- 5 Mayıs 2018
- 5
- 0
- 1
- 36
Gerçekten büyü ve büyü ile bağlama var mı ben inanmıyorum ya nedenseP purring e katiliyorum kimsenin sizi elestirmeye veya kinamaya hakki yok acikcasi kimsenin haddine dusmez. Dogru veya yanlis sizin dogrunuz sizin yanlisinizdir. Sahsi fikrim de farkli degil bu sekilde dondurmenin sonuclari sizin acinizdan daha uzucu olabilir buyunun nihai sonucu degistirmeyecegini sadece gel gitler seklinde erteleyebilecegini dusunuyorum. Bu tarz seylere cok inanmamakla beraber onemli olanin katiksiz inanciniz oldugu fikrindeyim. Dua da boyledir. Dua edip Allah tarafindan kabul olacagindan bunun herkesin hayrina olacagindan suphe etmemek gerekir. Bazense ne yaparsak yapalim olmaz ama yine hic birsey imkansiz da degildir. Kendi fikrim bende yaptirmazdim ne yapana guvenirim ne de o sekilde gelince kalici ve hayirli olacagina. O sekilde dondurdugunuzu kimse bilmesede o bilmesede sizin icinizde hep bileceginiz gercegi de cabasi. Bu gercek sevgi sahibi olma sansinizi elinizden alir hep suphe icinde yasarsiniz. Her halikarda tercih sizindir ve bende tovbesi olduguna inaniyorum. Son olarak zorla guzellik yerine ne olursa olsun istiyor illede gelsin diyor ve cok seviyorsaniz sevgisini kazanmak icin her yolu deneyin derim bu tarz seyler yerine. Fakat dogrusu hayirlisi demek elinden geleni yaptiysaniz eninde sonunda o kisiyle veya baska bir sekilde en guzel sonuca ulasacaginiza emin olmaniz. Insan caresizken hersey mubah gelir bu sebeple uzulmeyin sadece mantikli dusundugunuzde baska yollari oldugunu goreceginize inaniyorum.
İNANMAYINP purring e katiliyorum kimsenin sizi elestirmeye veya kinamaya hakki yok acikcasi kimsenin haddine dusmez. Dogru veya yanlis sizin dogrunuz sizin yanlisinizdir. Sahsi fikrim de farkli degil bu sekilde dondurmenin sonuclari sizin acinizdan daha uzucu olabilir buyunun nihai sonucu degistirmeyecegini sadece gel gitler seklinde erteleyebilecegini dusunuyorum. Bu tarz seylere cok inanmamakla beraber onemli olanin katiksiz inanciniz oldugu fikrindeyim. Dua da boyledir. Dua edip Allah tarafindan kabul olacagindan bunun herkesin hayrina olacagindan suphe etmemek gerekir. Bazense ne yaparsak yapalim olmaz ama yine hic birsey imkansiz da degildir. Kendi fikrim bende yaptirmazdim ne yapana guvenirim ne de o sekilde gelince kalici ve hayirli olacagina. O sekilde dondurdugunuzu kimse bilmesede o bilmesede sizin icinizde hep bileceginiz gercegi de cabasi. Bu gercek sevgi sahibi olma sansinizi elinizden alir hep suphe icinde yasarsiniz. Her halikarda tercih sizindir ve bende tovbesi olduguna inaniyorum. Son olarak zorla guzellik yerine ne olursa olsun istiyor illede gelsin diyor ve cok seviyorsaniz sevgisini kazanmak icin her yolu deneyin derim bu tarz seyler yerine. Fakat dogrusu hayirlisi demek elinden geleni yaptiysaniz eninde sonunda o kisiyle veya baska bir sekilde en guzel sonuca ulasacaginiza emin olmaniz. Insan caresizken hersey mubah gelir bu sebeple uzulmeyin sadece mantikli dusundugunuzde baska yollari oldugunu goreceginize inaniyorum.
İNANMAYIN
Zehrayıldız34 o da falcı arayışındayıp deyip sewgilimi döndürdüm acaba günah mı işledim diye burda yazıp dolandıran hesap @zehrayildiz34 bu kişi eminim yine sizsiniz. Ben büyü ile sewgilimi döndürdüm deyip müşteri kapıp dolandırıyosunuz A Aysebilge34 itibar etmeyin
Bütün cafe falcıları öyle, bir bakırköy enfali biraz farklı gördüm, diğerlerinin hepsi bizim kafamızdaki senaryoyu bize söylüyor, kafamızdaki polyanna düşünceleri bize tekrar söyleyip üstüne para alıyorlar, sonuç : kafamızdaki yanlış düşünceleri daha da katmerleştirip , derinlişterip belki fal baktırmasak daha kolay unutacağımız şeyleri beynimize daha çok kazıtıp unutmamızı zorlaştırıyorlar, Paranla rezil olmak buna denir, hem maddi hem manevi kayıp, SEN YİNE ŞANSLISIN, ya bunun böyle olmadığını birkaç yıl sonra görseydin, birkaç ayın değil birkaç yılın giderdi, sen yine birşeyler görüp durumun böyle olmadığını anladın, aslında şimdi gidip hepsine hesap sorsan, bu fal derler , hay allahım düştüğümüz durumlara bakHande Kuzey Nihal Fulya falan filan hepsi dün itibariyle patladı.
Hepsi duymak istediklerimizi söylüyolar.
Geçmişi biliyorlar zaten, geleceği göremezler ama, çıkarsa yine de haberimiz olsunDün kuaför de birini buldum. 10 sene önce ölen kardeşimin ismini bile verdi. Ama klasik olarak 10 güne barışacaksınız dedi çıkan bişey yok yani bakalım
Evet enfal iyi. O da bana mayıs’da barışacaksın dedi bakalımBütün cafe falcıları öyle, bir bakırköy enfali biraz farklı gördüm, diğerlerinin hepsi bizim kafamızdaki senaryoyu bize söylüyor, kafamızdaki polyanna düşünceleri bize tekrar söyleyip üstüne para alıyorlar, sonuç : kafamızdaki yanlış düşünceleri daha da katmerleştirip , derinlişterip belki fal baktırmasak daha kolay unutacağımız şeyleri beynimize daha çok kazıtıp unutmamızı zorlaştırıyorlar, Paranla rezil olmak buna denir, hem maddi hem manevi kayıp, SEN YİNE ŞANSLISIN, ya bunun böyle olmadığını birkaç yıl sonra görseydin, birkaç ayın değil birkaç yılın giderdi, sen yine birşeyler görüp durumun böyle olmadığını anladın, aslında şimdi gidip hepsine hesap sorsan, bu fal derler , hay allahım düştüğümüz durumlara bak
Aslında daha önceden de yaşamıştım bunu, sonra fal gerektirmeyecek bi ilişkim olunca hayatım çok iyiydi :) ama maalesef yine aynı batağa düşmeme sebep olan biri girdi hayatıma. Hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söyledi de dün anladım ki adamın umrunda bile değilim :))Bütün cafe falcıları öyle, bir bakırköy enfali biraz farklı gördüm, diğerlerinin hepsi bizim kafamızdaki senaryoyu bize söylüyor, kafamızdaki polyanna düşünceleri bize tekrar söyleyip üstüne para alıyorlar, sonuç : kafamızdaki yanlış düşünceleri daha da katmerleştirip , derinlişterip belki fal baktırmasak daha kolay unutacağımız şeyleri beynimize daha çok kazıtıp unutmamızı zorlaştırıyorlar, Paranla rezil olmak buna denir, hem maddi hem manevi kayıp, SEN YİNE ŞANSLISIN, ya bunun böyle olmadığını birkaç yıl sonra görseydin, birkaç ayın değil birkaç yılın giderdi, sen yine birşeyler görüp durumun böyle olmadığını anladın, aslında şimdi gidip hepsine hesap sorsan, bu fal derler , hay allahım düştüğümüz durumlara bak
İŞte o işle birşeylerin değiştiğine inanmıyorum yaptırılan kişiyi olumsuz etkiliyo o kadar. Bu tarz işlerle bağlanan aşık olanı ne gördüm be duydum bana saçma geliyo iradeyi hiç birşey etkileyemezTabi ki bedeli var. Kader değiştiriyorsun. Bunun bedeli olmaz mı? Çevrem’de yapan var
Kader değiştirmek bu kadar kolay olsaydı kaç kişinin kaderi değişirdi. Kelin ilacı olsa başına sürerdi.İŞte o işle birşeylerin değiştiğine inanmıyorum yaptırılan kişiyi olumsuz etkiliyo o kadar. Bu tarz işlerle bağlanan aşık olanı ne gördüm be duydum bana saçma geliyo iradeyi hiç birşey etkileyemez
O eskidenmiş, artık kaderi değiştirecek kadar bunu yapabilenin olduğunu düşünmüyorum, bırak kader değeştirmeyi teğet bile geçemiyorlar, sadece bu işleri kazanç kapısı yapmış , yapamadığının bile farkında olmayan, sadece birşeyler yapmaya çalışan veya hiiç yapmadan bu işten para kazanan insanlar var.....İŞte o işle birşeylerin değiştiğine inanmıyorum yaptırılan kişiyi olumsuz etkiliyo o kadar. Bu tarz işlerle bağlanan aşık olanı ne gördüm be duydum bana saçma geliyo iradeyi hiç birşey etkileyemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?