Ben Tutku bana çıkmadığı için telefon numarasını sildim, enerjisi tutana ne mutlu...Banada yardımcı olurmusunzol acaba Göker in numarasını özelden atarmsnz yada İstanbul'da nerede hangi kafede hangi fiyata bakio
Bana da urum ve yule telefonlarını yollar mısınızArkadaşlar şimdi hangisi daha iyi Göker mi urum mu yoksa yule mi ona göre karar verip arayacağım hangisinden memnun kaldınız LÜTFEN CEVAP VERİRMSNZ
Denizkızı, rica etsem hem Yule hem Urum'un telefon numaralarını mesaj atabilir misin? Sana ulaşmaya çalıştım ama özel mesaj gonderemedim. Bir de önce Urum mu Yule mi diye sorsak, ne dersin?Urum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)
Telefonda derken arayarak falanmi yoksa uygulamayı indirip o şekilde ulaşarak mi boşuna para vermek istemiorm bilgi verirmsnzTelefon da daha iyi bakıyorlar. İyi olan Urum
Güzel bir paylaşım olmuş teşekkür ederim ilk öncelikle birde kredi demissinz ya bunu hesap nodanmi alıyorlar yoksa smsten konturlede alım varmı acabaArkadaşlar, araştırmacı kimliğimle işi çözdüm gibi :) Psychic Temple -Real Psychics uygulamasını telefona indirince Yule ve Urum'u bulabiliyorsunuz.
Yule 50 kredi, Urum 100 kredi ile bakım yapıyor. Bilgilerinize.
Urumun telefon numarasını verebilirmsnzTelefon da daha iyi bakıyorlar. İyi olan Urum
Bn telefon uygulamasını indirdim ama hangi fal türüne baktığını bulamadımUrum’a ulaşıp da fal baktırıp memnun kalmayan yok merak etme canım :)
İndirdim uygulamayı ama urumun hangi fal türüne baktığını bulamadım yardımcı olurmsnzArkadaşlar, araştırmacı kimliğimle işi çözdüm gibi :) Psychic Temple -Real Psychics uygulamasını telefona indirince Yule ve Urum'u bulabiliyorsunuz.
Yule 50 kredi, Urum 100 kredi ile bakım yapıyor. Bilgilerinize.
Arayarak canımTelefonda derken arayarak falanmi yoksa uygulamayı indirip o şekilde ulaşarak mi boşuna para vermek istemiorm bilgi verirmsnz
Banada görkerin numarasını atarmısınız ?Özelden yolladım size bilgilerini.
Baktırdıktan sonra burda yorumunuzu paylaşır mısınız? Dün ben de ilk defa baktırdım ona, gerçekten hiç beklemediğim çok ilginç şeyler söyledi. O yüzden başkalarının da yorumlarını çok merak ediyorum.
Tutkuda en büyük sorun çok çok kısa bakması, 8-9 dak falan, eski Yiğit için dünya kadar kötü yorum var, herkese birleşeceksin demiş, hiiç olmamışCanım eminim burada benim kadar çok baktıran yoktur tutkuya ilk baktığında o dönemki durumumu bilmişti ama falda böyle çok ihtimaller üzerinden konuşuyor gibi gelmişti bana şöyle olursa böyle böyle olursa şöyle olur ben yok bunu yok şunu seçeceğini görüyorum vs vs an çok net anlatıyor gelecek hep bu şekilde , sık sık fal baktırıyorum o dönem ki ilişkimle alakalı herkes barışma ve evlilik görüyordu kaderin bu diyordu , tutku çok net hatırlıyorum kaderinimizi kendi secimlerimizle yaratırız kimse neyi seçeceksin bilemez ama ben kişi ile hiç bir şekilde gelecek görmüyorum vs dedi ayrılık vs şeyler anlattı ciddende dediği gibi oldu uzun süreli bir ilişkimdi herkes evlilik diyodu ama bitti tutkunun verdiği tarihten 2 3 ay daha erken gerçekleşti bu şuan hayatımda olan kişi ve tanışacağım tarihide birebir bildi özellikle ilişkide bende ne dediyse o oldu nerdeyse iş aile vs onlarda çok çıkan net bişi yok ama o konulara odaklı hiç baktırmadım da özellikle sadece fal noktasında değil bir çok kere durumu anlamamda da bence sadece hissi değil fikirleriyle de doğru seçim yapmamda etkili oldu ama tavsiyem gece yada sabah erken baktırman öğle ve akşam saatlerinde bilmiyorum çok mu yoğun oluyor saçmalaya biliyor gerçekten , birisi yazmış bende cidden öğüt veren akıl veren falcıları sevmem ama tutkunun tavsiyelerini bir kenarda tutmak gerektiğini düşünüyorum okurda gününe denk gelirsende be dediğimi çok iyi anlayacağını düşünüyorum :) çok eskiden bir yiğit vardı o bambaşkaydı benim gözümde tutku bir tık daha üstü diye düşünüyorum hatta kuzeyde özellikle iş konusunda da kesinlikle kuzey
Tutkudan memnun kaldiniz mi pekiTutkuda en büyük sorun çok çok kısa bakması, 8-9 dak falan, eski Yiğit için dünya kadar kötü yorum var, herkese birleşeceksin demiş, hiiç olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?