İstanbul'da Fal - Falcılar

Tutku’ya ulaşmak çok zor galiba

kim o?

Kızlar Göker 150 diyor su falına. Bana çok fazla geldi
Ben tarotla kahve sormuştum 50 tl dedi türkiyede olsan o fiyata bakıyorum demişti. Ama yurtdışında olduğun için 50 eur diince kalsın dedim:) zaten gelicem dedim. Bide hepsi bi arada olan paketi varmış su tarot kahve bide bişey dedi ona 200 dedi galiba yalan olmasın konışmaları sildiğim için tam hatırlamıyorum. Türkiye fiyatı tabi bu. Bana çok uçuk bi rakam verdi

Bilmiyorum bana çok fazla geldi. Gerçekten güzel bakacağını bilsem veririm ama bilemiyorum. Zehra içinde çok iyi dediler 200 TL gönderdim berbattı.

Bilmiyorum bana çok fazla geldi. Gerçekten güzel bakacağını bilsem veririm ama bilemiyorum. Zehra içinde çok iyi dediler 200 TL gönderdim berbattı.
Burdan bi arkadaş baktırmış bugun . A ardelenau memnun kaldım dedi bana ama daha çıkan bişi yoktur yeni olduğu için oda tam bişi diyemedi. Evet 150 çok gerçekten. Ben tarotlo kahve baktırırım 50 daha iyi bir fiyat.

Bu arada ben Tutkuya da baktirdim. Ama bana daha cok ogut verici geldi. Gelecekte bunlar olacak demedi sadece bence sen boyle yap dedi okadar. Cok memnun kalmadim.

Bu arada ben Tutkuya da baktirdim. Ama bana daha cok ogut verici geldi. Gelecekte bunlar olacak demedi sadece bence sen boyle yap dedi okadar. Cok memnun kalmadim.

tutku hep ogut verir. zaten falın sonunda ama bu iyi birşey banada şunu şunu yaparsan şu olur kazanırsın şunu yaparsan kesinlikle eminimki bunlan gelecegin yok der ki bnemmi oylede oldu zatne yani bence dinle cnm

tutku hep ogut verir. zaten falın sonunda ama bu iyi birşey banada şunu şunu yaparsan şu olur kazanırsın şunu yaparsan kesinlikle eminimki bunlan gelecegin yok der ki bnemmi oylede oldu zatne yani bence dinle cnm
Zaten aklimda yapmayi planladigim seyi yap diye tavsiye etti ama ne bileyim ya ben daha cok su zamanda sunu yasayacaksin tarzi yorumlayanlari seviyorum sanirim. Oteki turlu o fal cikmis olmuyorki zaten yonlendirdigi icin biz oyle yapmis oluyoruz bu sekilde fal tutmus mu oluyor yani?

Kadıköy Sığınak Cafe'de Levent'e kahve falı baktırdım, çok çok çok kötüydü, benimle ilgili söylediği hiç bir şey doğru değildi, bırak geleceği anı ve geçmişi dahi bilemedi. Ekseriyetle uzak durun.

Tutkudan ben de memnun kalmadım hatta baktığı falda kendisi tutarsız kaldı anlık durumla ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…