İstanbul'da Fal - Falcılar

Herkesin olumlu dediği ilişki için olmayacak dedi ve olmadı , özeli bildi yani, iş ile ilgili dediği olmadı ama, ama fal bakarken hep bir fal bitsin modu vardı
Herkes urumu beğenio bayaga yorumlar çok iyi ona atmayı dusunuorm sanırım onda karar kıldım uygulamayı indirdim ama bn kredi kartı kullanmiorm kontur yükleyip sms olarak alirlarmi acaba bir o sıkıntım var birde hiç online görmedim urumu sürekli offline bilmiorm artık bakalim

Uruma ulasabilirsem kızlar bnde baktiracagim yorumlara baktım uygulamasında da çok iyi baktığı herkes çok ovuo tek bir kişi bile kötülememis 100 TL'ye kiyicam sanırım ama bir türlü online olmuo bakalım artik

Burda biraz daha reklamı yapılırsa biraz zor baktırırsın Hep yeni bir isim çıkıp beğenilince patlayana kadar ulaşılmaz oluyor , bu arada Urum'a hiç baktırmadım, şahsi yorum değildir

Ben de Urum veya Yule ye baktirmayi dusunmuyorum simdilik, vazgectim. Ara verecegim. Binnaz Abla, Telwe, Kuzey, Hande, Tutku,Mandal Toprak ve Ayten,Sutlu Kahve Neslihan, Asmin Utku, Asmin Can ve Gunes, Pendik Safiye, Edi, Goker....e yeter. Defalarca baktirdim bir kac tanesine.Rahat 4000,5000 harcamisimdir. Artik akisina birakacagim.

Bu arada Edi, 7 dk Demet ve Goker bir cogundan daha dobra, Mandal Toprak da oyle. Ha cikan eden yok henuz, ama hic olmazsa mutlu sonlarla teselli vermiyorlar.Hande, Kuzey,Nihal biraz pembe dunya. Bilginize arkadaslar

Edi nin numarası nı biri yazabilir mi. bana ya birde ulaşılmaz biri ise yazmayın boşuna ben bugn baktırmak istiyorum çünki

Tutku’ya ulaşmak biraz zor cidden, verdiği randevu saatinde de bekletiyo :)

Kızlar, Hande’ye son bir senede altı defa baktırmıştım. Bu hafta itibariyle, falının yüzde ellisi patladı,bilginize. Geri kalanı patlamasın diye dua ediyorum şimdilik. Bu arada, Asmin Neriman’a baktırıp dediklerini yaşayanlar var mı aranızda, yorumlarınızı bekliyorum.

Tutku’ya ulaşmak biraz zor cidden, verdiği randevu saatinde de bekletiyo :)
Evet, söylediği saatte msj atıp hatırlatın kendinizi, yoksa sizi unutabiliyor da. Ben ödeme yaptıktan bir hafta sonra baktırabildim. Ama hakkını yiyemem, tam 50 dk baktı. Ve saat konusunda söylenenler de doğru, gece 12’de baktı bana, enerjisi çok yüksekti. Siz de o saatlere denk gelmeye çalışın.

Yaaa bariz birsey mi oldu patladı derken randevu almıştımda bariz tersi mi. çıktı
neriman bna cıktıgı için burda önermiştim çıkmıştı ama kısa vadede sanada mı çıktu
bazen arada atıyor gbi

Ya ben telefonda fal baktırmayı beceremiyorum galiba :) benim 10 dk falan sürmüştü. Sesi gitti ara ara falan. Yüzyüze daha rahat baktırıyorum galiba :)

Hande falan bende 1 hafta önce çok güzel patladı zaten :)
Burada falı çıkanları görünce o kadar kıskanıyorum ki, benim ya hiç çıkmıyo ya da olumsuz söyledikleri çıkıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…