Biz ise hala bunu yaptırsak günah olurmuyu tartışıyoruz, zaten yapabilen yok, yapıyorum diye konuşan çok...bu işin ilmini düzgün alıp uygulayabilir mi bu kişiler ya, bukadar basit mi ki bu işler, cafe falcıları bile artık fal bakmaktan yeteri kazanç sağlayamadıklarını anlayıp bu işleri yapıyorum diye yeni bir kazanç kapısı oluşturdular, onlar bile bu işe soyundu yani....İnanmayın bunlara arkadaşlarO eskidenmiş, artık kaderi değiştirecek kadar bunu yapabilenin olduğunu düşünmüyorum, bırak kader değeştirmeyi teğet bile geçemiyorlar, sadece bu işleri kazanç kapısı yapmış , yapamadığının bile farkında olmayan, sadece birşeyler yapmaya çalışan veya hiiç yapmadan bu işten para kazanan insanlar var.....
Oraya bende gittim cnm hicbfayda girmedim inanma orası bir ocak adam sadece kül veriyor yalatıyorben kozana gitmiştim düğün için kozana erken orada bir köyde bir adam varmış şifa için gidiyormuş herkes. para almıyor ne verirsen o 10- 20 TL köyde bu adam arkadaşlarım gitmiş biri bebek için biri nazar için bayada giden varmış ben de gitmek istedim ama fırsat olmadı sonra ben memlekete döndüğümde bundan bir arkadaşıma bahsettim oda Adana’dan bir arkadaşını aradı merkezde oturan bu benim söylediğimi söyledi kızda tanıyormuş.
Bir kız kısmet açıklığı için gitmiş bir ay sonra evlenmiş kızın abisi gitmiş bu telefondakonuştuğumuz işini bulmuş bir de sonradan konuşamayan bir çocuğu götürmüşler tanıdıklarına oda konuşmuş ama inanmayarak biri gitmiş ona bir şey olmamış yani bayağı meşhur biri hani öyle parayla falan yapan da değil şifa bence böylelerini ilmi var gitmeyi o kadar çok istiyorum ki
Tamamdir ulastim gokereBen bu gokere ulasamiyorum arkadaslar. Bana telefon numarasi vermistiniz yaNarkissos , B bettyboop73 eski numarasimi acaba msg attim ama ulasmadi hic.
Ben de baktırmak istiyorum size özel mesaj attım numarasını alabilmek için.Tamamdir ulastim gokereiyi biri sıcak kanlı. Ama yurtdışında olduğum için farklı bi ücrete tabi tuttu. Bana biraz yüksek geldi. O sebep türkiyeye geldiğimde baktırıcam. 1 buçuk ay sonra geliyorum zaten. Baktırdığımda bilgi veririm.
Gönderdim telini. Baktırdıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı söyleyebilirmisiniz:)Ben de baktırmak istiyorum size özel mesaj attım numarasını alabilmek için.
Tabi ki :) ben de size cevap yazdim. Cok tsklerGönderdim telini. Baktırdıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı söyleyebilirmisiniz:)
Daha onceki yazismalarda adini cok duydugum icin baktirmak istedim kendisine. Iyimi kotumu bilmiyorum ben baktirmadim. Bugun konustum kendisiyle ama bana yurtdisinda yasadigim icin baya yuksek fiyat verdi. Bende turkiyeye geldigimde baktiririm ozaman dedim. Yani baktirmadigim icin bilmiyorum iyimi kotumuGöker kim iyi bakıyor mu
Ben uzun zamandir baktiriyorum hatta ses kaydi da yaptiriyor zaman konusunda tutmasa bile bir sekilde dediklerini yasiyorum ben zaten gökere ulasmam yine bu site sayesinde ama enerji ayri bir olayGöker kim iyi bakıyor mu
Ben bostancı tarafında bir falcıya gittim ben böyle birşey görmedim bildiğiniz nokta atışı şiddetle tavsiye ediyorum.Bilgi için bana ulaşabilirsiniz.
Gönderdim telini. Baktırdıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı söyleyebilirmisiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?