Hmm anladm cnm peki telefonda sana ne gibi sorular soruo yani genel olarak yani bn pek telefonda konuşmayı sevmem açıkçası huy yani ne konusucagimi bilemem ne sorar nasıl devamı gelir bilmiorm acikcasiGörüntülü baktığını hiç sanmıyorum, öyle olsa teklif ederdi sanırım. Arada söylüyor, şu kartlar çıktı vs diye. O senin adına kart çekerek bakıyor sanırım. Ben baktırdım ama nasıl yaptığını sormadım hiç. Burda konuşulanların arasında son umudum da Tutku bu arada. Diğerlerini artık ciddiye alamıyorum malesef. Tutku için genelde epey olumsuz konuşur denmiş, hatta ben parayı yakmak pahasına vazgeçmeyi düşünmüştüm onun falından. Fakat bana hiç beklemediğim tarzda konuştu.
Birde o arar değilmi yoksa bizmi arıyoruz onuHmm anladm cnm peki telefonda sana ne gibi sorular soruo yani genel olarak yani bn pek telefonda konuşmayı sevmem açıkçası huy yani ne konusucagimi bilemem ne sorar nasıl devamı gelir bilmiorm acikcasi
Başta o anlatıyor sen onun anlattıklarına göre soru soruyorsun. Yani ben öyle yaptım en azından. Ama ilginç şeyler söyledi bana, kendime bile itiraf etmediğim şeyleri bildi açıkçası. Onun söyledikleri dışında kafana takılan şeyleri de sorabilirsin. Ama benim aklıma çok az soru geldi. Sanırım en iyisi önceden bir kenara yazmak kendi sormak istediklerini.Hmm anladm cnm peki telefonda sana ne gibi sorular soruo yani genel olarak yani bn pek telefonda konuşmayı sevmem açıkçası huy yani ne konusucagimi bilemem ne sorar nasıl devamı gelir bilmiorm acikcasi
Siz arıyosunuz. Ben de telefonda çok konuşmayı sevmediğim için kısa sürmüştü falBirde o arar değilmi yoksa bizmi arıyoruz onu
O sana bir saat söyleyecek, o saatte sen en iyisi bir msj at ona. Ben ses çıkarmadığım için tam bir hafta sarktı bana fal bakmasıBirde o arar değilmi yoksa bizmi arıyoruz onu
Bana da numarasını yollar mısınız?TeşekkkürlerGönderdim telini. Baktırdıktan sonra memnun kalıp kalmadığınızı söyleyebilirmisiniz:)
Bende Tutku'yu çok beğendim gerçekçi.Görüntülü baktığını hiç sanmıyorum, öyle olsa teklif ederdi sanırım. Arada söylüyor, şu kartlar çıktı vs diye. O senin adına kart çekerek bakıyor sanırım. Ben baktırdım ama nasıl yaptığını sormadım hiç. Burda konuşulanların arasında son umudum da Tutku bu arada. Diğerlerini artık ciddiye alamıyorum malesef. Tutku için genelde epey olumsuz konuşur denmiş, hatta ben parayı yakmak pahasına vazgeçmeyi düşünmüştüm onun falından. Fakat bana hiç beklemediğim tarzda konuştu.
Bana da öyle geldi. Umarım söyledikleri gerçekleşirBende Tutku'yu çok beğendim gerçekçi.
Gönderdim özeldenBana da numarasını yollar mısınız?Teşekkkürler
Gönderdim özelden
Bugün size baktığında olumlu yada olumsuz nasıl memnun kalıp kalmadığınızi yazarmsnz ona göre bnde para yatirayim boşa gitmesinTutkuyla cumartesi günü konuştuk. Bana dediği parayı yatır pazartesi tekrardan randevu için haberleşelim dedi. Önce para sonra randevu saatini ayarlıyorum dedi. Bakalım parayı gönderdikten sonra msg atıcam. Evet geç dönüyor msglara ama beklemeye değer die düşünüyorum:)
Yanlız tutku değilde Göker bir numara kesinlikle deneyin pişman olmayacaksınız sok oldum bekledigime deydi tek falcm bundan sonra
Bana 50 deditutku 50 liraya mı bakıyor 70 liraya mı?
Tutku nun numarasını verir misin banaSiz arıyosunuz. Ben de telefonda çok konuşmayı sevmediğim için kısa sürmüştü fal
İsmini doğum tarihini alıyo, sonra anlatmaya başlıyo. En son sorun var mı diye soruyo
Tutku nun numarasını alabilir miyimRica ederim :) bilgi alma konusunda hemen dönüş yapıyo ama fal baktırmak in biraz beklemeniz gerekebilir, parayı yatırdıktan sonra randevu ayarlayıp öyle bakıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?