- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Tutku’yumu paylaşayım canımBaktırdıktan sonra burda yorumunuzu paylaşır mısınız? Dün ben de ilk defa baktırdım ona, gerçekten hiç beklemediğim çok ilginç şeyler söyledi. O yüzden başkalarının da yorumlarını çok merak ediyorum.
Merhaba rica etsem tutkunun telini benimle paylaşabilirsiniz eğer memnun kaldiysanzTutku’yumu paylaşayım canım
Telefon numarasını banada verebilirmsnz acaba tutkununEvet, onun falı hakkında diğer üyelerin ne düşündüğünü bilmek istiyorum. Bana hiç beklemediğim şeyler söyledi çünkü.
Şu gökere bi ben baktırmadım göker die üye oldum kendisine ulaşırım die. Fiyatta anlaşamdık bi. Kısmet diilmişGöker’in falı beni tatmin etti. Verdiği tarihler benim kendi falcım ile tutuyor
Banada yardımcı olurmusunzol acaba Göker in numarasını özelden atarmsnz yada İstanbul'da nerede hangi kafede hangi fiyata bakioŞu gökere bi ben baktırmadım göker die üye oldum kendisine ulaşırım die. Fiyatta anlaşamdık bi. Kısmet diilmişneyse istanbula geldiğimde baktırıcam inş. Birde sizin kendi falcınız kim?
Merhaba tutkunun numarasını bnde alabilirmiyim eğer memnun kaldiysanzŞimdi gönderiyorum size numarayı :)
Merhaba İstanbul'da nerede hangi kafede bakıo Görkm beyBen tarotla kahve sormuştum 50 tl dedi türkiyede olsan o fiyata bakıyorum demişti. Ama yurtdışında olduğun için 50 eur diince kalsın dedim:) zaten gelicem dedim. Bide hepsi bi arada olan paketi varmış su tarot kahve bide bişey dedi ona 200 dedi galiba yalan olmasın konışmaları sildiğim için tam hatırlamıyorum. Türkiye fiyatı tabi bu. Bana çok uçuk bi rakam verdi
Bnde fal baktiricagim ilk defa urum dediginz falcidan memnunsaniz bnde baktırmak isterim nasıl ulaşabilirim kndi forumu nerede acabaArtık bende ulaşamıyorum :/ Onun forumundan ulaşabilirsin sanırım
Gönderdim şimdi size :)Merhaba tutkunun numarasını bnde alabilirmiyim eğer memnun kaldiysanz
Özelden yolladım size bilgilerini.Banada yardımcı olurmusunzol acaba Göker in numarasını özelden atarmsnz yada İstanbul'da nerede hangi kafede hangi fiyata bakio
Yule diye biri var. Onunla aynı şeyleri söyledi hemen hemen. 22 Mayıs’a kadar zaman verdi güzeldi yani göker 50 tl verdim ama boşa gitmediEvet, onun falı hakkında diğer üyelerin ne düşündüğünü bilmek istiyorum. Bana hiç beklemediğim şeyler söyledi çünkü.
Urum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)Bnde fal baktiricagim ilk defa urum dediginz falcidan memnunsaniz bnde baktırmak isterim nasıl ulaşabilirim kndi forumu nerede acaba
Yulenin telini alabilirmiyim. Özelden msg atamadım size.Yule diye biri var. Onunla aynı şeyleri söyledi hemen hemen. 22 Mayıs’a kadar zaman verdi güzeldi yani göker 50 tl verdim ama boşa gitmedi
Bnde alabilirmiyim yulenin teliniYulenin telini alabilirmiyim. Özelden msg atamadım size.
Telini alabilirmiyim acabaUrum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)
senin falcın kimdi canım bana da telefon nosunu verir misinGöker’in falı beni tatmin etti. Verdiği tarihler benim kendi falcım ile tutuyor
Herhangi bir cafede bakmıyor ama geçici olarak sizi çağırdığı bir yer olabiliyor, eğer Taksim'e yakınsanız.Merhaba İstanbul'da nerede hangi kafede bakıo Görkm bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?