İstanbul'da Fal - Falcılar

Bu güne kadar hiç sesli harf söylediğini görmedim belki enerjisi tutmadı sizinlede bu gün baktırdım demenize şaşırdım gönderilere baktım da görkeri ve tutkuyu ufak ufak kötülemenin yerini yapıyorsunuz gibi geldi baktırdım demeniz çok ilgincime geldi sabahtan beri arıyorum yazıyorum telefonu kapalıydı akşam üzeri açtı , sabahtan beri randevu almaya çalışıyorum gündüz hiç telde almadığını cafede çok yoğun olduğunu söyledi o kadar ısrarıma rağmen bana veriği randevu 21.30 ilk beni alacakmış hafta sonuda hiç baktığını görmedim bu gün ilk beni alacaksa telefonda acaba nezaman baktırdınız hayır bana yalan söylediysede yüzüne vururum tutkunun çok ihtiyacım vardı ve dünya para kazandı benden bu güne kadar fakat sorun sizde gibi geliyor bana

Tutku bana da harf verdi, sesli harf de vardı içinde. Ama harfler tuttu, gerçi her isimde olabilecek harfler var zaten adamın isminde
Ayrıca 70 tl yatırınca bi şey dememesi ayıp bence. 50 tl yatırana 10 dk 70 tl yatırana 50 dk sistemi mi var?
Yalnız M Marjilyus sen bana dün Tutku’yu da göker’i de cevap vermedikleri için sildiğini söylemiştin. Göker’i bilmiyorum da tutku’dan aynı gün içinde randevu alıp baktırmak biraz zor gibi. Tutarsız gibi söylediklerin.

Belki aynı günde alabilirde ben bin kere aradım ve yazdım o yüzden tutarsız geldi bana süreklide baktırdığım için aramızda iyi bir iletişim var yalan söyleyeceğini sanmıyorum bana açıkcası

Bn gorkermi numarasını sildim tutkuyu beklemiştim hesabına parasını yatırdım 2 gün sonra döndü bana çok abartılacak bir falcı gibi gelmedi sadece snnkiler çıkmış olabilir belki ama dier gittiğim yerler gibiydi geçmiş fiyaskoydu zaten bilmiorm bnvegenmedim tabi bnm görüşüm sadece belirtmek istedim başka bir falcı bildiğiniz varmı kizlar

Bn kimseyi kotulememis arkadaşım bn beğenmediğimi dile getirip başka falcı önerisi olan varmı die sordum ayrıca zaten 2 gün önce randevuyu almıştım bn 1 gün olduğunuda kim çıkardı hesabına para yatırdiktan sonra 1 gündür ulasamiorm dedin bn sadece nezmn görüştünüz konusuna gelecek olursam da telde konuşmadık bz yüz yüze konuştuk bnde belirttim beğenmediğimi cafede oda sorun çıkarmadı zaten iade edebilirm paranızı dedi olay bundan ibaret büyüyecek birşey yokki bunda amacım ( başka falcı oneriniz varmiydi )

Olabilir tabii ki :) yok benimkiler de daha çıkmadı zaten de beğenmemen de normal bence. Alt tarafı bi fal işte

Beğenmenizden daha doğal bir durum olamaz ki begenen beğenmeyen mutlaka ki olacaktır biz buna bir şey demiyoruz ben sadece neden böyle bir yalan söylediğinize ve kim olduğunuza takıldım yüz yüze baktırdım diyorsunuz ama tutku şehir dışında

Bu arada falımı baktırdım Son baktığında söylediği şeylerin aynısı söyledi boşuna kafana takıyorsun vs gibi telkinlerde bulundu 18 dk sürmüş bakması ama iki soru sordum sadece bana enerjisi biraz düşük geldi sesi yorgun gibiydi

Olumsuz söyledikleri bence olumlulardan daha fazla çıkıyor ama çıkıyor ve bence tutku özellikle aşk konusunda başarılı diğer konularda pek dediği bir şeyi yaşamadım ben

sadece tutku değil tüm falcıların olumsuz dedikleri çıkıyor sadece olumlumhiç çıkmaıd bana sadece buluşma ileitliö konuşma çıktı ozelşkle kuzeyin dediği. tarihler onun dıısnda falcıların zaten hep olumsız sozlrri çıkar

Merhaba.Bu postta çok eski mesajlarda neysehalin@hotmail.com üzerinden fal bakan sevil hanım'dan bahsedilmiş.Hayli de övülmüş aslında.Bir şekilde kendisinin telefonu veya başka bir iletişim bilgisine ulaşan var mı?Eğer çıkıyorsa denenebilir bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…