- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Urum'dan başkası yalan sanırım... Almira cafe dediklerinin hiç birisi çıkmadı. İsim verdi ama tutan fal yok.
Artık bende ulaşamıyorum :/ Onun forumundan ulaşabilirsin sanırımşu urum a ben niye ulaşamıyorum nosu varmı cok gec randevu oluyormuş sanırım
hiçte sevmm boyle agar ulasılmaz falcıları
Bende numara var ama Urum, Yule hangisinin olduğunu bilmiyorum sorarsınız ona göre baktırırsınızUrum’a uygulama dışında nasıl ulaşabiliriz?
Rica etsem özelden gönderir misiniz bir de kaça bakıyordu?Bende numara var ama Urum, Yule hangisinin olduğunu bilmiyorum sorarsınız ona göre baktırırsınız
Bilmiyorum ben 100 e baktırdım da çok olduRica etsem özelden gönderir misiniz bir de kaça bakıyordu?
Bu falcı nerede hangi kafe acabaBilmiyorum ben 100 e baktırdım da çok oldu
Bu nerde İstanbul'da hangi cafeBen uzun zamandir baktiriyorum hatta ses kaydi da yaptiriyor zaman konusunda tutmasa bile bir sekilde dediklerini yasiyorum ben zaten gökere ulasmam yine bu site sayesinde ama enerji ayri bir olay
yorumunuzu çok merak ettim. nasıldı?Öğlen Göker'e kahve falı baktıracağım, haber veririm...
Çok beğendim güzeldiyorumunuzu çok merak ettim. nasıldı?
Nerede ve hangi cafe acaba ve numarasını banada atabilrimisnGöker’in falı beni tatmin etti. Verdiği tarihler benim kendi falcım ile tutuyor
Baktırdıktan sonra burda yorumunuzu paylaşır mısınız? Dün ben de ilk defa baktırdım ona, gerçekten hiç beklemediğim çok ilginç şeyler söyledi. O yüzden başkalarının da yorumlarını çok merak ediyorum.Kafe değil telefon’da baktı beğendim tarihler tutarlı. Birazdan Tutku’ya baktırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?