İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet, onun falı hakkında diğer üyelerin ne düşündüğünü bilmek istiyorum. Bana hiç beklemediğim şeyler söyledi çünkü.

Göker’in falı beni tatmin etti. Verdiği tarihler benim kendi falcım ile tutuyor
Şu gökere bi ben baktırmadım göker die üye oldum kendisine ulaşırım die. Fiyatta anlaşamdık bi. Kısmet diilmiş neyse istanbula geldiğimde baktırıcam inş. Birde sizin kendi falcınız kim?

Şu gökere bi ben baktırmadım göker die üye oldum kendisine ulaşırım die. Fiyatta anlaşamdık bi. Kısmet diilmiş neyse istanbula geldiğimde baktırıcam inş. Birde sizin kendi falcınız kim?
Banada yardımcı olurmusunzol acaba Göker in numarasını özelden atarmsnz yada İstanbul'da nerede hangi kafede hangi fiyata bakio

Merhaba İstanbul'da nerede hangi kafede bakıo Görkm bey

Arkadaşlar şimdi hangisi daha iyi Göker mi urum mu yoksa yule mi ona göre karar verip arayacağım hangisinden memnun kaldınız LÜTFEN CEVAP VERİRMSNZ

Merhaba İstanbul'da nerede hangi kafede bakıo Görkm bey
Herhangi bir cafede bakmıyor ama geçici olarak sizi çağırdığı bir yer olabiliyor, eğer Taksim'e yakınsanız.

Telefondan ulaşıp yüz yüze mi yoksa telefondan mı bakım yapsın, siz karar verirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…