İstanbul'da Fal - Falcılar

Hmm anladm cnm peki telefonda sana ne gibi sorular soruo yani genel olarak yani bn pek telefonda konuşmayı sevmem açıkçası huy yani ne konusucagimi bilemem ne sorar nasıl devamı gelir bilmiorm acikcasi

Hmm anladm cnm peki telefonda sana ne gibi sorular soruo yani genel olarak yani bn pek telefonda konuşmayı sevmem açıkçası huy yani ne konusucagimi bilemem ne sorar nasıl devamı gelir bilmiorm acikcasi
Başta o anlatıyor sen onun anlattıklarına göre soru soruyorsun. Yani ben öyle yaptım en azından. Ama ilginç şeyler söyledi bana, kendime bile itiraf etmediğim şeyleri bildi açıkçası. Onun söyledikleri dışında kafana takılan şeyleri de sorabilirsin. Ama benim aklıma çok az soru geldi. Sanırım en iyisi önceden bir kenara yazmak kendi sormak istediklerini.

Birde o arar değilmi yoksa bizmi arıyoruz onu
Siz arıyosunuz. Ben de telefonda çok konuşmayı sevmediğim için kısa sürmüştü fal
İsmini doğum tarihini alıyo, sonra anlatmaya başlıyo. En son sorun var mı diye soruyo

Bende Tutku'yu çok beğendim gerçekçi.

Tutkuyla cumartesi günü konuştuk. Bana dediği parayı yatır pazartesi tekrardan randevu için haberleşelim dedi. Önce para sonra randevu saatini ayarlıyorum dedi. Bakalım parayı gönderdikten sonra msg atıcam. Evet geç dönüyor msglara ama beklemeye değer die düşünüyorum:)

Gönderdim özelden
Bugün size baktığında olumlu yada olumsuz nasıl memnun kalıp kalmadığınızi yazarmsnz ona göre bnde para yatirayim boşa gitmesin

Yanlız tutku değilde Göker bir numara kesinlikle deneyin pişman olmayacaksınız sok oldum bekledigime deydi tek falcm bundan sonra

Göker’le bi ben anlaşamadım galiba. Hesap numarası konusunu çözemedik nedense

Tutku’ya geçmişte baktıranlar da söyleyebilir mi ne kadar ücret verdiklerini? Yaklaşık bir senedir Tutku’dan söz ediliyor ve 70 liraya değer değmez vs diye hep bir 70tl’den söz edildiğini okumuştum ben. Hatta bir çok kişi aşırı pahalı falan demiş haklı olarak. Acaba son dönemde düşürmeye mi karar verdi ücreti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…