İstanbul'da Fal - Falcılar

Evet çok bariz bir şey oldu, aklındaki erkekle barışacaksın ancak eşinden de asla boşanmayacaksın demişti. Üç gün önce boşandım Bundan sonra Hande bitmiştir benim için, her ne kadar boşanma durumuna pek üzülmesem de. Ayrılmanızın üzerinden kısa bir süre geçtiyse moral bulmak için gidilebilir. Ama benim gibi müptelası olup uzun süreler boyunca Hande’yi dinlemeyin sakın. Bir aralar verdiği tarihler çıkmadıkça kalkıp tekrar gidiyordum, niye böyle bir şey yaptıysam. Asmin Neriman’ı ise pek beğenemedim, iyi konuştu ama ben inanmadım dediklerine. Bir de büyü vs mevzularına girdi ki hiç hoşlanmam.

Canım üzüldüm ama senin için hayırlı olur umarım gerçekten şok oldum konuşmuştuk seninle boşa gitmiyim ozmn bende.. kuzey ne demişti sana boşanma felan dedimş göker nasıl konuşuyor

Sana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibi
Ya ben telefonda fal baktırmayı beceremiyorum galiba :) benim 10 dk falan sürmüştü. Sesi gitti ara ara falan. Yüzyüze daha rahat baktırıyorum galiba :)
canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorum

Sana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibi

canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorum
yangindan mal kacirir gibi bir hali var bakarken biran once bitsin modu cok belli

yangindan mal kacirir gibi bir hali var bakarken biran once bitsin modu cok belli
Tabii herkese eşit zaman ayırmalı o konuda çok haklısın. Yalnız sen 50 tl mi verdin? Çünkü burda defalarca 70 yazılmıştı, o yüzden ben de hiç sormadan 70 tl ödedim.

Arkadaşlar Kadıköy'de bildiğiniz bir yer var mı iyi bakan bir falcı yarın gideceğim
Yada telefon uygulamalarında hangisi daha aktifse çabuk ulasilabiliyorsa bir isim önerebilir misinz

Canım üzüldüm ama senin için hayırlı olur umarım gerçekten şok oldum konuşmuştuk seninle boşa gitmiyim ozmn bende.. kuzey ne demişti sana boşanma felan dedimş göker nasıl konuşuyor
Göker’e hiç baktırmadım, numarasını burda sormuştum ancak cevap veren olmadı. Kuzey, Toprak, Tuğba ve daha hatırlayamadığım pek çok kişi boşanacağımı söylemişti. Hande ise boşanmayacaksın, hem kocanı hem de aşık olduğun kişiyi aynı anda idare edeceksin dedi. Hiç inanmamıştım ben de, çünkü bir kere bu davranış bana çok ters. Asla yapmayacağım bir şeydi zaten. Bu arada Hande’ye sorsan çocuk benim için çıldırıyor ölüp bitiyor. Peki o halde niye benimle 1 senedir hiç konuşmuyor? Tutku çok farklı konuştu onun hisleri konusunda. Evet seni sevmiş, hala da bir şeyler hissediyor ama asla senin kadar yoğun değil dedi. Sana gelecek ama sevgiden çok mantığa oturtarak, çıkarları uğruna gelecek dedi. Kimse şimdiye kadar böyle bir yorum yapmamıştı, acaip şaşırdım açıkçası. Ve daha bir sürü ilginç şey söyledi. Ya feci derecede tırt, ya da muhteşem bir falcı. Ne olduğunu ileride anlayınca burda da yazarım mutlaka.

Son düzenleme:

Gökere istersen nosunu yazarım sana kaçırmışım orayı... püf nokta şurası sen boşanmayı istiyormuydun peki? falcıların tepkileri senin isteğine göre değişebilir

valla çook ilginç bana tüm iyi falcılar hep aynı şeyi soyluyır buna göker de eklendi
ama tutkuda aynı şeyi söylüyor sa oluru var demektir çünkü tutku olumsuzu da net soyler bence o para tutkuya yuzdeyuz değer çünkü çoo guzel tavsiye veriyor şimdi ben o tavsiyeyi düşünüorum ama tutkuda aynı seyi dior ama iki yolun var diyor genelde olumsuz olan yol çıkıyor

Gökere istersen nosunu yazarım sana kaçırmışım orayı... püf nokta şurası sen boşanmayı istiyormuydun peki? falcıların tepkileri senin isteğine göre değişebilir
Numarayı özelden gönderirsen çok sevinirim. Ben boşanmayı istiyordum, eşim hiç istemiyordu. En sonunda o pes etti ve bana dava açtı.

Numarayı özelden gönderirsen çok sevinirim. Ben boşanmayı istiyordum, eşim hiç istemiyordu. En sonunda o pes etti ve bana dava açtı.

ozmn aslında hande bilmiş birseyler ters gitmiş kader değişmiş dglerleri senn istegine gore yorum yapmış gbi birde bişey diyim mi sana hikmeti ne bılmıyorum ama boşanmayı her falcı goremıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…