- 25 Ocak 2018
- 44
- 16
- 8
- 36
Bana da 35 dk baktı
Sana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibi
canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorum
Görker 35 dakika, Tutku 40 dakika baktı canımGörker mi 35 dk baktı canım , bende denemek istiyorum görkeri son dönemlerde baktırdığım kimse anı bile bilmiyor sürekli tutkuya baktırıyorum bu yüzden ama farklı birinden de yorumlar almak istiyorum
Watsaptan falanmi msj atıp bakıo birde ödemeyi yaptıktan sonra kaç gün içinde dönüş yapioGörker mi 35 dk baktı canım , bende denemek istiyorum görkeri son dönemlerde baktırdığım kimse anı bile bilmiyor sürekli tutkuya baktırıyorum bu yüzden ama farklı birinden de yorumlar almak istiyorum
Peki 10 dakika dediğiniz süre sizi tatmin etti mi yani süre olarak değil belki ama o 10 dkka içinde söylediği şeyler net ve dogrumuydu doğruluk payı sizi memnun etti mi dier falcilari göreBen baktırmadan önce sormuştum 50 tl dedi. Ben zaten falda öyle çok soru soramam, en fazla 10 dk baktı o yüzden. Ama onun da gördüklerini anlatması lazımdı, 2 şey görünce bitmez herhalde fal.
WhatsApp’tan dönüş yapıyorGöker e msj attım ama fali bilgilendirmesi için dönüş yapmadı aramam mi gerekio
Ozmn geç cvp verio ins cok beklemem yaWhatsApp’tan dönüş yapıyor
İlk defa duydum onerdiginz falcı varmı oradaMaskot kafe varmis modada .fal bakiliyomus.hic duyan oldu mu?
Biraz önce baktım sitelerine pek tavsiye edilen bir yorumla karsilasmadimİlk defa duydum onerdiginz falcı varmı orada
bi kadin varms bakan...bende bilmiyorum nasil.arkimin arkadasi baktrms begenmsBiraz önce baktım sitelerine pek tavsiye edilen bir yorumla karsilasmadim
İsmi nedir pekibi kadin varms bakan...bende bilmiyorum nasil.arkimin arkadasi baktrms begenms
adini ogrenemedim :)İsmi nedir peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?