İstanbul'da Fal - Falcılar

Cantarot denilen şahistan uzak durun paragöz biri İnstagram da yaratmaya çalıştığı izlenim boş varoşun teki klasik fal tüccarı sakin onun lafına inanıp iş yapmayın

Özelime yüz resmi koyun ben size hayatınızı anlatayım.Gözler yeter.Para söz konusu bile olamaz.

Gerçekten büyü ve büyü ile bağlama var mı ben inanmıyorum ya nedense

İNANMAYIN

Zehrayıldız34 o da falcı arayışındayıp deyip sewgilimi döndürdüm acaba günah mı işledim diye burda yazıp dolandıran hesap @zehrayildiz34 bu kişi eminim yine sizsiniz. Ben büyü ile sewgilimi döndürdüm deyip müşteri kapıp dolandırıyosunuz A Aysebilge34 itibar etmeyin

melci isimli üye açık açık kendini reklamını yapana kadar bana hiçbir şey demedin. onun yalanını ortaya çıkarınca bana saldırdın demek ki ikiniz aynı kişisiniz ya da aynı yere hizmet ediyorsunuz. iftira atacaksan bile biraz daha zekice at. zamanlamayı ayarla. yazık komik duruma düşüyorsun:) o kişi olduğuma dair bir şey bulun kendimi yakayım:)

kerimin ismi bir süredir geçmiyordu, isminin geçmesi reklam mı yoksa gerçekten iyi mi?

Hande Kuzey Nihal Fulya falan filan hepsi dün itibariyle patladı.
Hepsi duymak istediklerimizi söylüyolar.

Dün kuaför de birini buldum. 10 sene önce ölen kardeşimin ismini bile verdi. Ama klasik olarak 10 güne barışacaksınız dedi çıkan bişey yok yani bakalım

Hande Kuzey Nihal Fulya falan filan hepsi dün itibariyle patladı.
Hepsi duymak istediklerimizi söylüyolar.
Bütün cafe falcıları öyle, bir bakırköy enfali biraz farklı gördüm, diğerlerinin hepsi bizim kafamızdaki senaryoyu bize söylüyor, kafamızdaki polyanna düşünceleri bize tekrar söyleyip üstüne para alıyorlar, sonuç : kafamızdaki yanlış düşünceleri daha da katmerleştirip , derinlişterip belki fal baktırmasak daha kolay unutacağımız şeyleri beynimize daha çok kazıtıp unutmamızı zorlaştırıyorlar, Paranla rezil olmak buna denir, hem maddi hem manevi kayıp, SEN YİNE ŞANSLISIN, ya bunun böyle olmadığını birkaç yıl sonra görseydin, birkaç ayın değil birkaç yılın giderdi, sen yine birşeyler görüp durumun böyle olmadığını anladın, aslında şimdi gidip hepsine hesap sorsan, bu fal derler , hay allahım düştüğümüz durumlara bak

Dün kuaför de birini buldum. 10 sene önce ölen kardeşimin ismini bile verdi. Ama klasik olarak 10 güne barışacaksınız dedi çıkan bişey yok yani bakalım
Geçmişi biliyorlar zaten, geleceği göremezler ama, çıkarsa yine de haberimiz olsun

Evet enfal iyi. O da bana mayıs’da barışacaksın dedi bakalım

Aslında daha önceden de yaşamıştım bunu, sonra fal gerektirmeyecek bi ilişkim olunca hayatım çok iyiydi :) ama maalesef yine aynı batağa düşmeme sebep olan biri girdi hayatıma. Hepsi ağız birliği yapmış gibi aynı şeyleri söyledi de dün anladım ki adamın umrunda bile değilim :))
Ha hakkını yiyemem içlerinde bi nihal biraz daha farklı konuşmuştu ama sonucu olumlu anlatmıştı :)
Falcıların hepsi tırt ya, umut tacirliği yapmaktan başka bildikleri yok.

Tabi ki bedeli var. Kader değiştiriyorsun. Bunun bedeli olmaz mı? Çevrem’de yapan var
İŞte o işle birşeylerin değiştiğine inanmıyorum yaptırılan kişiyi olumsuz etkiliyo o kadar. Bu tarz işlerle bağlanan aşık olanı ne gördüm be duydum bana saçma geliyo iradeyi hiç birşey etkileyemez

Kader değiştirmek bu kadar kolay olsaydı kaç kişinin kaderi değişirdi. Kelin ilacı olsa başına sürerdi.

O eskidenmiş, artık kaderi değiştirecek kadar bunu yapabilenin olduğunu düşünmüyorum, bırak kader değeştirmeyi teğet bile geçemiyorlar, sadece bu işleri kazanç kapısı yapmış , yapamadığının bile farkında olmayan, sadece birşeyler yapmaya çalışan veya hiiç yapmadan bu işten para kazanan insanlar var.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…