İstanbul'da Fal - Falcılar

Kuzeyin telefonunu bnde alabilirmiyim acaba

Teşekkür ederim hemen dönüş yapıyor mu peki
Rica ederim :) bilgi alma konusunda hemen dönüş yapıyo ama fal baktırmak in biraz beklemeniz gerekebilir, parayı yatırdıktan sonra randevu ayarlayıp öyle bakıyo

Rica ederim :) bilgi alma konusunda hemen dönüş yapıyo ama fal baktırmak in biraz beklemeniz gerekebilir, parayı yatırdıktan sonra randevu ayarlayıp öyle bakıyo
Valla bn dün msj attım kendisine bilgi alabilmek için saat 4 oldu hala geri dönmedi bilgi alabilmek için attım ücreti falan ama dönüş yapamadı umudumu ondanda kaybettim Göker de aynısını yaptı bildiğiniz başka biri varmı

Tutku da mı dönüş yapmadı? Göker 10 dk sonra Tutku da hemen dönmüştü bana. Tutku’yla anlaşmak gökerle anlaşmaktan biraz daha kolay aslında :) bence biraz bekleyin elbet dönüş yapar. Bi de bana Ramazan nedeniyle çok yoğunum bu aralar demişti, o yüzden geç dönebilir. Maalesef iyi birisi yok, bana fulya’nın bi falı çıkmıştı, bi de Nihal’in falının bi kısmı çıktı ama kesinlikle baktırın diyemem kimse için

Hmm anladm valla bn iki gündür ikisinide bekliorm hatta soru işareti atiorm ama yok dönüş yapmiolar tutkuyu biraz daha bekliyicm eğer gün içerisinde dönmezse silip engellerim şimdi bunu yapan parayı yatırdiktan sonra ramazndi yoğunluktu derkn bakmaz falan

TUTKU nun falini beğenen varmı birde görüntülümu konuşuyoruz yoksa normal mi ve telden biz kartlara dokunmadan nasıl Tarot bakılıo anlamadm o kısmı bn arkadas

TUTKU nun falini beğenen varmı birde görüntülümu konuşuyoruz yoksa normal mi ve telden biz kartlara dokunmadan nasıl Tarot bakılıo anlamadm o kısmı bn arkadas

Nasıl bakıyor bilmemde bir bucuk senedir forumu sürekli takip ediyorum bir çok kişi konuldu eski sayfalara bakın tutku hep vardı diğer kişiler üç günde unutuldu ama hala tutku yu konuşuyoruz bazen acaba biz fal meraklıları kişileri abartıyor gözümüzde çok mu büyütüyoruz diye düşünüyorum ama tutku hakkında öyle çok olumsuz bir şey okumadım sadece iki kişi hatırlıyorum baya kötülemişlerdi onlar bile aylar sonra tutkunun falı çıktı yazdılar yinede beklentinizi yüksek tutmayın bence oda bir falcı neticede bu arada normal konuluyoruz galiba belki görüntülüde bakıyordur bilmiyorum

Hmm anladm teşekkür ederim

Görüntülü baktığını hiç sanmıyorum, öyle olsa teklif ederdi sanırım. Arada söylüyor, şu kartlar çıktı vs diye. O senin adına kart çekerek bakıyor sanırım. Ben baktırdım ama nasıl yaptığını sormadım hiç. Burda konuşulanların arasında son umudum da Tutku bu arada. Diğerlerini artık ciddiye alamıyorum malesef. Tutku için genelde epey olumsuz konuşur denmiş, hatta ben parayı yakmak pahasına vazgeçmeyi düşünmüştüm onun falından. Fakat bana hiç beklemediğim tarzda konuştu.

Nihal’in numarası olan var mı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…