- 20 Nisan 2018
- 217
- 45
- 18
- 31
Ben bu site'den sadece önce Tutku, sonra Görkemi beğendim. Zehra berbat her postumda söylüyorum sakın para vermeyin!Merhaba.Bu postta çok eski mesajlarda neysehalin@hotmail.com üzerinden fal bakan sevil hanım'dan bahsedilmiş.Hayli de övülmüş aslında.Bir şekilde kendisinin telefonu veya başka bir iletişim bilgisine ulaşan var mı?Eğer çıkıyorsa denenebilir bence :)
MerhabaMerhaba
Bn yeni üyeyim size bir şey sormak istiorm bnde fal baktirmak istiorm hatta tutkunun hesap bilgilerini aldım ATM den ödemeyi yapacaktım ama TC kimlik bilgimide istedi bir tereddüt ettim bn yani belki iyi biridir ama bn bayan panik atak bir sorun çıkar die şahsi bilgilerimz sonusta korktum siz ödemeyi nasıl yaptınız sizden bu konuda yardım alabilirmiyimMerhaba
Bir şey olmaz canım bende atm'den ödeme yaptımBn yeni üyeyim size bir şey sormak istiorm bnde fal baktirmak istiorm hatta tutkunun hesap bilgilerini aldım ATM den ödemeyi yapacaktım ama TC kimlik bilgimide istedi bir tereddüt ettim bn yani belki iyi biridir ama bn bayan panik atak bir sorun çıkar die şahsi bilgilerimz sonusta korktum siz ödemeyi nasıl yaptınız sizden bu konuda yardım alabilirmiyim
Bn yeni üyeyim size bir şey sormak istiorm bnde fal baktirmak istiorm hatta tutkunun hesap bilgilerini aldım ATM den ödemeyi yapacaktım ama TC kimlik bilgimide istedi bir tereddüt ettim bn yani belki iyi biridir ama bn bayan panik atak bir sorun çıkar die şahsi bilgilerimz sonusta korktum siz ödemeyi nasıl yaptınız sizden bu konuda yardım alabilirmiyimBn kimseyi kotulememis arkadaşım bn beğenmediğimi dile getirip başka falcı önerisi olan varmı die sordum ayrıca zaten 2 gün önce randevuyu almıştım bn 1 gün olduğunuda kim çıkardı hesabına para yatırdiktan sonra 1 gündür ulasamiorm dedin bn sadece nezmn görüştünüz konusuna gelecek olursam da telde konuşmadık bz yüz yüze konuştuk bnde belirttim beğenmediğimi cafede oda sorun çıkarmadı zaten iade edebilirm paranızı dedi olay bundan ibaret büyüyecek birşey yokki bunda amacım ( başka falcı oneriniz varmiydi )
TC karşı tarafta gozuukuo amaBir şey olmaz canım bende atm'den ödeme yaptım
Bilmiyorum bende sorun olmadıT
TC karşı tarafta gozuukuo ama
Bence değil barışacağımızı söyledi, ama olmayacağını söyledi mesela tarih'de verdi haziran dedi. Ama tutku'nun tarihleri daha tutarlı. Oldu bazı dediklerigökerde pembeci mi olumsuz da söylüyor mu
Bilmiyorum bende sorun olmadı
Ne desem yalan olur valla hiç aklıma gelmedi ama herkes baktırıyor bişey olmaz benceYani ilk başta sorun olmayabilir ama ödemeyi yaptığınızda bilgilerimz karşı tarafa gidiorya Tcmizide görüo sonusta yani kimseye de güvenilmez korkuorm buyuzdn sonradan birşey yapar die ama baktiramayayim çok istiorm
Bence değil barışacağımızı söyledi, ama olmayacağını söyledi mesela tarih'de verdi haziran dedi. Ama tutku'nun tarihleri daha tutarlı. Oldu bazı dedikleri
Yani ilk başta sorun olmayabilir ama ödemeyi yaptığınızda bilgilerimz karşı tarafa gidiorya Tcmizide görüo sonusta yani kimseye de güvenilmez korkuorm buyuzdn sonradan birşey yapar die ama baktiramayayim çok istiorm
Göker'de iyi canımBugün tutkuya baktırdım. Anda ve geçmişte gerçekten çok başarılı. Kişilerle ilgili analizleri yorumları iyi. Gelecekle ilgili söylediklerini beklicem bakalım. Bidaha baktırırmıyım kesinlikle baktırırım:) pembeci diil en azından bana olumsuz şeylerde söyledi. Denemeye değer bence. Göker içinde anlaştık bugün bakacak akşam bakalım. Çok merak ediyorum onuarkadaşım baktırdı çok iyi dedi. Bakalım enerjimiz tutar inş.
Tutku göker hariç baktırdığın yok mu telefonda?Bugün tutkuya baktırdım. Anda ve geçmişte gerçekten çok başarılı. Kişilerle ilgili analizleri yorumları iyi. Gelecekle ilgili söylediklerini beklicem bakalım. Bidaha baktırırmıyım kesinlikle baktırırım:) pembeci diil en azından bana olumsuz şeylerde söyledi. Denemeye değer bence. Göker içinde anlaştık bugün bakacak akşam bakalım. Çok merak ediyorum onuarkadaşım baktırdı çok iyi dedi. Bakalım enerjimiz tutar inş.
Fulya'nın numarası var mı canım?Son olarak bi şey eklemeyi unuttum, onu da ekliyorum :)
Hande ve Kuzey için çok pembeci diyenler var ama beklerken ikisinin de olumsuz konuştuğu kişiler oldu. O yüzden pembeci olduklarını, herkesi evlendirdiklerini düşünmüyorum. Bu da böyle bi not. :)
Fulya cafede bakıyor, symbol Nişantaşı’nda :)Fulya'nın numarası var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?