- 3 Mayıs 2018
- 91
- 18
- 88
Geçmiş yazışmalarda adını duyduğum için sordum. Geçmiş yazışmalar reklamsa boşa zaman ve para vermiyim. Baktıran varmı aranızda. Yada gerçekten tavsiye edebileceğiniz biri. Yurtdışında yaşadıpımdan gidemiyorum. Sadece telefonda baktırabiliyorum. Birde her yeni üyeye reklam gözğyle bakmayın. Doğrudur reklamını yapmak için üye olup konuşmalarda yapıyolardır. Ama bilgi edinmek için üye olmak gerekiyor dimi. Doğal olarak yeni üyr kategorisinde başlıyoruz. ben buraya reklam için diil sadece fal baktırmak istediğimden ve bilgi edinmek için üye oldum. İnanın insanın hevesini kaçırıyosunuz.Hep aynı şeyler tekkerrür ediyor, 3-4 yeni üye aynı anda siteye üye olup kendi aralarında paslaşmalar, konuşmalar, şu Göker de arada bir patlak veren reklam mıdır nedir anlamadım gitti
BenGeçmiş yazışmalarda adını duyduğum için sordum. Geçmiş yazışmalar reklamsa boşa zaman ve para vermiyim. Baktıran varmı aranızda. Yada gerçekten tavsiye edebileceğiniz biri. Yurtdışında yaşadıpımdan gidemiyorum. Sadece telefonda baktırabiliyorum. Birde her yeni üyeye reklam gözğyle bakmayın. Doğrudur reklamını yapmak için üye olup konuşmalarda yapıyolardır. Ama bilgi edinmek için üye olmak gerekiyor dimi. Doğal olarak yeni üyr kategorisinde başlıyoruz. ben buraya reklam için diil sadece fal baktırmak istediğimden ve bilgi edinmek için üye oldum. İnanın insanın hevesini kaçırıyosunuz.
Herkes beğendiği falcıyı yazıyor sonuçta burada tutku çok şişirilmiş göker 10 kat daha iyi hakkını vermek lazım ama kimse bana Tutku'ya baktır demedi Zehra yazmışlar aynen fosss bunlar yazılıyorsa gökerin de yazılması lazım ama iyiler de tavsiye ediliyor kuzeye de bu siteden ulaştım sonuçtaHep aynı şeyler tekkerrür ediyor, 3-4 yeni üye aynı anda siteye üye olup kendi aralarında paslaşmalar, konuşmalar, şu Göker de arada bir patlak veren reklam mıdır nedir anlamadım gitti
canım bana kuzeyin telefonunu sen vermiştin çok memnun kaldığımı söylemiştim göker in numarasını veririm istersen WhatsApp tan bakıyor tanıdığına göre resmini de gönderir sana herhangibir yere bağlı değil şu andabenim sordugum meshur göker hani nazar çay ocagında bakan adam 2ay once gittim oraya nereye gitti. bilmiyoruz dediler şimdi bu arkds numara vercek ama dolandırıcı. gökermi. yoksa aslı mı nasıl bilebilceZki
Daha önceki yazılardada nazar çay ocağı die geçiyordu evet. Onun telini istedimbenim sordugum meshur göker hani nazar çay ocagında bakan adam 2ay once gittim oraya nereye gitti. bilmiyoruz dediler şimdi bu arkds numara vercek ama dolandırıcı. gökermi. yoksa aslı mı nasıl bilebilceZki
göker dediğiniz bu nazar çay ocağında çalışan dimi geçmiş yazılarda öle okumuştum. Bana yolladığınız telefon onamı ait? Kuzeyide çok duydum sizden ricam onun telinide yollayabilirmisiniz:) birde erenköy şebnemi çok duydum ama galiba o telde bakmıyo. İstanbula gittiğimde onada gitmek istiyorum. Onunda teli varsa birinizde onuda alabilirmiyim. ara ara okuyodum yazıları ama bi fırsatını bulup üye olup soramadım. Şimdi toplu soruyorumBen
Göker e çok fal baktırmış biri olarak söylediklerini birebir yaşadığım zamanlarda oldu bir sene geçmiş söylediği şeyi yaşamışım ama zaman konusuna takılmamak lazım edi yi de beğendim telefonda ama onun dediği çıkar mı bilmiyorum kuzey çook iyi yalnız anda iyiler tabi gökerin çıkan çok şeyi olduğu için bende yeri ayrı
Nazarda çalışan meşhur göker kuzeyi de yazıyorum size benim bayanlarla enerjim tutmuyor bir tek Leyla diyorum ben Ayten i denedim laf cafe de bir kadın vardı biz diye konuşuyordu onu da beğenmedim mesela ama laf cafe deki Andaç ve Kuzey çok iyiydi bir de edi var dejavu dan ayrılmış onu da buradan bir arkadaş verdi telini ama ilk defa baktırdım o da iyiydiama yeni baktırdım çıkarsa yazarımDaha önceki yazılardada nazar çay ocağı die geçiyordu evet. Onun telini istedim
göker dediğiniz bu nazar çay ocağında çalışan dimi geçmiş yazılarda öle okumuştum. Bana yolladığınız telefon onamı ait? Kuzeyide çok duydum sizden ricam onun telinide yollayabilirmisiniz:) birde erenköy şebnemi çok duydum ama galiba o telde bakmıyo. İstanbula gittiğimde onada gitmek istiyorum. Onunda teli varsa birinizde onuda alabilirmiyim. ara ara okuyodum yazıları ama bi fırsatını bulup üye olup soramadım. Şimdi toplu soruyorum
Teşekkğr ederim göndermişsiniz:) benimde bayanlaral pek enerjim tutmuyor geçenlerde istanbula geldiğimde sevgi cafede sevgi hanıma baktırmıştım. Çok genel konuşuyodu sevmedim. Bakırköydede çok gitmişliğim var suna vardı oda anı biliyo ama gelecek fos çıkmıştı. Neyse ben kuzeyle gökeri denicem. Çok sağolunNazarda çalışan meşhur göker kuzeyi de yazıyorum size benim bayanlarla enerjim tutmuyor bir tek Leyla diyorum ben Ayten i denedim laf cafe de bir kadın vardı biz diye konuşuyordu onu da beğenmedim mesela ama laf cafe deki Andaç ve Kuzey çok iyiydi bir de edi var dejavu dan ayrılmış onu da buradan bir arkadaş verdi telini ama ilk defa baktırdım o da iyiydiama yeni baktırdım çıkarsa yazarım
canım bana kuzeyin telefonunu sen vermiştin çok memnun kaldığımı söylemiştim göker in numarasını veririm istersen WhatsApp tan bakıyor tanıdığına göre resmini de gönderir sana herhangibir yere bağlı değil şu anda
Dene canım bir de senin yorumunu alalımTeşekkğr ederim göndermişsiniz:) benimde bayanlaral pek enerjim tutmuyor geçenlerde istanbula geldiğimde sevgi cafede sevgi hanıma baktırmıştım. Çok genel konuşuyodu sevmedim. Bakırköydede çok gitmişliğim var suna vardı oda anı biliyo ama gelecek fos çıkmıştı. Neyse ben kuzeyle gökeri denicem. Çok sağolun
Orası kötü bir yerdi bayanlar çok rahatsız oluyormuş nosunu yazdım canım ama fiyatını sen konuş çünkü tarot kahve su yıldızname çok fal çeşidi var fiyat ona göre değişiyorAynen kuzeyden bende memnunum göker gerçek gökerse numarasını yaz kuzum yaa inşallah ucuz dur ama göker hande kuzey methini. çok duymuştım ama göker hiç. nasip olmadı bana peki neden ordan ayrılmış kimsede yerini bilmiyordu sen bana nosunu ve fiyatını yazsana
Orası kötü bir yerdi bayanlar çok rahatsız oluyormuş nosunu yazdım canım ama fiyatını sen konuş çünkü tarot kahve su yıldızname çok fal çeşidi var fiyat ona göre değişiyor
gerçek göker zaten ben bir tane tanıyorum nazarda çalışıyordu opeki gercekten o mu gercek göker mi
Tamamdir canim baktirdigimda haber ederimDene canım bir de senin yorumunu alalım
Özelden bi arkadaş telefonunu gönderdi gökerin. Yurtdışında yaşıyorum ben türkiyeden arkadaşıma yolladım. Arayıp konuşacaktı. Baktırsın memnun kalırsa bende baktıracam. Çok fal baktırdım. Ama işte bu dediğim hiç kimseyi bulamadımAliskanlik oldu baktirmadan duramiyorum:)
Göker hala delikanlı modunda gay gerçi
Goker'in telefonunu bana da iletir misiniz?Tesekkurler.Ben
Göker e çok fal baktırmış biri olarak söylediklerini birebir yaşadığım zamanlarda oldu bir sene geçmiş söylediği şeyi yaşamışım ama zaman konusuna takılmamak lazım edi yi de beğendim telefonda ama onun dediği çıkar mı bilmiyorum kuzey çook iyi yalnız anda iyiler tabi gökerin çıkan çok şeyi olduğu na da verir misiniz?için bende yeri ayrı
Merhaba, bu tarz konuları konuşmak yasak mı değil mi bilmiyorum ama kimsenin kimseyi kınamaya hakkı yok, öncelikle bunu söyleyeyim. Hepimiz insanız, nefsimize yenik düşebiliriz.kızlar bedelini kendim ödediğime göre kimsenin kınamasını istemiyorum. sadece bilgi sahibi olanlardan bilgi almak istiyorum. gittiğiniz güvendiğiniz falcılardan biri sevdiğinizle barışmanız için size dua muska benzeri şeyler önerse yapar mıydınzı bu birinci sorum. ikinci sorum bu tarz şeylerin günah kısmı ne boyuttadır. anlatıldığı gibi lanetli midir? ve tövbesi var mıdır ?
kızlar bedelini kendim ödediğime göre kimsenin kınamasını istemiyorum. sadece bilgi sahibi olanlardan bilgi almak istiyorum. gittiğiniz güvendiğiniz falcılardan biri sevdiğinizle barışmanız için size dua muska benzeri şeyler önerse yapar mıydınzı bu birinci sorum. ikinci sorum bu tarz şeylerin günah kısmı ne boyuttadır. anlatıldığı gibi lanetli midir? ve tövbesi var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?