Kizlar gizli mabet sitesi kurucusu Urum'a bakim yaptirdim. Fal mabedi uygulamasindan durugoru. Inanilmazdi. Simdiye kadar gecmisi guzel analiz eden bir cok falci oldu ama bu adam tarih vererek anlatti olup bitenleri. Ve verdigi tarihler birebir dogruydu ben inanamadim. Gelecekle ilgili soyledigi seylerde uzun vadeli degil yakin zamanda olacak seyler hatta engec 2 haftasi var sapma olmazsa. Tutarsa bilgi veririm
Merhaba Ceren hanım size özelden yazamıyorum sordunuzmu acaba?
Ne kadara bakıyorBen uzun zamandir baktiriyorum hatta ses kaydi da yaptiriyor zaman konusunda tutmasa bile bir sekilde dediklerini yasiyorum ben zaten gökere ulasmam yine bu site sayesinde ama enerji ayri bir olay
Tatlım bana da haber verir misinTutku’yu randevu saatinde biz mi arıyoruz, yoksa o mu arayacak? Ay ilk kez telefonda baktırıcam, çok heyecanlıyım
Tabii ki, baktırınca haber veririm hemenTatlım bana da haber verir misin
Randevun kaç’da? Sabırsızlanıyorum Bende Görkem’e baktırmayı düşünüyorum ama sen iyi dersen tutku’ya baktırırımTabii ki, baktırınca haber veririm hemen
Randevum 4’te de ben mi aramalıyım o mu arayacak heyecan yaptımRandevun kaç’da? Sabırsızlanıyorum Bende Görkem’e baktırmayı düşünüyorum ama sen iyi dersen tutku’ya baktırırım
Hahahah sen ara benceRandevum 4’te de ben mi aramalıyım o mu arayacak heyecan yaptım
Randevum 4’te de ben mi aramalıyım o mu arayacak heyecan yaptım
Ben tutku’ya baktıracağım, onun numarasını mı istiyosunuz :)kızlar ben de numarasını bekliyorum
Çeşitli falları var kahve tarot su çingene yıldızname bazen ikili de oluyor fiyatı kendisine sormak daha doğru olurNe kadara bakıyor
Ben tutku’ya baktıracağım, onun numarasını mı istiyosunuz :)
Göker’in lafı da çok geçiyo bu aralar, acaba o mu dedim :) gönderiyorum size Tutku’nun numarasını :)evet tabii ki tutku :)
Bana da gönderir misin kuzum ama senin yorumundan sonra baktırıcamGöker’in lafı da çok geçiyo bu aralar, acaba o mu dedim :) gönderiyorum size Tutku’nun numarasını :)
Gönderiyorum hemen canım :)Bana da gönderir misin kuzum ama senin yorumundan sonra baktırıcam
Canım sana mesaj atılmıyo, önce sen bana mesaj at öyle göndereyimBana da gönderir misin kuzum ama senin yorumundan sonra baktırıcam
Canım göker İstanbul’da yaşıyormuş. Ben yurtdışı diye hatırlıyorumÇeşitli falları var kahve tarot su çingene yıldızname bazen ikili de oluyor fiyatı kendisine sormak daha doğru olur
hayır canım istanbul da yaşıyorCanım göker İstanbul’da yaşıyormuş. Ben yurtdışı diye hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?