde yasarsiniz. Her halikarda tercih sizindir ve bende tovbesi olduguna inaniyorum. Son olarak zorla guzellik yerine ne olursa olsun istiyor illede gelsin diyor ve cok seviyorsaniz sevgisini kazanmak icin her yolu deneyin derim bu tarz seyler yerine. Fakat dogrusu hayirlisi demek elinden geleni yaptiysaniz eninde sonunda o kisiyle veya baska bir sekilde en guzel sonuca ulasacaginiza emin olmaniz. Insan caresizken hersey mubah gelir bu sebeple uzulmeyin sadece mantikli dusundugunuzde baska yollari oldugunu goreceginize inaniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…