İstanbul'da Fal - Falcılar

Sana 50 dak baktiysa 50 tl veren bize 9 dak bakmasi kendi ayibi

canim benim de tutku 10 dak falan suruyor genede oyle 50 tlnin hakkini verdigini dusunmuyorum

Şaşırdım açıkcası banada hep uzun uzun bakar tutku belki enerji almamıştır sizden yada anınamı denk gelmediniz bilemiyorum peki on dakikada ne verebilir bilmiyorum ama bildimi ya da çıktımı falınız ?

Gökere dün akşam kahve tarota arkadaşım baktırdı. Geçmişte ve anda çok iyi diyo. Gelecekle ilgili bir kaç bişi sölemiş. Ama daha yeni çıkan bişi yok tabi. Çok memnun kalmış o yüzden bidaha gidip su falına baktırcam dio:)

Ben baktırmadan önce sormuştum 50 tl dedi. Ben zaten falda öyle çok soru soramam, en fazla 10 dk baktı o yüzden. Ama onun da gördüklerini anlatması lazımdı, 2 şey görünce bitmez herhalde fal.

Görker mi 35 dk baktı canım , bende denemek istiyorum görkeri son dönemlerde baktırdığım kimse anı bile bilmiyor sürekli tutkuya baktırıyorum bu yüzden ama farklı birinden de yorumlar almak istiyorum
Watsaptan falanmi msj atıp bakıo birde ödemeyi yaptıktan sonra kaç gün içinde dönüş yapio

Ben baktırmadan önce sormuştum 50 tl dedi. Ben zaten falda öyle çok soru soramam, en fazla 10 dk baktı o yüzden. Ama onun da gördüklerini anlatması lazımdı, 2 şey görünce bitmez herhalde fal.
Peki 10 dakika dediğiniz süre sizi tatmin etti mi yani süre olarak değil belki ama o 10 dkka içinde söylediği şeyler net ve dogrumuydu doğruluk payı sizi memnun etti mi dier falcilari göre

Göker kendi hesap numarasını vermiyor mu? Telefondan baktırmayı düşünüyorum ama anlaşamadık hesap numarası konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…