İstanbul'da Fal - Falcılar

Biz ise hala bunu yaptırsak günah olurmuyu tartışıyoruz, zaten yapabilen yok, yapıyorum diye konuşan çok...bu işin ilmini düzgün alıp uygulayabilir mi bu kişiler ya, bukadar basit mi ki bu işler, cafe falcıları bile artık fal bakmaktan yeteri kazanç sağlayamadıklarını anlayıp bu işleri yapıyorum diye yeni bir kazanç kapısı oluşturdular, onlar bile bu işe soyundu yani....İnanmayın bunlara arkadaşlar

ben kozana gitmiştim düğün için kozana erken orada bir köyde bir adam varmış şifa için gidiyormuş herkes. para almıyor ne verirsen o 10- 20 TL köyde bu adam arkadaşlarım gitmiş biri bebek için biri nazar için bayada giden varmış ben de gitmek istedim ama fırsat olmadı sonra ben memlekete döndüğümde bundan bir arkadaşıma bahsettim oda Adana’dan bir arkadaşını aradı merkezde oturan bu benim söylediğimi söyledi kızda tanıyormuş.

Bir kız kısmet açıklığı için gitmiş bir ay sonra evlenmiş kızın abisi gitmiş bu telefondakonuştuğumuz işini bulmuş bir de sonradan konuşamayan bir çocuğu götürmüşler tanıdıklarına oda konuşmuş ama inanmayarak biri gitmiş ona bir şey olmamış yani bayağı meşhur biri hani öyle parayla falan yapan da değil şifa bence böylelerini ilmi var gitmeyi o kadar çok istiyorum ki

Ben bostancı tarafında bir falcıya gittim ben böyle birşey görmedim bildiğiniz nokta atışı şiddetle tavsiye ediyorum.Bilgi için bana ulaşabilirsiniz.

Oraya bende gittim cnm hicbfayda girmedim inanma orası bir ocak adam sadece kül veriyor yalatıyor

Nisan bitimiyle rahatça söyleyebilirim ki Kuzey'in falı çıkmadı...

burası hacı hoca ve reklam başlığı olmuş. birine büyü yaptırırken o kişinin iradesiyle oynuyorsunuz. ayrıldığınız biri size böyle bir şey yapsa, sevmediğiniz halde ve iradeniz dışında ona gitseydiniz ne hissederdiniz acaba? empati gerçekten çok önemli bir şey, iyice emin oldum.

Merhaba arkadaşlar, Taksim semboldeki Cem oradan ayrılmış. Nereye gittiğini bilen, telefonunu ya da mail adresini bilen var mı?

Ben bu gokere ulasamiyorum arkadaslar. Bana telefon numarasi vermistiniz ya Narkissos , B bettyboop73 eski numarasimi acaba msg attim ama ulasmadi hic.
Tamamdir ulastim gokere iyi biri sıcak kanlı. Ama yurtdışında olduğum için farklı bi ücrete tabi tuttu. Bana biraz yüksek geldi. O sebep türkiyeye geldiğimde baktırıcam. 1 buçuk ay sonra geliyorum zaten. Baktırdığımda bilgi veririm.

Ben de baktırmak istiyorum size özel mesaj attım numarasını alabilmek için.

Göker kim iyi bakıyor mu
Daha onceki yazismalarda adini cok duydugum icin baktirmak istedim kendisine. Iyimi kotumu bilmiyorum ben baktirmadim. Bugun konustum kendisiyle ama bana yurtdisinda yasadigim icin baya yuksek fiyat verdi. Bende turkiyeye geldigimde baktiririm ozaman dedim. Yani baktirmadigim icin bilmiyorum iyimi kotumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…