İstanbul'da Fal - Falcılar

Arkadaşlar Urum hakkında bilgi verir misiniz? Telefon numarası varsa özelden bana yazabilir misiniz? Tşkler

Urum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)
Denizkızı, rica etsem hem Yule hem Urum'un telefon numaralarını mesaj atabilir misin? Sana ulaşmaya çalıştım ama özel mesaj gonderemedim. Bir de önce Urum mu Yule mi diye sorsak, ne dersin?

Arkadaşlar, araştırmacı kimliğimle işi çözdüm gibi :) Psychic Temple -Real Psychics uygulamasını telefona indirince Yule ve Urum'u bulabiliyorsunuz.
Yule 50 kredi, Urum 100 kredi ile bakım yapıyor. Bilgilerinize.

Güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim ilk öncelikle birde kredi demissinz ya bunu hesap nodanmi alıyorlar yoksa smsten konturlede alım varmı acaba

İndirdim uygulamayı ama urumun hangi fal türüne baktığını bulamadım yardımcı olurmsnz

Urum tel uygulamasinda hiç online olmuyor ki hep offline nezmn hangi saatlerde açık oluyor bilen varmı kızlar

Canım eminim burada benim kadar çok baktıran yoktur tutkuya ilk baktığında o dönemki durumumu bilmişti ama falda böyle çok ihtimaller üzerinden konuşuyor gibi gelmişti bana şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle olur ben yok bunu yok şunu seçeceğini görüyorum vs vs an çok net anlatıyor gelecek hep bu şekilde , sık sık fal baktırıyorum o dönem ki ilişkimle alakalı herkes barışma ve evlilik görüyordu kaderin bu diyordu , tutku çok net hatırlıyorum kaderinimizi kendi secimlerimizle yaratırız kimse neyi seçeceksin bilemez ama ben kişi ile hiç bir şekilde gelecek görmüyorum vs dedi ayrılık vs şeyler anlattı ciddende dediği gibi oldu uzun süreli bir ilişkimdi herkes evlilik diyodu ama bitti tutkunun verdiği tarihten 2 3 ay daha erken gerçekleşti bu şuan hayatımda olan kişi ve tanışacağım tarihide birebir bildi özellikle ilişkide bende ne dediyse o oldu nerdeyse iş aile vs onlarda çok çıkan net bişi yok ama o konulara odaklı hiç baktırmadım da özellikle sadece fal noktasında değil bir çok kere durumu anlamamda da bence sadece hissi değil fikirleriyle de doğru seçim yapmamda etkili oldu ama tavsiyem gece yada sabah erken baktırman öğle ve akşam saatlerinde bilmiyorum çok mu yoğun oluyor saçmalaya biliyor gerçekten , birisi yazmış bende cidden öğüt veren akıl veren falcıları sevmem ama tutkunun tavsiyelerini bir kenarda tutmak gerektiğini düşünüyorum okurda gününe denk gelirsende be dediğimi çok iyi anlayacağını düşünüyorum :) çok eskiden bir yiğit vardı o bambaşkaydı benim gözümde tutku bir tık daha üstü diye düşünüyorum hatta kuzeyde özellikle iş konusunda da kesinlikle kuzey

Tutkuda en büyük sorun çok çok kısa bakması, 8-9 dak falan, eski Yiğit için dünya kadar kötü yorum var, herkese birleşeceksin demiş, hiiç olmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…