İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu site'den sadece önce Tutku, sonra Görkemi beğendim. Zehra berbat her postumda söylüyorum sakın para vermeyin!

Bn yeni üyeyim size bir şey sormak istiorm bnde fal baktirmak istiorm hatta tutkunun hesap bilgilerini aldım ATM den ödemeyi yapacaktım ama TC kimlik bilgimide istedi bir tereddüt ettim bn yani belki iyi biridir ama bn bayan panik atak bir sorun çıkar die şahsi bilgilerimz sonusta korktum siz ödemeyi nasıl yaptınız sizden bu konuda yardım alabilirmiyim

Bir şey olmaz canım bende atm'den ödeme yaptım

Bn yeni üyeyim size bir şey sormak istiorm bnde fal baktirmak istiorm hatta tutkunun hesap bilgilerini aldım ATM den ödemeyi yapacaktım ama TC kimlik bilgimide istedi bir tereddüt ettim bn yani belki iyi biridir ama bn bayan panik atak bir sorun çıkar die şahsi bilgilerimz sonusta korktum siz ödemeyi nasıl yaptınız sizden bu konuda yardım alabilirmiyim

Bence değil barışacağımızı söyledi, ama olmayacağını söyledi mesela tarih'de verdi haziran dedi. Ama tutku'nun tarihleri daha tutarlı. Oldu bazı dedikleri

super ozmm cunku bana olumlu konustu hatta cok olumluusn dedim sen buzmna kadr acı çektiğin için inanmıyorsun dedi bana biriki kişi daha soyledi olumsuzu ds güldürerek soyluyor diye... peki ne falı baktırdın brn paraya kıyıp su baktırmıştım...

bence tatlım yalnış anlama ama psikolojiiiga git çünkü çok paranoya bir düşünce bu seninki tc ile birçey ysoabilse konumlsrı olsa falcıların fal bakmazlsr insn lütfen

Eveeet, ramazanın gelmesiyle fal defterini kapattığım için artık toplu bi yorum yapabilirim.
Seneler önce yaşadığım bi ayrılık sonrası neredeyse her gün fal baktırıyodum. Burak, kimya, Başak, Zerrin, Şehriban, Emre, Pelin, Dilek, nihal, Ahmet, Sema, başka bi sema daha, Ayhan, ‘aa burada da fal bakıyorlarmış’ diyerek girdiğim cafelerdeki isimlerini hatırlamadıklarım vs. bi dünya insana baktırdım. O dönem baktırdıklarımın hiçbiri ama hiçbiri çıkmadı. Yalnızca Nihal’in yorumları isabetli oldu ve onun dediklerinden bazı şeyleri yaşadım.

Gelelim bugünlere. Aynı insan tekrar hayatıma girdiği için fal belası da tekrar hayatıma girmiş oldu tabii insanlar değişmiyormuş, onu anladım ama insan kalbine hemen söz geçiremiyor. O nedenle yine kendimi durduramayıp fal baktırmaya başladım.
Öncelikle Kuzey: Geçmişi ve anı çok iyi bildi, karşımdakinin karakterini mükemmel anlattı. Dengesiz, sorunlu, bencil gibi çok yerinde tabirler kullanarak anlattı yalnız gelecek çıkmadı, evet tarihlere takılmamak lazım ama benim durumumun sonunu çok pembeye bağladı. Gidişat hiç öyle değil, üstelik artık ben istemiyorum. Kuzey’e 2 kez baktırdım, verdiği tarihler de çıkmadı. Ama enerjisi için bi şey diyemem, sevdim kendisini. :)

Hande: Enerjisi mükemmel. Yanından ayrıldıktan sonra ‘hayat ne güzelmiş yaa’ diyorsunuz. İçiniz bi umut doluyor, ama sanırım o da fos :) çok uzun bakıyor, aklınızdaki bütün soruların cevaplarını alabilirsiniz. O da geçmişte ve anda çok iyiydi. Yine adamın karakterini aynı şekilde tarif etti :)) ‘o sana yazacak, sen yazmayacaksın’ dedi ama maalesef ben yazdım, iyi ki de yazmışım, her şey netleşti çünkü. O da benim durumumu pembe bi hale getirmişti. Verdiği tarihlere var aslında ama hayır, dediği gibi olmayacak. Terapi gibi olsun, anlık mutluluk istiyorum diyosanız hande’yi bu konuda tavsiye ederim.

İstanbul cafe Behiye: Adamın karakterini bile pembiş pembiş anlattı ve tamamen fos :) burç üzerinden yorum yaptı, onu ben de çok güzel yapıyorum ama verdiği tarihler de hiçbir şekilde çıkmadı. Tavsiye etmiyorum.

Symbol Fulya: Aralık-ocak gibi baktırmıştım, o falı tam olarak çıktı. Tarihleriyle birlikte çıktı. Tekrar gittim, yine geçmişi ve anı çok iyi bildi. Verdiği tarihe biraz daha var, o yüzden çıkabilir diye düşünüyorum. ‘Bu adam kaderin.’ falan demedi, o yüzden bende çıkma olasılığı yüksek.

Symbol Nihal: Yıllar önce de memnun kalmıştım. Doğumdan sonra pek iyi bakamıyordu ama sanırım tekrar enerjisi yerine gelmiş. 2 kez baktırdım son dönemlerde. İlk baktırdığımda verdiği tarihe yakın bi iletişim oldu. Adamla olmayacağını açık açık söyleyen tek falcıydı.

Tutku: Kısa baktı bana, telefonda baktırma beceriksizliğimden da kaynaklanmış olabilir :) harf verdi ve bildi. O kişiyle olmayacağını ama bi dönem tekrar iletişimimiz olacağını söyledi. Verdiği tarihe biraz daha var. Çıkma ihtimali yüksek olan diğer bi falcı.

Tellwe Yiramir: Çok uzun bi yorum göndermişti. Ben ucu açık bi soru sorduğum için onun üzerinden gitmiş, enerjisi güzel ama söylediği yönde ilerleyeceğini düşünmüyorum.

Gökçe: Gökçe’ye baktıralı çok oldu ama bu adam için baktırmıştım ona da. Önce beni çok özlediğini, çok pişman olduğunu söylemişti. 2 dakika sonra ‘bu adamın hayatında bi kız var, onunla çok mutlu, aklına bile gelmiyosun’ dedi. Hiçbir zaman iletişimimizin olmayacağını söylemişti, çok ağır yanıldı. Benimle enerjisi de tutmamış olabilir ama aynı fal içerisinde bile çok çelişmişti.

Çok uzun yazdım, kusura bakmayın. Son olarak, anladım ki sorun karşımdakinde. Bana en son yaptığı davranıştan sonra her şey netleşti. Tavsiye vermek haddime değil ama fallara takılmayın. Çoğu gerçekten çıkmıyor.
Kalbinizden geçen sizin için hayırlıysa ve karşınızdaki için de hayırlıysa olsun. Kimsenin hakkına girmeyen, sonucunda kimsenin mutsuz olmayacağı dilekleriniz kabul olsun.
Fal defterini tamamen kapatmış bulunuyorum, darısı isteyenlerin başına. :)

Son olarak bi şey eklemeyi unuttum, onu da ekliyorum :)
Hande ve Kuzey için çok pembeci diyenler var ama beklerken ikisinin de olumsuz konuştuğu kişiler oldu. O yüzden pembeci olduklarını, herkesi evlendirdiklerini düşünmüyorum. Bu da böyle bi not. :)

Bugün tutkuya baktırdım. Anda ve geçmişte gerçekten çok başarılı. Kişilerle ilgili analizleri yorumları iyi. Gelecekle ilgili söylediklerini beklicem bakalım. Bidaha baktırırmıyım kesinlikle baktırırım:) pembeci diil en azından bana olumsuz şeylerde söyledi. Denemeye değer bence. Göker içinde anlaştık bugün bakacak akşam bakalım. Çok merak ediyorum onu arkadaşım baktırdı çok iyi dedi. Bakalım enerjimiz tutar inş.

Göker'de iyi canım

Tutku göker hariç baktırdığın yok mu telefonda?

Fulya'nın numarası var mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…