2 vade demişti. 2 ay uzun bir süre o yüzden 2 gün yada 2 hafta diyorum demişti. Bu haftasonu 2.hafta doluyor henüz çıkmadı. Unutmaya çalışıyorum dediklerini çünkü gününü bekleyince sapma olduğuna inanıyorum.
Canım sen kime baktırdın öyle dedi2 vade demişti. 2 ay uzun bir süre o yüzden 2 gün yada 2 hafta diyorum demişti. Bu haftasonu 2.hafta doluyor henüz çıkmadı. Unutmaya çalışıyorum dediklerini çünkü gününü bekleyince sapma olduğuna inanıyorum.
Merhabalar tutkunun telini bende alabilirmiyim. Baktırdınızmı memnun kaldıysanız bende baktırmak istiyorum:)Tutku’yu randevu saatinde biz mi arıyoruz, yoksa o mu arayacak? Ay ilk kez telefonda baktırıcam, çok heyecanlıyım
Şimdi gönderiyorum size numarayı :)Merhabalar tutkunun telini bende alabilirmiyim. Baktırdınızmı memnun kaldıysanız bende baktırmak istiyorum:)
Teşekkür ederim:) sizin yorumunuzdan sonra baktırıcam ama:)Şimdi gönderiyorum size numarayı :)
Ben tarotla kahve sormuştum 50 tl dedi türkiyede olsan o fiyata bakıyorum demişti. Ama yurtdışında olduğun için 50 eur diince kalsın dedim:) zaten gelicem dedim. Bide hepsi bi arada olan paketi varmış su tarot kahve bide bişey dedi ona 200 dedi galiba yalan olmasın konışmaları sildiğim için tam hatırlamıyorum. Türkiye fiyatı tabi bu. Bana çok uçuk bi rakam verdiKızlar Göker 150 diyor su falına. Bana çok fazla geldi
Bilmiyorum bana çok fazla geldi. Gerçekten güzel bakacağını bilsem veririm ama bilemiyorum. Zehra içinde çok iyi dediler 200 TL gönderdim berbattı.Ben tarotla kahve sormuştum 50 tl dedi türkiyede olsan o fiyata bakıyorum demişti. Ama yurtdışında olduğun için 50 eur diince kalsın dedim:) zaten gelicem dedim. Bide hepsi bi arada olan paketi varmış su tarot kahve bide bişey dedi ona 200 dedi galiba yalan olmasın konışmaları sildiğim için tam hatırlamıyorum. Türkiye fiyatı tabi bu. Bana çok uçuk bi rakam verdi
Burdan bi arkadaş baktırmış bugun . A ardelenau memnun kaldım dedi bana ama daha çıkan bişi yoktur yeni olduğu için oda tam bişi diyemedi. Evet 150 çok gerçekten. Ben tarotlo kahve baktırırım 50 daha iyi bir fiyat.Bilmiyorum bana çok fazla geldi. Gerçekten güzel bakacağını bilsem veririm ama bilemiyorum. Zehra içinde çok iyi dediler 200 TL gönderdim berbattı.
Benceds çokKızlar Göker 150 diyor su falına. Bana çok fazla geldi
kim o?
Canım sen kime baktırdın öyle dedi
merhaba bostancıdaki falcı hoş geldiniz
Bu arada ben Tutkuya da baktirdim. Ama bana daha cok ogut verici geldi. Gelecekte bunlar olacak demedi sadece bence sen boyle yap dedi okadar. Cok memnun kalmadim.
Zaten aklimda yapmayi planladigim seyi yap diye tavsiye etti ama ne bileyim ya ben daha cok su zamanda sunu yasayacaksin tarzi yorumlayanlari seviyorum sanirim. Oteki turlu o fal cikmis olmuyorki zaten yonlendirdigi icin biz oyle yapmis oluyoruz bu sekilde fal tutmus mu oluyor yani?tutku hep ogut verir. zaten falın sonunda ama bu iyi birşey banada şunu şunu yaparsan şu olur kazanırsın şunu yaparsan kesinlikle eminimki bunlan gelecegin yok der ki bnemmi oylede oldu zatne yani bence dinle cnm
Tutkudan ben de memnun kalmadım hatta baktığı falda kendisi tutarsız kaldı anlık durumla ilgiliBu arada ben Tutkuya da baktirdim. Ama bana daha cok ogut verici geldi. Gelecekte bunlar olacak demedi sadece bence sen boyle yap dedi okadar. Cok memnun kalmadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?