İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de hep 70 tl diye hatırlıyorum, hatta birisi özel mesajdan da 70 tl demişti ücret için. Ben yine de tutku’ya bi sorayım dedim, 50 tl dedi ben de 50 yatırdım. 70 tl yatırınca bi şey demedi mi sana Tutku?

Bugün size baktığında olumlu yada olumsuz nasıl memnun kalıp kalmadığınızi yazarmsnz ona göre bnde para yatirayim boşa gitmesin
Görüştüm bana yarın için 12.30 a randevu verdi. Baktırdıktan sonra bilgi veririm. Memnun kalırsam baktırırsınız tabiki boşa para vermiş olmayın:)

Ben de hep 70 tl diye hatırlıyorum, hatta birisi özel mesajdan da 70 tl demişti ücret için. Ben yine de tutku’ya bi sorayım dedim, 50 tl dedi ben de 50 yatırdım. 70 tl yatırınca bi şey demedi mi sana Tutku?
Hiç bir şey demedi hahhahahh. Ama yine de kızmadım çünkü galiba son dönemde baktığı herkesten çok daha uzun baktı bana. Yine de bir daha arıyacak olursam aklımda olsun da baştan sorayım fiyatı.

tutku kim kızlar ilk defa duydum.çıkanı çok var mı??
Tutku kaynak diye birisi. Instagramı falan da var, hemen stalkladım telefonda bakıyo, ya da istanbuldaysanız sanırım Avrupa yakasında bakıyo. Memnun kalanlar varmış, falı çıktı diyenler var, benim 2 ay sonra belli olacak :)

Hiç bir şey demedi hahhahahh. Ama yine de kızmadım çünkü galiba son dönemde baktığı herkesten çok daha uzun baktı bana. Yine de bir daha arıyacak olursam aklımda olsun da baştan sorayım fiyatı.
Yani neden 70 tl yatırdın demesi lazımdı aslında, ya bi de nasıl o kadar uzun baktı ben mi beceremedim baktırmayı acaba

kızzz sana guzel birşey söyledi galiba sevinçlisin..

kızzz sana guzel birşey söyledi galiba sevinçlisin..
Yok ya, aşk konusunda çok da güzel şeyler söylemedi ama artık çok da takmadığım için sallamadım, daha doğrusu olumsuz olarak düşünmedim :))

kızlar tutku telefonda bakıyor diye yorumlarını dikkatli okumamıştım. sizce nasıl, genellikle olumsuz mu konuşuyor?baktıracağım ve çok merak ettim

kızlar tutku telefonda bakıyor diye yorumlarını dikkatli okumamıştım. sizce nasıl, genellikle olumsuz mu konuşuyor?baktıracağım ve çok merak ettim
Bana olumsuz olarak söyledi. Ama şöyle bi şey var, şu an için olumsuz diye düşündüğümüz şey belki de bizim için en hayırlı olandır. Öyle moralin bozulsun diye pat pat olumsuz konuşan falcılardan değil ama, onu söyleyebilirim. En azından bir kez denenebilir diye düşünüyorum Tutku için

Valla kizlar bugün onada baktirdim ama fiyaskoydu bnm için 22 dkka sürdü bitirmeyi de bn istedim zaten çünkü bnmle alakası olmayan şeyleri söyleyip durdu geçmişti su varmı ( atiorm ) hayır yok öle birşey yaşamadım diorm illa var dio 5 kez farklı olaylar adına aynı şeyi söyledi hadi konusunu gelince a ve e harfi yahu zaten hemen hemen herkesin isminde bir a ve e hadi var çok genel di

Valla kizlar bugün tutkuyada onada baktirdim ama fiyaskoydu bnm için 22 dkka sürdü bitirmeyi de bn istedim zaten çünkü bnmle alakası olmayan şeyleri söyleyip durdu geçmişti su varmı ( atiorm ) hayır yok öle birşey yaşamadım diorm illa var dio 5 kez farklı olaylar adına aynı şeyi söyledi hadi konusunu gelince a ve e harfi yahu zaten hemen hemen herkesin isminde bir a ve e hadi var çok genel di

Tutku nun numarasını yollar mısın

Biz de uzun bakacağını bilsek 100 tl hatyta fazla bile verirdik...ne kadar köfte o kadar ekmek zihniyetiyle çalışıyor herhalde Tutku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…