- 22 Nisan 2018
- 514
- 408
- 53
- 31
Evet çok bariz bir şey oldu, aklındaki erkekle barışacaksın ancak eşinden de asla boşanmayacaksın demişti. Üç gün önce boşandımYaaa bariz birsey mi oldu patladı derken randevu almıştımda bariz tersi mi. çıktı
neriman bna cıktıgı için burda önermiştim çıkmıştı ama kısa vadede sanada mı çıktu
bazen arada atıyor gbi
Evet çok bariz bir şey oldu, aklındaki erkekle barışacaksın ancak eşinden de asla boşanmayacaksın demişti. Üç gün önce boşandımBundan sonra Hande bitmiştir benim için, her ne kadar boşanma durumuna pek üzülmesem de. Ayrılmanızın üzerinden kısa bir süre geçtiyse moral bulmak için gidilebilir. Ama benim gibi müptelası olup uzun süreler boyunca Hande’yi dinlemeyin sakın. Bir aralar verdiği tarihler çıkmadıkça kalkıp tekrar gidiyordum, niye böyle bir şey yaptıysam. Asmin Neriman’ı ise pek beğenemedim, iyi konuştu ama ben inanmadım dediklerine. Bir de büyü vs mevzularına girdi ki hiç hoşlanmam.
Sana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibiEvet, söylediği saatte msj atıp hatırlatın kendinizi, yoksa sizi unutabiliyor da. Ben ödeme yaptıktan bir hafta sonra baktırabildim. Ama hakkını yiyemem, tam 50 dk baktı. Ve saat konusunda söylenenler de doğru, gece 12’de baktı bana, enerjisi çok yüksekti. Siz de o saatlere denk gelmeye çalışın.
canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorumYa ben telefonda fal baktırmayı beceremiyorum galiba :) benim 10 dk falan sürmüştü. Sesi gitti ara ara falan. Yüzyüze daha rahat baktırıyorum galiba :)
yangindan mal kacirir gibi bir hali var bakarken biran once bitsin modu cok belliSana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibi
canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorum
Tabii herkese eşit zaman ayırmalı o konuda çok haklısın. Yalnız sen 50 tl mi verdin? Çünkü burda defalarca 70 yazılmıştı, o yüzden ben de hiç sormadan 70 tl ödedim.yangindan mal kacirir gibi bir hali var bakarken biran once bitsin modu cok belli
Göker’e hiç baktırmadım, numarasını burda sormuştum ancak cevap veren olmadı. Kuzey, Toprak, Tuğba ve daha hatırlayamadığım pek çok kişi boşanacağımı söylemişti. Hande ise boşanmayacaksın, hem kocanı hem de aşık olduğun kişiyi aynı anda idare edeceksin dedi. Hiç inanmamıştım ben de, çünkü bir kere bu davranış bana çok ters. Asla yapmayacağım bir şeydi zaten. Bu arada Hande’ye sorsan çocuk benim için çıldırıyor ölüp bitiyor. Peki o halde niye benimle 1 senedir hiç konuşmuyor? Tutku çok farklı konuştu onun hisleri konusunda. Evet seni sevmiş, hala da bir şeyler hissediyor ama asla senin kadar yoğun değil dedi. Sana gelecek ama sevgiden çok mantığa oturtarak, çıkarları uğruna gelecek dedi. Kimse şimdiye kadar böyle bir yorum yapmamıştı, acaip şaşırdım açıkçası. Ve daha bir sürü ilginç şey söyledi. Ya feci derecede tırt, ya da muhteşem bir falcı. Ne olduğunu ileride anlayınca burda da yazarım mutlaka.Canım üzüldüm ama senin için hayırlı olur umarım gerçekten şok oldum konuşmuştuk seninle boşa gitmiyim ozmn bende.. kuzey ne demişti sana boşanma felan dedimş göker nasıl konuşuyor
Göker’e hiç baktırmadım, numarasını burda sormuştum ancak cevap veren olmadı. Kuzey, Toprak, Tuğba ve daha hatırlayamadığım pek çok kişi boşanacağımı söylemişti. Hande ise boşanmayacaksın, hem kocanı hem de aşık olduğun kişiyi aynı anda idare edeceksin dedi. Hiç inanmamıştım ben de, çünkü bir kere bu davranış bana çok ters. Asla yapmayacağım bir şeydi zaten.
Göker iyi bakıyor mu kizlarGökere istersen nosunu yazarım sana kaçırmışım orayı... püf nokta şurası sen boşanmayı istiyormuydun peki? falcıların tepkileri senin isteğine göre değişebilir
Numarayı özelden gönderirsen çok sevinirim. Ben boşanmayı istiyordum, eşim hiç istemiyordu. En sonunda o pes etti ve bana dava açtı.Gökere istersen nosunu yazarım sana kaçırmışım orayı... püf nokta şurası sen boşanmayı istiyormuydun peki? falcıların tepkileri senin isteğine göre değişebilir
Göker iyi bakıyor mu kizlar
Numarayı özelden gönderirsen çok sevinirim. Ben boşanmayı istiyordum, eşim hiç istemiyordu. En sonunda o pes etti ve bana dava açtı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?